Mina nya skor=)

Har köpt från Nelly.com, hur fina som helst!! Är sååå nöjd med dom så nu får våren skynda på!


Läckra va? ;)

Seg vecka!

Åh, känns som det har varit onsdag sen i måndags... så jävla trög vecka, det närmar sej ju aldrig helg! Kommer väl vara onsdag hela veckan :( Idag har jag bara flummat runt hemma med pojkarna bara, diskat å tvättat å varit ute på promenad i solen och sånt där hemmafru tjafs... Eller hemmamö kanske det är... än iaf ;)
Har varit lite trevligare idag när solen har lyst, man blir så pigg å gla!!
I mån är det slut på friden igen, blir jobb å stress i vanlig ordning.. Aja, dagen går ju fortare men lite drygt är det ju att gå upp så tidigt och traska i väg till jobbet, får hoppas att det är plogat så man slipper bli på dåligt humör... Hatar att halka omkring när man går.

Nu ska jag bära upp tvätten och rasta hundar...Bye bye...

Lite bilder från fredags...

Fast alla är ju inte därifrån iof..:) Väldigt vad man kan få till miner på fyllan, haha!

Hehe.. Ja, så kan det gå...;)
Idag blir det att göra så lite som möjligt, men det lär väl gå sådär efterssom jag inte är gjord för att sitta still, får utslag av sånt. Men ska försöka iaf...
Puss....

Vinkväll.

Efter en väldigt givande dag på mitt andra "jobb" är det jätteskönt med ett glas vin, eller fler ;) Behövs efterallt stress och spring hit å dit... Det värsta är ju att det aldrig tar slut, trots man kommer hem. Man kan aldrig bara lägga sej på soffan och vila ut efter jobbet.. Men men, det är ju inget jag skulle vilja heller... Man kan ju sova på nätterna.

Får hoppas på en positiv utväg i veckan Börjar bli kär... Är det bra le dåligt.. hmmm.. Det känns ju så himla bra!!

Puss på er.. Å spec du, om du läser...;)

Leeeeeeeedig!!

Efter jag varit ut med hundarna kvart i dju i morse, sov jag ända till 10.. Fiiiifan vad skönt! Inga måsten, inga tider att passa, bara ligga å glo i taket om jag så ville =) Nu har jag varit ute på en långis med vovvarna, och följt med grannen och handlat lite. Laddade ner lite bra musik till mobilen igår så jag har nåt bra att lyssna på när jag är ute och går, blir roligare så..
Resten av dagen ska jag väl fortsätta med att göra ingenting och bara sånt jag har lust med, alla måsten lämnar jag till i morgon.
Nu kanske det låter som jag jobbar skift på akuten, vilket jag inte gör, men ni anar inte hur skönt och uppskattat det är med en ledig dag någon gång i bland, för dom är sällsynta nuför tiden..

Ta hand om varann... Puss........

Jodå sàtt...

Nu har man jobbat, har sträckt mej i undersidan av låret och knävecket så det går inte att "veckla ut" haha.. Ont gör det iaf. Måttligt roligt..Trött är jag oxå, konstant men tänkte faktiskt ta en promenad innan kvällen blir för sen.. känner att jag måste röra på mej. Har varit en trevlig helg iall fall... =)

Vi säger så för nu...

Dessa ex...

Ah, man kommer ihåg varför man gjorde slut varje gång dom ringer, och i går var det ett sånt tillfälle... Känns som han fattade ett bra beslut att göra slut för jag hade fan inte pallat med all kritik man får höra och i går var inget undantag må jag säga.. Har man inget snällt att säga tycker jag att man kniper käft och pratar om nåt annat. Jag fattar attt vårat förhållande kke inte låg bland hans tio i top men det fanns fan i mej bra stunder oxå och det är väl dom man vill minnas?! Väldigt lätt att vara efterklok och jag begrip då inte varför allt sånt ska komma fram NU? Ska vi göra om det eller vad är problemet?? Aja.. Det kan vi ju prata om när man ser varann för det är lagom kaxigt att säga sånt per telefon för irl vågar han inte..
Nä, nu ska jag försöka skaka av mej det där och ta vara på min lediga dag.... Men nog maler det i huvet, kunde knappt sova heller i natt...  Så onödigt!

Puss puss

ZZzzz

Snart får man sova igen, sen upp å jobba, hem ut med hundar äta träna och sova... Thats my life typ... Ev. lite ledigt på fredag och förhoppningsvis springarväder så man blir av med lite överskottsenergi.. Kan behövas när man inte sprungit på en vecka.. Har ju tagit promenader men det är inte samma sak. Jag vill svetteas å flåsa på rejält, hehe!!
Ska väl påbörja måleriprojektet på väggen oxå, ska knåpa ihop ett vitt träd..
Med det här nu... Hihi! Puss på er...........

Jobb Jobb..

Det vart inge långledighet i veckan... Chefen ringde och ville att jag skulle jobba ons-tors oxå... Man ska inte klaga, gäller väl att ta vara på dom dagar man får vara ledig=) Har passat på att dammsuga, det är inte det lättaste med alla djur...Men katterna fick gå och och så stängde jag in hundarna i köket så det gick smärtfritt! Rent, nu är det bara disken kvar... Är sååååååååå tråååååååååååååååååkigt!!!!!!! Men ajja, ska väl sätta igång så jag slipper det sen!

Ikväll ska jag skämma bort mina fötter lite, ta ett fotbad och fila dom och smörja in dom så dom blir mjuuuuuuuuuuka och töööta=) Bättra på färgen på naglarna oxå tror jag.. Länge sen man hann med sina fötter.. Vet inte vad man har i huvudet nuför tiden, heelt snurrig.
Hehe... Ta det piano!

Lite allmänt då..

Allt går väl sin gilla gång här, har jobbat helg och jobbar sista dagen i morgon för denna vecka sen blir det söndag i vanlig ordning så jag blir lite långledig i veckan =) Hatar dagen på söndag, 14 e februari, känns så utpekande och vidrig när man är singel. Igen... Tur man är på jobbet då, ska gå dit tidigt och sen hem sent!
Haft ont i huvet sen fredag men det börjar avta lite nu tack o lov för det börjar bli drygt. Kan iaf fungera skapligt när det inte är så illa, var väldigt milt till skillnad från hur det brukar vara..


Känner mej lite...hmmm... missförstådd i ett avseende.. Eller jag tror det. Jag vet ju vad jag vill ha och när det inte lossnar på en gång så blir jag otålig och ger upp men efterssom jag vill ha Honom, så ska jag försöka ha lite tålamod för nog fan är det ömsesidigt även om han inte är lika på som jag... Karlar!!!! Suck... om dom ändå inte var så komplicerade och obegripliga...

Ha det gött nu

Ledig<3

Åh vad skönt att få vara ledig två dagar... Bara få mysa runt i mjukisar och göra vad man vill utan att titta på klockan stup i kvarten! Lovely... Har städat lite i badrumsskåpet, äntligen fått bort en massa flaskor och burkar som jag ändå inte använder, sen skurat och donat =) Nu börjar det arta sig! Synd att det ska vara så svårt att gå upp och vakna på mornarna, tar minst 3-4 timmar för mej att bara piggna till! Och kaffet vill man inte stressa i sej, det ska avnjutas lääääänge! Kan ju iof ta några koppar på jobbet oxå men det är inte samma sak som att sitta i sin egna soffa och titta på nyhetsmorgon..
Hehe... Puss på er, nu ska jag fortsätta njuta av dagen...

RSS 2.0