Jobbat klart för idag..

Nu ska det bli skönt att ta det lite lugnt.. Det har varit ganska mycket på jobbet idag, man blev lixom aldrig riktigt klar, och blev man det så kom min chef på ytterligare tingest hon ville få gjort så då var det bara att fortsätta. Så det har varit en ganska lång dag för min chef är väldigt påhittig, hihi...
Är ledig i helgen, jobbar sista dagen i mån sen tänkte jag väl ta hand om mej själv.. efter att jag har packat upp, städat, diskat och fått rätt på en tvättid... Har ju skjutit på sånt ett bra tag.
 Ja...nog är man lite bortglömd på vissa plan..



Hmmm...it makes me wonder...

Om det är värt att stanna kvar i nåt som man helst vill ur? När man provat allt men inget verkar fungera och det börjar gå på rutin... och man känner att självkänslan börjar naggas... Är det då inte dags att lägga korten på bordet och ge upp? Är det då inte dags att se sej själv besegrad och medge att det inte var nån bra ide trots allt?...
Jo, jag tror det börjar bli dags nu,om jag ska kunna se mej själv och veta vem jag är...

Det är jag som ska leva med mej själv, må bra och kunna se mej i spegeln utan att känna mej nertryckt!

Snart på väg..

...till jobbet, men tänkte att jag skulle skriva lite här först och uppdatera mej. Har varit hos min pojkvän sen söndags och kom hem idag efterssom jag inte jobbar förräns idag. Hans son har oxå varit hos honom och vi har haft det jättebra... Kanske inte helt perfekt och bra, men vi får se hur allt löser sej.
Jobba idag då, känns väl både bra och dåligt, dels för att jag inte har packat upp allt från kusen än och det skulle jag behöva göra, packa upp och plocka ihop lite... Få lite ordning! Har bara ätit en tosca muffins och latte idag på tåget hem så jag tänkte göra lite kaffe innan jag knatar iväg. Hade behövt tvätta håret oxå men det får jag oxå skjuta upp...
I slutet av veckan tänkte jag väl åka till mina föräldrar och ladda upp lite bilder jag tog från kursen i Ånn, dom har börjat tjata som fan, hehe!
 Längtar till man kan ta sköna joggingturer i vårsolen!!

 Ha en fin dag nu alla, vad ni nu än ska göra!! Puss å kram..

Sommartiiiid!!!

Ja, det var ju inte en dag försent, som man har väntat på det! Personligen så tycker jag  ju att sommartid bör inträffa dagen efter nyår, men av någon anledning så är det inte så... Det verkar vara milt och skönt väder ute idag oxå, har inte varit ut nåt än men jag sitter i köket och kikar ut. Ingen sol än heller men vi får hoppas att det kikar fram under dagen.
Ska mest fiixa lite här hemma idag, har ju inte ens hunnit packa upp så det ska jag göra och dammsuga lite och handla lite, ska färga utväxten idag med för nu börjar det se lite fult ut.

Nä, ska väl vakna till lite och slita mej från datorn ett slag..
Kram på er och ha en fin dag!

Äntligen hemma!!

Har precis kommit hem från Ånn, har varit på vinterkurs med försvarsutbildarna en vecka och det har varit en otrolig upplevelse, på både gott och ont. Känner lite att man borde åka iväg snart med någon som står en nära och bara prata av sej och komma till insikt med saker och ting, ja i klarspråk- rensa tankarna! Kan vara skönt att få ventileera av sej ibland oxå tycker jag! Det behöver man, det kände jag när man är uppe i fjällen och allt är så jävla vackert att man andas lite svårt och allt kommer.. ojoj, nu vart det kanske lite väl djupt men man lär sej så mycket om sej själv på sånt här!

Har ju äntligen fått nät hit till min våning så nu slipper min kära vän och granne ha mej skavandes på sin stol framför sin dator i flera timmar på kvällarna ;) Joo, lite drygt måste du tyckt att det varit...

Nu ska jag försöka packa upp lite, göra käk och ta ett bad...

Nä, nu jävlar..

