Ny härlig dag!!

Godagens :) Har setat vid teven med en kopp cappuchino och vaknat till lite, har haft balkongdörren öppen men just nu är den stängd för att inte katterna ska ut och skrämma den här lille vännen
 Han/hon ska få äta klart först...
Tänkte visa lite fynd jag gjorde när vi var i blge...


Dom två från Cubus...

Spetstajts från second hand, 20:-

Och så till den lille, kunde inte låta bli. Second hand, 15:-  Försöker köpa så könsneutrala kläder som möjligt när jag inte vet vad det blir ;) Men vi behöver faktikt inte mer kläder nu, för vi har ett överflöd av bebiskläder...

Dollarstore, vem kan motstå...? ;)

Soligt och 6+ grader här, så jag ska köra en kvart på crosstrainern och sen får det bli vad det blir =)

Hunden vi lånade, vi lämnade ju henne igår. Men det var såå mysigt att ha henne här, även om jag gick upp 06 och gick ut med henne, kände att hon inte skulle behöva vänta till typ 09 innan hon får gå ut. Man kan ju somna om sen =) Vad gör man inte för de små liven.

                                                                         Take care!

Hundvakt :)

I går var vi och hämtade hunden Pinja som vi har haft hemma, vi ska lämna tillbaka hemme i eftermiddag och så ska det hinnas med lite shopping på kupolen...;)



Söt va? Tror hon har trivits bra här, katterna har varit jätteduktiga, och sååå nyfikna..



Vecka 22

och det sparkas för fullt i magen, nu kan man känna det om man lägger handen på magen =) Sambon kände två sparkar häromkvällen, "den" är som piggast på kvällarna.

Man kan se lite utanpå oxå hur det rör sej där inne...



Sötnötterna <3
Vi hade det rätt mysigt igår, släckte ner en timme oxå, satt å läste lite med tända ljus å så...

I morgon ska vi till borlänge och handla lite, och så ska vi vara hundvakt åt sambons systers hund, tror det är samma ras som fd grannens Bobbi =) En liten tjej, så det ska bli mysigt. Bara vi två å djuren...

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag/vi... Har hälsat på svärmor på fm, sen tog jag en promenad själv, och sen tog jag ut Buffy på en liten kortis. Alltid lika uppskattat!

                                                                Ha det bäst!

Hmmm?

Jag letar efter en skylt/ tavla med ordet "Kärlek" som ser ut så här...
 Alltså exakt den stilen fast ett annat ord, nån som vet vart på nätet man kan köpa en sån? Maila gärna: [email protected]


16.55 Hola!
Har kört på crosstrainern 15 min, jävlar vad jobbigt det var! Men skönt, tror det räcker bra med 15 min till att börja med. Är ju bara bra att röra på sig när man är gravid, så länge man inte överdriver.
Så nu är jag nyduschad, nypeelad och nyansiktsmaskad, sköönt!! Skulle vilja måla tånaglarna oxå men jag når ju inte ner!! :-/ Aja, hittade iaf några snygga skor...

  De sista är ju absolut bröllopsmaterial, ja alltså, nåt att gifta sej i, hehe ;) Näpp, nu ska jag bara njuta av kvällen hemma i soffan, mys!

Oh sunny day ;P

Solen skiner här, men inte så många plusgrader dock så jag får njuta av latten inomhus idag. Missarna vill då gassa i solen på balkongen =)

I går var jag och kärleken och lillfideli på mormors begravning, det var så fint! Känns skönt att ha fått vara med och säga farväl, tror jag hade ångrat mig massor om jag inte varit med. Hon är oändligt saknad, min fina mormor.
Jag sa inget högt när vi la rosorna på kistan, när alla går runt och säger adjö, men inombords sa jag "Lillebror mår bra" Hon frågade alltid hur "lillebror" mår när vi ringdes...

Idag har jag egentid hela dan tills i mån bitti, ska väl dona här hemma och trampa på maskinen som vi tog upp igår, äntligen.

Det kan man behöva, hrrmm, hrrmm.... ;)


Öyjp!

Idag har vi haft besök av mina underbara föräldrar. Bakade brownies och syltgrottor i går tills dom skulle komma idag och det verkade uppskattat =) Tycker det är så viktigt att man träffar sina nära och kära så ofta det finns möjlighet för nu vet man, ännu mer, att man inte ska ta någon man älskar för givet för dom lever tyvärr inte för evigt.  Så ta vara på era nära och kära, vem vet hur länge dom får finnas kvar och förgylla tillvaron för en..
                                                            

Har varit ut och gått lite i det fina soliga, men blåsiga, vädret idag oxå. Men guuuu så drygt det har blivit att promenera och röra på sig!! Ryggslutet gör ont och fötterna ömmar och konditionen ska vi inte tala om...  Kan till viss del erkänna att jag har latat till mig lite så jag får väl skylla mig själv, men nu ska jag fanimej ta mej i kragen och gå ut å gå mer!


