Utgång igår =)

Mötte en gammal lumparkompis å går över några öl och pratade en massa... Sååå behövligt!





Det var fint väder, trevligt sällskap... precis så som det ska vara.. vi gick till två pubar sen åkte jag hem. Jag vill inte åka hem, hem till vad liksom? Förutom katterna är det fan inte mycket man längtar hem till.
Ha det bra.

Måste bara...

visa er nåt oemotståndligt...


Busar man hela dagarna så blir man såhär trött...

Det vänder fort..

Tar nån åt sej av det jag skriver- läs inte då. Så lätt är det... är man dum mot mej så får man igen, lika enkelt där. Vill man inte umgås med mej- gör inte det då, jag tvingar ingen, men gå inte bakom ryggen på mej efteråt. Enkelt! Och tar du åt dej så kanske det ligger nåt i vad jag skriver. Det är så enkelt liksom, mina åsikter- min blogg! Det finns ju andra sidor att kolla på... Se nu inte oskyldiga ut! Haha..

Vaknat för nåra minuter sen, sitter å dricker kaffe å kollar teve, valparna biter mina tår occh busar, dom är såå himla söta =) Packar nog ner nån innan jag åker....
Idag ska jag möta en gammal kär vän, vi ska ut och ha roligt i kväll och det kan jag behöva! Men innan dess blir det att promenera och äta nyttigt, slutslaffsat nu! Det är JAG som har krav på mej själv om det nu oxå skulle missuppfattas. Jag vet att jag kan bättre och man har ju bara en kropp, varför miss sköta den?

Himlen är lika blå idag och solen skiner, underbart!!



Det var så fin kväll igår...



Dagens väder, inte illa alls...Mer kaffe nu.
Ha en fin dag ruggugglor ;) (Humor!!!)



fin dag..

nyss ätit, för onyttigt dock :( donken igår å tacos idag ajaj...vad håller jag på med? blir en promenad upp till sjön här, den ligger på ett berg, och bada lite och sen får jag skärpa mej. Man vill ju inte se ut som ni vet vem... ja, H vet vem jag menar;) 
I mån ska jag fixa håret, åka till stan och sen ska vi gå ut, ska blir riktigt trevligt!!  Sen blir det gotland den 9e med vänner... I miss U guys... Aja, dags att svida om och ge sej ut, Bye bye...

It have to be said...

Moget, än en gång du som blockerar mej, vad fan är det för fel på dej?? Sök hjälp för fan...

TACK å lov att jag vet bättre än attt slösa tid och energi på sånna som du, jag hade helt klart fel som trodde nåt bra om dej. Block on, fatass!

I have arrived!!

Ja, trots att tåget från katrineholm var försenat 2,5 timme!!!!!! så kom jag äntligen fran runt halv tio igår. Bror kom och hämtade mej på stationen så åkte vi och käkade på Donken- gött efter en dag på tåg.
Nu har jag varit vaken ett tag och bekantat mej med alla sötnosar här, två valpar finns här oxå, inte mycket större än min hand... ååå så söta!


Det är sol här oxå =)



En av valparna leker med mina jeans...

Puppy!


Nu blire mer nyhetsmorgon och kaffe sen ska jag ner och handla lite förnödenheter, blir nog en vända ner på stan sen för en shoppingtur.... Ha det najs, Ciao!

Good morning!

Åh, vad skönt med sovmornar... men nu är jag uppe iaf men kaffe koppen i högsta hugg! Blir att packa idag för i mån åker jag äntligen till göteborg!! Weeeii... Ska bli såååå härligt att vara borta en vecka och bara koppla av.
Självklart kommer jag ju att sakna mina bebisar... men vet ju att dom blir väl omhändertagna medans jag är borta, så det känns skönt!


Gullungarna!!


Have A Nice day!!

Hemma igen=)

Skönt, borta bra men hemma bäst så är det ju. Hade det bra hos föräldrarna... vi gjorde  inget särskilt, umgicks mest bara å så..

Regnade lite men man vaknade av solsken...

Rasmus var där oxå, han fick låna min kamera lite... blir ett album på face =)
Det är verkligen så lugnt å skönt där hemma, en riktig sommaridyll!
Nu ska jag fixa iordning lite här hemma... Puss puss alla vänner..          

Hem idag..

Idag åker jag hem till mina föräldrar tills i morgon, vill träffa dom och mina morföräldrar lite. Det är ju inte varje dag man träffar dom så det ska bli roligt.
Min fina, fina å lite knasiga familj <3

Det är en trygghet att kunna åka dit ibland och samla tankarna och bli lite omhändertagen, man behöver det!
Men inte för ofta har jag märkt, är ju lite därför man har flyttat hemifrån, man är ju vuxen och har sitt egna liv, men ibland så =)

Hoppas ni får en härlig dag!   

