Denna eviga huvudvärk:-(

Den har gjort sej påmind sen i tisdags och vill för allt i världen inte släppa taget... Har varit smärtfri i natt och en bit i morse men sen kom den tillbaks och det är inte kul alls! Bara värker och molnar i tinningarna och pannan. Aja, får ta sista dosen Zoomig nasal sen och hoppas det blir bra!

I dag kom mamma och hälsade på, givetvis utan gardinerna men jag ska väl inte gnälla iof. Glömde plocka både ris och leta rätt på det hon skulle ha så... Even steven..

Jag har tagit tummen ur och diskat iaf!!! Jäijj... Var fanimej på tiden annars hade väl någon anmält mej till rent hus... haha! ;)

Nu ska jag och grannen fika! Puss på er;)

Skaffat blogg=)

Hej allihopa... Nu har det hänt, igen kke man får säga för jag hade ju en blogg förut oxå men den tog jag bort.
Men den här ska väl bli mer långlivad får man hoppas.
Idag har jag jobbat, det var skönt faktiskt för det gör ju att man får in lite rutin i livet och det mår man ju bara bra av=) Sen var det meningen att jag skulle vara duktig och storstäda när jag kom hem men den orken förvann. Väldigt snabbt dessutom. Måste vara för all tvätt som barikaderar badrummet... MÅSTE ordna fram en tvättid inom kort för det här börjar ju bli löjligt...
Efter det var jag och en kompis ner och handlade:) Jobbigt som fan att bära kassar fram och tillbax... men nu är det gjort iaf!

I morgon är jag ledig och då ska min mor komma på besök och fika och dona... Hoppas hon har tagit med de där gardinerna jag skulle låna!! Har väntat och väntat! Lägger upp bilder sen. Nu ska jag gå hem och försöka hitta ork till att diska! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0