Nu ikväll ska vi snart hämta pizza å sallad från vårt local... Hungrig så jag mår illa! Sen ska vi montera upp crosstrainern som vi var å hämtade hos mor i måndags.  Vad händer hos er?

Puss så länge!!         

+13!!

Åh vad skönt att vakna när termometern står på +13 grader redan på FM!! Ska strax hoppa in i duschen och sen ta bussen ner på stan och köpa "gördel" till magen så man får lite stöd nu när den är så stor, och graviditetsolja att smörja in magen med för att minska bristningsmärken efteråt =)

Glömde ju lägga upp 3 plagg från shoppingen så här kommer dom...

Mjukisar från Cubus..

Tröja från second hand, 40:- men den får jag ha efter jag fått för mudden var lite för tajt för min mage..;)

Skön lila baströja, 75:- från KappAhl.


Just nu... Balkongdörren är öppen, katterna är på balkongen... och jag försöker vakna till lite..

Cappuchino kan jag dricka iaf, gott och milt...
Sen måste jag tipsa om en SUPERSMARRIG glass som jag hämtade ut i går (gå med i SIA glass på facebook och få en gratis glasskupong med posten du med!) annars kostar den 49:-/burken..

Mums!!

Näe, hörni nu ska man ju vara UTE i det underbara vädret!! Ha en jätteskön vårdag...

+10 grader!!

Det har vi iaf här, sååå skönt!!
Nu till kläderna och sånt som jag köpte i helgen...



Sånna är sköna om man har linne under på sommaren, perfekt när man som jag, har lite komplex för mina överarmar...

Sköna, stora tunikan till leggings..

Glansiga mjukisar..

Liten klänning/tunika

Mamma bh och spetstrosor..

Och tillsist, Ladyshavern. Den funkar jättebra över hela kroppen ;) Så slipper man rakhyvlarna!
Vi var till mina föräldrar i går och fick lite saker efter min mormor som gick bort förra veckan, det kändes så konstigt att gå in hos mormor och hon inte var där, man trodde att hon skulle sitta i fotöljen i tv rummet eller komma och hälsa på oss som hon brukade, men hon är ju inte kvar längre. Jag saknar henne så mycket!
Blev några blommor och lite annat...

Fint med lite färgglada blommor.

Idag ska jag ta en promenad och sen ska jag hämta en matta som jag råkade tappa när jag höll på att skaka alla mattor från balkongen, den flög under till grannens balkong... Pinsamt!  Men aja, jag får väl bita i det sura äpplet och ringa på sen... :-S

Ha det gött...

Snaaart...

Ska jag lägga upp bilder... Håll ut! ;)


                                                       

Händelserik och mysig helg!

Hej, och SORRY att jag inte uppdaterat så mycket, vi har haft fullt upp... I går var vi till borlänge och köpte en bärstol till bebben, för 300:- sen åkte vi runt och shoppade lite kläder. Och i dag var vi till leksand och köpte en kanonfin barnvagn med en hel del tillbehör för 780:- från blocket, hittade vi den. Helt otroligt att ingen köpt den innan. Sen åkte vi en runda igen till kupolen och shoppade...

Fräsch och kanonsnygg, tycker ni inte?
Ska lägga upp bilder på alla kläder jag köpt och en lady shaver som jag hittade i dag. Den var ett kap!
Men ska lägga upp bilder i morgon, lovar!
Nu blir det filmmys med älsklingen...<3 Finaste fina..

Tills dess- ta hand om varann!! 
                                   (Tröttis)

Lite shoppingrunda..

Hello, sambon kom hem på lunchen för han hade fått den andra, stationära datorn såld oxå. Vi sålde ju den jag hade förut så nu har jag fått hans och han köpte en ny till sig =) Så han körde ner mig på stan för en liten shoppingtur...
 <- Min =)
 Skärmen är väl typ som på en stor dator! Me like...

Det blev ett par sånna här, för jag behöver nya...

Pilotglajjer ville jag ju såklart ha!

Och så givetvis det jag skulle köpa på apoteket, viktigt med järn och folsyra nu när man har bebis i magen. Sen har jag ett paket med bara järntabletter som jag tar varannan dag.

