Ständigt packande...

Ja, så fort man har kommit hem och packat upp och tvättat så ska det packas ner igen och så ska man i väg på nästa övning (lr rättare sagt prövning? =) Lite småjobbigt men nästa vecka blir nog lugnare, då får man nog tid till att vila mer och återhämta sej lite mer. Kan jag behöva, och komma igång med träningen igen som har fått stryka lite på foten. Inte för att jag bara har latat mej för det kan väl ingen påstå, men ändå...
Har ingen matlust heller, av nån anledning. i går fick jag tvinga i mej 3 mackor sen tog det tvärstopp.. Är nog för högt uppe i vvarv för att kunna slappna av och äta just nu. Kärlek ni vet...=)

Saknar mina klor... hoppas dom växer ut snart igen så man kan måla dom =) Ja, man kan ju måla nu med men det ser lite finare ut med längd tycker jag.

Lite egobilder..
Nä, nu ska jag väl fortsätta så man blir klar nångång.
Ha en fin dag, ttrots regnet =)  

Hemma igen =)

Har en massa packning som ska grävas upp och tvättas och vikas å så... sen städa upp här och sen ska jag nog sova, är helt slut!
Gick högvakt i helgen, fredag till söndag, det tär lite på fötterna kan jag lova, och trött blir man men efteråt äär det underbart att tänka på vad man har gjort och att folk uppskattat det! Oslagbart, nästan...;)

Jag och <3

Ha det gött... 

Hajj hajj ;)

Nyss lagat mat- blev sallad med tonfisk och fullkornspasta och körsbärstomater med sommarsallad- Gott!

så nu är jag mätt! Låta maten smälta lite sen blire ut i spåret..
Någon som otippat (?) tycker om tomater är den här lilla nissen..
Knas! <3

Nåja nåja, nu ska jag packa färdigt! Ha det grejtans...

Natt..

Många stjärnfall ikväll, har ni sett det? Jättefint, synd att man inte kan ta egna kort på det. Men vackert är det.. å så får man ju önska sig nåt;)
Har gjort allt jag skulle idag, sovit lite middag oxå, det behövdes... tränar å står i så det är väl inte så konstigt att man blir lite sömnig. I morgon ska jag träffa syster, handla och dona här hemma och packa lite inför lördag och söndag. Sen ska jag ut å springa veckans sista vända och avsluta  den med lite backträning! Ska bli trevligt på lördag då man får träffa alla igen, det ska bli roligt. Ett härligt gäng helt klart! =D Ärliga raka människor.



Sovdags nu, Natti natti...

Konstig torsdag

Hejsan, mycket spännande torsdag indeed, kanske berättar mer sen ;)
Varit en kortis på jobbet men dom hade dubbelbokat så jag kunde gå hem och ändå få timmar så då gjorde jag det.
Har fikat och ätit och ska väl ge mej ut på en promenad i det behagliga vädret snart.




Ni får ha en nöjsam torsdag, det kommer nog jag att ha...;)

Höststädar

Idag har jag haft energi till det mesta jag skulle ha gjort, har postat 2 tradera vinster, handlat lite, slängt burkar på ÅC, burit ner saker i förrådet och städat byråer, vikt in kläder och snart ska jag dammsuga, vända på en byrå och bära ner mer till förrådet. Sen ska jag ut och springa lite och efter det blir det bad mat och sova... Haha, så nu vet ni vad jag ska göra ;)



Målat..

Ja, jag kände att nu var det dags att göra slag i saken så jag använde en mall att gå efter på ett ungefär...
Sen skissade jag upp ocg tejpade efter kanterna och målade

Sen blev resultatet som nedan...

Blev rätt nöjd faktiskt =) Så nu slipper jag fundera på vad jag ska göra med den väggen iaf.

Nu ska jag vakna...

Solsken å ont i hälen

Ja, det summerar väl dagen. Vet inte riktigt vad jag har gjort men jag vaknade av att jag hade så jävla ont i partiet nedanför fotknölen på utsidan, vet ni vart jag menar då? Just där är det lite svullet och varmt och i morse kunde jag knappt stödja mej på baksidan av foten =( Men nu har jag smörjt med tigerbalsam och haft sockor på mej så nu börjar det bli bra. Var ut och sprang i går och gjorde lite sidhopp å sånt :D Aja, det gick bra i går ändå.
Håller mest på och donar i lägenheten, städar och sorterar och lägger ut lite till salu på tradera. Har saker man inte använder så då kanske någon annan har större användning för det.



Hoppas ni får en fin fortsatt dag! Ta hand om er nu...    

Hejs..

Nyss vaknat med en underbar kopp kaffe, Gevalia och mjölk i, finns det nåt bättre att vakna till? Näe... tycker inte jag heller! Fint väder oxå, solen skiner och löparskorna lockar som fan!! Ikväll blir det allt en runda! =)


Sen ska jag fortsätta städa, kom väl till att dammsuga och byta gardiner igår sen tröttnade jag helt... är ju inte det roligaste som finns direkt...

Torsdaag!

Ännu en dag som är helt kalas! Fint väder, ska ta en långpromenad strax =) Ska bli skönt att få röra sej ordentligt. Ut i spåret i kväll då, det är dags att komma igång, få se hur det blir med tjejmilen i september... hade helt klart varit skoj att se vart man ligger där...

Ha en fin dag!  

Härlig morgon!! =)

frisk luft, blir att ge sej ut i spåret sen! Perfekt väder för det.
Blev tydligen att titta själv ute igår, funkade perfekt för mej ändå så...Inte så att jag måste ha sällskap ut, trevligt folk  träffade man på ute =) Blev en kort sväng, mycket folk och mycket bilar, att dom orkar! Men jaja... Intressant.
Hade ett trevligt samtal med en vän på telefon igår oxå, vi ska ut nästa vecka och ha det trevligt innan vi far till falun och sthlm sen. Är väldigt nöjd över min sommar hittills, bröllop, gbg, karlstad och slutligen sthlm- Underbart!

Nu ska jag fortsätta med mitt, bye bye!

Pinglan, saknar henne!

Roliga tisdag?

Känns som om det är den 9-10e men fortfarande bara den 2 lr 3 e... konstigt, men jaja. Hellre att det går sakta än för fort nu. Inget planerat idag, är lite trött så jag ska vila lite sen ska jag väl stäfa upp lite här och fixa tvättid och såna saker... Som vanligt denna veckan (CCW) så går det inte att gå hur som helst nere på "byn" för det är folk och bilar ÖVERALLT och sånt jävla oväsen på kvällar och nätter... Kul för dom som är intresserad men för mej som inte ser nån större skillnad på bilarna är det inte så värst kul.. Men men, få se om vi drar ut sen och kollar lite, man kan ju alltid ta lite kort.
Fin uppförsbacke till surtesjön där jag gick om dagarna... Nice nice ;) Längtar redan tillbaka =( Får se till att åka dit snart igen, till hösten ev.

Ha en fin dag!

Shoppingen...

Det blev väl kke inte så värst mycket men det här blev det iaf...






Hittade lite nödvändigheter på The body shop oxå...:)

Byxoor från Kappahl i strl 38, aningen stora men nåt att jobba i lr så...

Baksidan....
Det var allt för den gången =)

Hemma igen då..

Känns väl bra, trevligt att träffa katterna igen iaf, saknat dom! Bilraggarvecka nudå, det kan dom ha för sej själv.
Ska snart iväg och jobba, göra lite nytta det känns bra, det behövs! Man kan ju inte ligga på latsidan hur länge som helst... I mån drar jag på mej löparskorna igen, det ska bli skönt!!



RSS 2.0