Tjenna!

Mår fint idag, inge bakis å inge trött alls... Tog nåra bilder....





Mycket trevlig kväll med andra ord...=) Nu ska jag ner å posta en korsett som en tjej har köpt...
Ha en fin dag, puss.

Man ska aldrig, aldrig...

..lita på killar....jag om någon vet det nu... den man tror är ens vän vänder snart och hugger en i ryggen, det enda man kan göra är att försöka rycka ut kniven och läka, det gör både ont och tar tid.
Fy fan O... jag litade på dej, såg upp till dej, tyckte om dej.. och det här är tacken...

Tjingeling!

Städar här hemma, behövs innan jag åker... slånga burkar på ÅC å alla tidningar å bära ner skrot i förådet. Sen ner och handla och hämta ut biljetterna, ska bli så skönt att åka bort en vecka! Tjatar lite på O att han ska komma och bo med mej så jag får lite trevligt sällskap... han ger nog snart med sej ;)

Börjat med sånna här så man vet lite vad man får i sej, äter givetvis även lite frukt(boring btw) och salllader till... men man vill ju inte få i sej mer shit, äter ju bullar som fan!


Ska väl klämma in ett besök hos mina föräldrar och mormor å morfar i veckan... saknar ju dom!

Jobbat...

Inte så farligt länge med nog blev det några slitsamma timmar. Åt där oxå för dom gör så god och nyttig mat där, ekologiskt och obesprutat- me like! Blir några timmar där i morgon oxå sen är jag fri tills torsdag sen åker jag till Göteborg på söndag och blir borta till söndagen därefter!! Ska bli härligt =)




Ett år äldre..

.. än sist har man blivit ;) Känns väl sådär men det är ju inget att göra åt... Är nöjd med dagen, förstår inte hysterin  över stora kalas jämt.
Fick dessa örhängena, originella och fina! =)

Buffy trivdes i pappas knä...
Läppen har läkt fint nu iaf, är väldigt glad över det...
Har inga speciella planer för dagen, mest pyssla lite hemma och ta det lugnt, får se vad det blir för väder till kvällen om man kan ta en promenad då tro...

Ha en fin lördag, Puss!

Go`midda!

Sitter å dricker lite kaffe och kollar aftonbladet... Ska väl fortsätta jobba på färgen idag, få se om det blir nåt... Sen ska jag ta en powerwalk, det var så skönt att röra på sej igen igår!
Någon försöker stjäla uppmärksamheten från datorn...;)
Duscha och ut i solen som sagt... Ha det gött!!

Dagens jävla outfit ;)

Haha... Ja, det är väl originellt? ;)

Hade fläta igår men den går  ju upp så lätt så det känns rätt meningslöst =( Annars är det väldigt fint när man har jättelångt hår! Det verkar inte finnas extansions i min färg heller... grisigt!

Aja, fika och sen sola lite mer, fan alla har ju fått mer färg än jag... Vad e detta?
Jag är den vita armen, mot mammas rygg, snacka om skillnad, jag ser ju döende ut!!

Åh hello! =)

Trots det äckliga och dryga vädret igår så var kvällen väldigt fin och trevlig =) det som var synd var ju att en vän som kör lastbil befann sej just i rättvik i går... men aja, vi ses väl fler ggr.
Kanske blir lite sola i dag och en lång promenad, det skulle jag verkligen behöva!
Ta hand om er, puss..

Lite bilder...=)

Ooh, vad det kliar...
Aah, det var nice...Now what? Gå å lägg dej...


Fint vädet idag igen =)

Hopkok!

Howdy... i dag har jag jobbat, ganska kul faktiskt. Sen hade jag på känn att det skullr bli nåt oknytt till väder så jag gick hem, och precis innan jag gick in i grannens port började det regna, snacka om tur! Sen blev det åska å regn som jag trodde var över när jag gick till ica, men jag fick i princip springa hem för då var det dags för del 2... inte så kul. Och när jag springer som bäst kommer det en gubbe cyklandes typ vid skolan och vänder och frågar om det inte har slagit ner där för det luktade rök? Hallå, jag springer= jag är liiiiiiiiite åskrädd här, shut up om vart det har slagit ner. Sen la han till att btw så har det slagit ner på knecktplatsen. Jamen tack för den infon lixom... folk...:-/

Usch...

Hoppas ni överlevt stormen.... det luktar ju så nice efteråt!!

Jaja...

Har varit ner i morse och hämtat ut antibiotika, sen sov jag till halv fyra, helt slut. Jag är inge pigg alls =( Ska försöka vila upp mej så jag kan jobba i morgon iaf. Läppen är fortfarande svullen och det känns ju lagom kul.. Tack för det, hundjävel!