Nu har vi iaf cash till barnvagn och stol (e sån man kan ha i bilen och bära bebisen i, kommer bara inte på vad det heter just nu..) så jag ska ringa på lite annonser ikväll.

Ledig, sovmorgon <3

"Gomorron"! Inge jobb idag, fy attans så skönt det var att sova vidare i dag när sambon åkte till jobb..
Har bara 3 saker på agendan idag; sy i clipsen i hårträsen, gå till apoteket, coh ta en promenad men det sammanfaller ju med att gå till apoteket =)
Men det är skönt att jobba oxå, betala skatt så bidragstagarna har nåt attt leva på, hehe Nejdå!! Men det är ju så, vår skatt är ju nån annans månadspeng... 
Det är som min underbara morfar sa: "det bästa är att få tjäna ihop sina egna pengar, hur lite det än må vara" Och det stämmer, för mig iaf. Jag pratar ju om hur JAG käner och tycker på den här bloggen, och det här är min åsikt, sen har säkert just DU din och det får man ha!

Aja, nu lämnar vi det. Solen skiner här och katterna myser ute på balkongen. Det är mars nu men igen överdrivet jamande alls. Är inte det konstigt? Annat var det i rättvik, men iof så kryllade det ju av katter ute där. Här har jag bara sett sammalagt 3 utekatter, och så en katt som grannen har på sin balkong ibland som våra brukar titta väldigt nyfiket på :D

Ha en underbar dag allihop!

All work, no play!

Hejs, är hemma på rast... Dom ringde igår och frågade om jag ville jobba idag och i mån och sånt tackar man ju inte nej till (money, money, money) Och idag fick jag veta att det ev blir jobb på onsdag oxå. Nice! :D Mer jobb åt folket! Börjar inte förrän vid 17 igen så jag ska passa på att äta lite och fräscha till mig lite..;)

Hoppas ni oxå har det bra på jobbet!  
                                               
Ååååh vad snygga, me like..

No sun this sunday..

Hej sötisar, vad gör ni? Själv har jag fått lite egentid hemma för min älskling och dottra har åkt å badat, var inte så sugen på att höra en massa ungar skrika å skvätta vatten å leva rullan i ett fuktigt badhus just nu... Men vi ska nog dit i veckan för jag vill basta! Så anyway, jag tänkte passa på att bädda och dammsuga.

Just ja, vi köpte en kanonbra grej till katterna igår, eller snarare 2...

(Jättebra när man som vi har en äldre herre som envisas med att kissa utanför och på väggen)

Med den här fick man en liten påse mynta, så gissa om den är poppis? =)

Sen kan jag rekomendera en grej till vinterhår som tenderar att bli elektriskt och glanslöst, nämligen denna:

Serum från Sunsilk, priset beror väl på vart man köper den, men jag köpte den på Rusta för under 20 lappen, helt klart värt!!

I går var vi ju till sambons syster, fick hålla i deras lilla jättesöta som på ca 3 månader-sååå mysigt! Vi fick en vagga därifrån oxå men den kom inte in i våran bil så dom skulle köra hit den sen, men vi fick med en lift till en sittvagn som vi ska köpa...


Näe, om man ska få nåt gjort då kanske..;)
Ta hand om varann...

PSsst!
En sån här kappa vill jag ha...
Finns på http://www.talkingclothes.se/se/  och massa annat fint och originellt ;)

Here we go again :)

Hej! Vilken fin dag vi har idag, soolen är framme=)
Är ensam hemma till 13 så jag har bara tagit det lugnt, en lååång het dusch och peelat hela kroppen, Skönt!
Nu tänkte jag visa vad vi köpte till mig...


Jättefin svart lång tröja, med mudd nertill och fin sprund neranför brösten.


Snygg skjorta, alla 3 tröjorna från Gina Tricot för 49:- st.

Jeans, oxå från Gina men köpta på Myrornas för 80:-
  Dom satt jättefint, trots min stora mage ;)

Magen <3 

Köpte en lila tröja från KappAhl oxå, men den ligger i tvättkorgen just nu, ska ta kort på den sen.
Jag behöver ju nya kläder rätt ofta nu för jag växer ju ur det mesta allt eftersom magen växer, så det är inte för att jag är girig, även om det är himla kul att shoppa och bli bortskämd!

Hoppas ni får en jättehärlig dag i solen, det ska jag ha!

Don`t worry...

I morgon ska jag blogga igen och lägga upp lite bilder på shoppingen från förrgår =)

Har av personliga skäl haft en liten paus, men i mån kan ni läsa mer.

Kram.