.. har jag gått omkring i mina rosa adidasmjukisar i snart en vecka, nu får jag ju fan ta och skärpa till mej! Byt braller... Fast å andra sidan så är dom sååå oförskämt sköna och snygga och passar till allt så det är svårt att inte ha dom... Men jag håller med, det är inte sunt att använda ett par byxor så mycket... Har ju lite svårt  med att gå omkring med jeans ochså bara därför att, det är inte så bekvämt. Aja, ska ta en dusch så får vi se hur det känns efter det.. hehe!
Saknar alla på jobbet.. snart dit igen, det ser vi framemot!!
puss så länge..

Nä, nu..

tar vi det lite lugnt känner jag, är så himla trött och less och lättirreterad och humöret åker bergodalbana... Konstigt för det är ju sånt fint väder.. Men jag orkar inte vara trevlig heller, känns som folk fattar särskilt trögt just nu. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga inne och dra filten över huvudet, och det skulle jag kunna göra iof om det inte var för alla djur... Nämnde jag att jag mest är en kattmänniska? Det är jag, intelligenta och självständiga=) Som jag typ... Hundar är lite smådumma, tröga och ganska hjälplösa... dom måste ju ha hjälp med allt. En hel jävla assistenskår typ.

Nä, nu får man ta och piggna till..
Bye bye...

Soooooooooolen<3

Ja nu skiner den, ska gå ut snart och vara lite hurtig. Var ju ett tag sen men vädret har varit lite osamarbetsvilligt... Men nu har jag inga fler undanflykter...=)

Gå ut med er nu!! Puss

Här sitter man..

igen, hos grannen och dricker fil! Nädå, kaffe, i vanlig ordning.. Gött det där, nåt så vansinningt! Tycker dom gjorde en bra uppfinning när dom kom på kaffebryggarn, så jävla seglivade små individer i plast som puttrar på så jävla muntert på möron så man bli så glader=) Snacka om guldkant i diket...
Har vart så fint ett väder å idag, plusgrar hela dan, ända tiss nu, NU är det plus oxå, å de är man inte van vi inte.. Det har ramla snö från taket nåt så jävulskt i dag och det brer ju på städlusten så man har kört igenom hela hyddan med dammsugar å dammvipp å hela kittet! Blankt å fint blevä=)
Haft en fin helg åsså, hos min fina vän =) Är kär så man riktigt lyser i kapp med solen!!


Nu får ni ta väl hand om varann.. Puss å kramen......

Planering!

Något som är roligt att göra men som aldrig riktigt blir som man tänkt för man måste tydligen få plats för mer... Och mer jobbdagar nästa vecka verkar det som, inget jag tänker gnälla (högt) över.. =) Sedan verkar vädret gå åt rätt håll så nu kke man kan ta upp löpningen igen!! Det ska bli intressant och skoj, man mår så bra efter nån timmes löpning, kroppen känns så härligt mör och mjuk ;) Det ser vi framemot... Sen saknar jag Härnösand, alla vänner därifrån och till och med instruktörerna, även om man ibland hade tankarna på att bara dra hem..

Och nu till dej M, för jag vet att du läser det här... Varför kommer alla elakheter fram NU? VILL du såra mej ordentligt, för du lär ju veta att du gör det... Jag förstår inte varför för du VET ju att jag tycker så otroligt mycket om dej som vän, men det räcker ju inte tydligen... Jag kanske äntligen har träffat någon som inte får mej att gråta hela tiden, har du tänkt på det..? Kanske är ovant för dej att se mej glad för en gångs skull...

All my best.....

Lediga tisdagar...

... jättehärligt men man tröttnar fort... Är väl så när man föddes helt utan tålamod.. Rastlös och utan tålamod.. Men ganska söt ändå! Ska väl ta en långpromenad i solen så man får röra sig lite, konstigt det där för jag har tappat vikt även fast jag inte rört på mej och det är inget jag strävar efter... Känns väldigt skumt när man inte har nån kontroll över sånt. Kanske kan vara för att min aptit minskar ju mindre jag rör på mej?! Och jag käkar ju inte salladsblad direkt utan bullar å godis och rejäl mat så it doesnt make any logical sense...



RSS 2.0