Nu ska jag ta en dusch och en kopp kaffe (med sugrör, skitkul) och sen blire nog mest vila för mej...
Hoppas ni hare bra iaf. Gonatt!


det började bra iaf...

vi hade jättemysig kväll tidigare idag, lr kvällen tillbringade jag ju på akuten men dagen var fin och trevlig... orkar inte gå in på det, är nåt mellan mej och de inblandade så vi lämnar  det där. Men hur jag ser ut kan ni ju få se...

en hann ma ju med..
Och nu mindre trevliga bilder...:(
Mmm, precis... ont som fan har jag!

Grillparty!

tjenna... snart bäre av till syrran å svågers birthdaykalas =) Blir nog skoj, är ju så fint väder oxå =)

Jag i detta nu...;)

Grannjävel -PLOCKA UPP!! Uuuu, hur fan kan man kasta mat  från balkongen?? Psyko...
Stackars mina djur ju för faen!!  
Min bebis <3    Ha en fin helg allihop! Pussar..

Färg, färg, färg!!

Titta själv...



Rätt nice för två dagars pressande...;)

Ut å sola igen =)

Tänkte bara lägga upp lite bilder på den underbara korsetten jag fick igår, den är helt himmelsk!!
Fin va? Me love it!!
Vad händer för er i helgen då...? själv ska man på fest, svåger fyller år.... Brukar vara skoj där så det blir säkert kanoners!! Puss puss...

Dubbelsäng=)

Så här ser den ut.... Väldigt skön, rymlig och bekväm...


Den fick jag av grannen, sååå himla fin =) Blev jätteglad, tack finaste vännen :-*  Nu diska....

Schtekt..

Ev även fått lite färg oxå, vi låg på landet först... sen har jag solat lite på min balkong för solen låg på där- härligt ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och vila lite... kramis...

Dom har växt ut igen så passa er...Mjau! ;)


Aningen friskare =)

Äntligen, nu känns det lite bättre... hoppas det fortsätter såhär så man kan fortsätta njuta av sommaren..
I dag har jag tagit det lugnt, ringt min chef för hon messade och frågade hur jag mådde och om jag trodde jag var kry till torsdag så jag ringde upp, jag vet ju inte hur jag mår då så jag skulle höra av mej på onsdag igen. Trevligt att hon bryr sej, jag får alltid så dåligt samvete när jag är hemma och är sjuk, känns lite som jag sviker dom... Aja, sen har jag städat lite här hemma och så...
Satte upp trådgardiner för balkongdörren så man kan ha öppet utan att det smiter in små envisa flugor och mygg...
Bara jag...;)
Det har varit sååååå fint ute idag, har velat ut och sprungit, det riktigt har krypit i kroppen, men får nog börja med nån promenad tills jag är helt frisk.... Sen är jag på jakt efter nya jeans och klänningar... hittade  det här....  Haha, ser ni?? ;)

Snyggt va? Passar bra nu när det är varmt....

Sjuker :(

Javisst, nu har man åkt på en rejäl förkylning oxå, passande tidpunkt. NOT. Att vara sjuk på sommaren är väl inte det mest optimala direkt.

En sak till som jag blir så urbota less på är dessa sjukligt överviktigt flodhästar med tuttar till månen som går och snackar skit om en och inte vågar konfronteras som en VUXEN människa, vad fan är det för fel på er?? Har bukfettet ätit upp alla hjärnceller eller är det alkoholen som har fixat den biten?? Det måste verkligen vara överjävligt synd om er som är bortskämd, fega och så omåttligt omogna så folk vänder på klacken så fort man anar er unkna doft.... Skaffa en ryggrad för fan och sluta snacka skit om folk som åtminstone har en vettig anledning till att tex BLOCKA andra och står för det. Stackars sate...Inte undra på att ingen vill umgås med er!

Nu till nåt behagligare, jag har fått en dubbelsäng =) Jättemysigt, nu får alla familjemedlemmar plats <3



Hehe, ser lite vimmelkantig ut på den bilden, men jaja, jag bjuder på det ;) ta hand om er ni FINA! Puss puss..


Kläder...

Här är lite av kläderna jag shoppade...

Top/klänning...
Kjol...
Jeansklänning...
Tights.

Lite shopping och sånt...

Hello... har haft besök av en kompis sen söndag så jag har inte haft tid att blogga... men iaf så har vi varit och shoppat och varit på björnparken i orsa...

Givetvis..;) Nödvändigheter...Guldkorset...


Suddigt...=(

Björne...
Lägger upp bilder på kläderna jag köpte senare... Puss..

RSS 2.0