                    

Mer från Kimstore :D



Egentligen kostade dom 29:- styck, men eftersom de jag först ville ha var slut så fick jag välja två som kompensation. Kanonbra ju!! Kolla in ni med...

 Sötnöten <3

Dagens...;)

DAGENS VILL HA: Mer jobb, mer pengar..
DAGENS KLÄDSEL: Vita mjukisar å vit top med rosetter.
DAGENS FRISYR: Slarvig tofs
DAGENS LÅT: "Love me long time" av Black eyed Pies, den sätter sig i huvet ;)
DAGENS PLANER: Baka, och bada på lugnet
DAGENS SAKNAD: Mormor...
DAGENS DUMMASTE: Hmmm, vet inte?
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget, än..
DAGENS DROG: Pussar <3
DAGENS KÖP: Bakplåtspapper
DAGENS GODIS: Mina muffins, I hope :)
DAGENS HUMÖR: Lite låg, men ändå glad.
DAGENS CITAT: "Det som inte dödar dig, gör dig starkare"
DAGENS ROLIGASTE: Att pappa hälsade på en kortis :D

Nästa månad ska vi köpa barnvagn och på lördag ska vi hämta en vagga från sambons syster, det ska bli kul =)
Är väl det vi behöver mest just nu, sen får vi köpa resten efterhand ;)

Ååh, vad jag älskar såna här söta öron på mössor å luvor till bebisar!!  
                                          
                     Nu ska vi mysa vidare, sen blire bakning!! Puss puss...


Äntligen måndag!

Har sovit såå skönt inatt, och gick inte upp förrän halv tio. Underbart!!
Det är det bästa med att jobba, att få sova ut sen =)

Nu börjar det komma upp grönt i de andra två hinkarna oxå... check it out..


Svårt att se kanske, men det ÄR grönt däri...;)


Hjälp vad dom skjuter i taket, hehe...
Ska ta och vattna liiite, man ska inte vattna så mycket just i början, om inte jorden är torr stod det på.


Det här kom från Kimstore.se som jag beställde, 9:- kostade halsbandet.

Kommer blir riktigt fint å fräscht i sommar. Beställde två örhängen oxå som ska vara på väg..
29:- och 9:- kostade dom.. gå in och kolla! www.kimstore.se

 Nu får ni ha en fortsatt fin dag!
                                                                                                               KRAM..


I kväll...

blire mys... <3







Sista lediga dagen...

...innan helgen. Vad jag överdriver egentligen, ska ju bara jobba lör+söndag. Men ändå, man har blivit för bekväm av sig;)
Iaf så har våra rädisor skjutit i höjden! På bara 3dar!!

Ser ni? Kul va...;D
Å så måste jag ju updatera magen, nu ser den ut så här:

När vi gjorde ultraljudet den 16e februari så trodde jag ju att jag var i vecka 19, men barnmorskan slog fast att jag var 17 veckor och 6 dar, det kan tydligen "svänga" lite på 2 veckor... Men nu känner jag iaf hur den lille rör sig där inne!

                                
                                          Ha det så bra idag, alla sötisar!!

Bakdags, igen!

Tjohejs, nästan nyss hemkommen från stan, har varit på infomöte och sen gick jag i affärer lite. Köpte en väckarklocka på Clas Ohlson och babysockar på Lindex, bara 10:- för två par ju...


Hur kan man låta bli??

Nödvändigheter, dessutom syns det vad klockan är i mörkret om man som jag, tror att klockan är 06 och ska upp å jobba, när den egentligen bara är 03... Inte så uppskattat av sambon kan jag säga. Hehe ;D

När jag kom hem idag var jag förbi vårat "local place" å köpte ost å skinksallad, åååååh vad gott!

Nä gott folk, nu ska jag städa lite här hemma,sen blire bak,blir väl ungefär samma som sist och snickers... dessutom såg jag att rädisorna börjar komma upp, det var lite grönt som stack opp- Kul!

                                                 KRAM!

Seg vecka..

Bara tisdag än, blir inte ledig i helgen men ändå, skönt att ha det avklarat =)
Lovade ju bilder på grejerna jag köpte i veckan å söndags, så här kommer lite..

Ljusfat å doftljus vanilj...

Såeriet ;) 10:- hinken på Rusta!

Tajts i glansigt tyg, snygga OCH sköna :D

Å så en scrub...

Å tillsist två par anti halk sockor till bebben <3
Konstigt, man tycker jämt att man har köpt mer än man egentligen har, hehe ;)
Den här har jag inte sått själv...;) Men söt är han!

Nu ska jag ta en härlig kopp te och vila fötterna lite, ta hand om er och varann nu!


RSS 2.0