Solåvår =D

Sitter just nu å slötittar på Macahans, lillfisen snarkar... Vi var ute på kort prommis tidigare idag men det blev en kort en för det blåste så. Satt på våran gård och solade lite när vi kom tebax, han i vagnen varm å go och jag på en bänk framför vår balkong vid lekparken här. Så skönt i solen när det är vindstilla...

Lägger upp bilder i mån...

Hmm, ibland vet jag inte vart jag har en viss person. Antingen inbillar jag mej eller så har jag rätt..  Blir så trött på sånt där. Saknar min granne i rättvik :( Hoppas vi ses snart!

Nee... en kopp Himlagott nu och invänta att prinsen vaknar.    Take care ♥

Hej å hå!

Tjing, har varit förkyld sen sist så jag har inte orkat blogga. Kollat FB som mest, om ens det... Men nu är jag bättre =) Idag har vi haft +10 här i falun så jag å lillknutten tog en promenad med vagnen, det var folk på Runn som åkte längdskridskor oxå. Stämningsfullt med dropp från taket och snön har smält bort lite.. Men men, det lär väl komma mer snö :-( Man får vara glad för det lilla.

Full fart här hemma, Elwin har börjat kräla och det går undan vill jag lova...

På tisdag bär det av till Ikea, ska bli roligt att vara där en heldag och handla å äta. Behöver en byrå till mina kläder *SUCK* och så blir det säkert ett å annat till lillparveln...

Bloggar mer i morgon.                    Hej!

Saturday Live ;)

Hallåj, nyss varit till konsum å köpt Cola Zero, intygat mej om att den inte innehåller socker så vi låter det vara så ok? ;) Och ja, det är ju lördag så det blev godis oxå... rör man på sej å är duktig på veckorna så får man svulla lite på helgerna... Vad trist det vore om man bara nekade sej allt gott- är inte livet för kort för det? Sen ligger man på dödsbädden och ångrar att man inte köpte det goda godiset/chipset/läsken eller/ och maten. Det är liksom inte värt det. Alla är fin ändå, och det är skönt att röra på sej, eller hur?

Har åkt pulka idag, eller inte jag men kidzen har. Sen har jag gått med vagnen, vi har satt upp den så Elwin har setat i sittdelen, den tycker han är roligare så han får titta på allt runt omkring =) Sen somnade han å snarkade sååå gott! Träffade Jehovas, som frågade vad jag tyckte om Facebook, haha... Trodde inte det var dom förrän jag fick två broschyrer...

Nåja, ska inte bli så långrandig... Har gjort lite slingor jag tänkte visa...

 Blev nöjd, får se om jag ljusar upp det till sommaren hos henne jag klippte mej hos sist. Hon är GRYM!! Och nej, inte helblondera mej utan mer ja.. ljusare!

 

 ♥♥  Hjärtat somnade så gott i vagnen ♥♥

Nu får mina vänner där ute ha en fin lördag, Puss på er!

O aj aj aj aj...

Tatuerade mej igår och Fy fasen vad ont det gjorde!! Mindes inte att det kändes så men de andra två jag har är kke på mjukare ställen med tjockare hud. Blev grymt nöjd i varje fall! =)



 Elwin..

Älskade sambon blev ringd på jobb så vi är själva, jag å lilleman, idag. Är -12 så blir då ingen tur med vagnen idag iaf. Blir bus inomhus ist!



Fick ett par jättefina tofflor av P-A igår, perfekt för mej som alltid är kall om fötterna!

   



Lite kaffe och frukost nu och sen får vi se =) Vad ska NI hitta på?


                                                                              


RSS 2.0