Kallt!!!

Fy vad less jag börjar bli på den här sega vinterna... Bara snö och kallt och mörkt och tröstlöst :-( Blir inga långa promenader med hundgossarna heller, dom fryser ju bara vi kommer utanför dörren... Vill att det ska hålla sej under -10 så man åtminstone kan springa på kvällarna, för det saknar jag!
Ev. att en speciell killkompis kommer och hälsar på framöver någon dag! =) Har saknat honom och har skrivit om honom förut så nu förstår ju att det hade varit roligt för mej...

Nu ska jag göra E sällskap och handla lite, aldrig fel och inte på långa vägar lika trist som att traska ner själv... Sen blir det faktiskt ett bad! Med bubblor =) Mmmmmm...

Puss på er

Suputernas drömafton..

Ja, det börjar väl med att dom raggar upp den mest retardade karln som någonsin slagit upp ögonen innanför ett par vitmålade väggar och har byxorna över brösten, för hos honom ska dom sitta tills stämningen infinner sig. Eller iaf tills man blir full å fjantig av cidern... Sen ska man skämma ut sig och prata om alla misslyckade raggningsförsök som ändå bara ledde till skott i muffen och 2 till nya könisar som sätter sig som en klädnypa på burret...  Sen drar dom ut, javisst, hela cirkusen med skäggiga damen i spetsen, ut och "dansa" och gnugga melonerna (som fått hjälp av nån stackars missanpassad bh i strl Passar EJ) mot någon så full och halvblind av all HB så han blir kåt och bara har en sak på schemat. Och bimbon verkar inte ha ett nej i vokabuläret så det blir till att lunka hem i sann långbeno stil och nuppa så sjukdomslössen sprutar hej vilt i barret... Vilken helkväll halleluja!! Och det var ju såååå trevligt, verkligen skitkul! Och Mr retarded himself, vad hände med han? jo han får ju så trevligt sällskap nästa helg så han motionerar fröken höger tills raggarmuffen åter kommer inlunkandes i sann hoestyle... Det är en drömkväll på slottet det!!


Ja, tammefan... livet leker, och gyn lär snart få en chock!

Som jag trodde..

Haha, ja, har aldrig haft så rätt om en person som nu. Jag visste det!! Falska feta äckel... Glad att jag slipper din huvudvärk förvirrade individ!

I dag har jag varit ute med mina små buspojkar, dom börjar vänja sig vid våran promenadslinga nu och är jätteduktiga!! Så mysigt med djur, dom är ärliga och sej själv och tycker om en vilkorslöst =)
Katterna börjar oxå vänja sej, dvs dom skiter i hundarna och låtsas som det regnar, Luc tycker det är väldigt intressant att sitta och titta på dom. Undrar vad han tänker..
I mån blir det att handla hem det sista till kvällens utgång, kommer bli riktigt kul, speciellt när man går ut med likasinnade som vill ha kul och inte bara ragga... Tragiskt sånt där! Kommer blir skoj så nu får fredagen pina på...;)

To all my real friend- !



Hallå i stugan!

Har jobbat i vanlig ordning, det gick bra, fick ju hem två små hundpojkar i fredags och dom och mina katter har varit själva hemma när jag jobbade och dom har varit sååå duktiga!! Var ut och rastade dom direkt jag kom hem så nu snart ska vi mysa framför teven =) Blev lite party oxå i helgen och efter 3 öl var jag så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna (illa) så jag gick hem Innan 00.00... Japp, Jag ÄR för gammal för typ allt nu. Det är kört för mej.

Får hålla mej till kaffe och fredagsmys känner jag.. Så tanten inte sliter ut sej....


Puss å kram ungdomar.............

Halli hallå!

Fått nya braller från tradera idag, supersköna, love them!! Sitter i dom nu faktiskt om ni ville veta..;) Jag tycker om hela idèn om Tradera faktiskt, var lite skeptisk förut men det var bara för att jag glömt mitt lösenord... Det är ju aaaaldrig MITT fel.. hehe!
Sitter å dricker kaffe, faktiskt. Nåt nytt jag börjat med... ;) Kanske skulle äta nåt emellanåt men jag är inte sånt stort fan av mat... jag äter verkligen bara för att överleva och inget annat!
Skelögd??

Nu ska jag fortsätta ta det piano, Puss å hej..

Håll i er!!!!!!!!!!!

Jag har städat!! Heeeela lägenheten, diskat, dammat, vädrat, dammsugit och torkat golv!! Helt jävla otroligt... Fräscht och fint blev det iaf så nu känns allt lite bättre=) Tänk vad det kan göra att ha lite ordning och reda, som en ny människa!! Ska köpa ny hall lampa oxå och sätta upp i taket... Vore helt ok med lite ljus i min annars så mörka hall....
Hughs and kisses....

Ännu en dag...

av blandade känslor och skador (!) Blåsor på både fötter och i händerna... aj aj aj...Vet inte vad som händer, otursveckan anfaller... Blev antagen på en kurs, skitkul faktiskt just den kursen och allt som hör sånt till förutom en sak, eller en person snarare... En gammal flamma från förra kursen. Aja, den man ligger med får bädda=)
Så kände jag mej när jag kom hem från jobbet idag, ändå snörade jag på mej löpardojjorna och kutade...Allt för att slå ni- vet- vem.. Det gick bra även idag fastän fötterna var ganska ömma. Skön temperatus ändå så man måste ju passa på att utnyttja det fullt ut:)

Ta nu riktigt bra hand om varann och er själva så hörs vi!


Ju förr desto bättre

Och nu är det övertrånat=) Är lite småkär sådär så det känns kanon just nu!! Man får ta det som det kommer men jag tycker mej ana att känslorna är besvarade...Såå mysigt! Men man ska inte älta det för mycket för då kke han drar sej ur det hela, om han nu läser...
Ska väl fan imej ta tag i lägenheten, har skjutit på det en vecka snart... väggarna står ju rakt det är huvudsaken har jag väl resonerat antar jag... Men nu ska jag ta och skärpa till mej! Jag som brukar vara så pedant... Ska hoppa av mina rosa moln för en stund och ta tag i verkligheten!


Ta hand om er nu gott folk!!!                         

Fredag at last!!

Nästan nyss vaknat, skönt att man slipper gå efter någon klocka idag... (ja, förutom 1600 då ska jag ut å springa 5km) Bara ta det lugnt och fixa lite hemma...=) Var ut och sprang i går oxå, skulle tippa på 4,5 km, det var skönt ute men det blir så frostigt på axlarna?!! Haha... Är väl för att man andas... Skönt sen att slå knut på sej själv när man stretchar, man blir så avslappnad och varm! Mmmmums!!


Letar efter två böcker som jag vill ha läst, det är del ett och tre ien serie och jag har tvåan, hehe... Garbo böckerna, dom är tydligen lite svåra att få tag i, har frågan M men där verkar frågan få bli stående för han har inte svarat än... Trött man blir... Likaså när man ringer..neeeej då. Men var sån då! Kan vara likadan fast värre men jag orkar inte slösa mer energi på det där nu..

Åh... håller tummarna för att det ska bli så du vet vem om du vet vad, om du vet vad jag menar.... Hoppas hoppas!!

Puss på er...

Minnen..

Åh, tycker det är lite si och så med det här med ex... Kan dom inte låta det gå några månader innan dom hör av sej igen? Kände det att allt kom tillbaka efter han ringde i måndags...=( Först var det ju kul att han ringde, givetvis, jag tycker ju så oförskämt mycket om karln... men det finns en massa känslor kvar som måste försvinna. Jag älskar ju honom än, slutar dom med det på en gång lr hur funkar det för dom?? Man blir lite känslig och sentimental känner jag. Usch å fy!!


Hoppas helgen går fort, börjar tröttna på att sitta och vänta på att saker ska hända! Kan inte någon bara komma och överaska med nåt kul och oväntat någon gång? Det hade varit väldigt uppskattat!!
skål å puss.................

Synden straffar sig.

Var ju ute och sprang igår, so far so good, men idag har mitt knä ont, knäpper och ömmar...aj aj. Ska smörja in med lite tigerbalsam och stretcha lite så hoppas jag det ordnar sej. Jag brukar ju vara riktigt duktig med att stretcha efter jag varit ute och sprungit.. Före man är ut är ganska meningslöst. Aja, det löser sig nog.

Idag ska jag hålla mej mest inne, är kallare idag... Kke en promenad då...=) Inte så kul att bara vara inne heller, man blir ganska rejält rastlösoch jag tänker inte möblera om igen..

Ha det gott!! Puss puss..

Jahaja..

Då har man tagit tummen ur och gett sej ut för att springa, blev iof inte så långt men huvudsaken är ju att det blev av. ca 3km skulle jag tippa på=)
Det luktar faaan i mitt trapphus, som nån har dött och ruttnat till REJÄLT! Fifan...
Han ser ut som trapphuset luktar..hehe, näe seriöst, Clean it up!!
Nu ska jag...hmmm...dricka kaffe!
Puss på er...;)

Happy!! ;)

Idag har det gått att vistas ute utan man frusit bakdelen av sej! Me lika=) Så det går nog förhoppningsvis att springa lite ikväll... Har iaf sluppit ha täckbyxor på idag och det är ju bra=)

Blev väldigt förvånad när jag fick ett samtal av M igår... både glatt överaskad och lite rädd för jag trodde faktiskt att han skulle skäla ut mej eller be mej flyga och fara. Men han känner mej tydligen bättre än vad jag själv gör och det kändes faktiskt bra att prata med honom igår, har saknat det. Tror vi börjar få lite perspektiv på saker och ting nu=)

Sen har jag väl funderat på en annan herre som jag känner att det börjar bli dags att göra slag i saken, frågan är väl om jag vågar?? Men frågar jag och får nej så vet jag ju hur det står till och det slår att gå omkring och inte veta säkert, för sånt hatar jag! Det är antingen eller...=)
Men jag väntar nog med att berätta det för M ett tag tills jag vet, känslorna där måste ju få lägga sej innan man börjar prata om andra romantiska bravader..;)

Nu ska jag ta itu med dagen! Kramizz........

Underbara täckbyxor!!

Åh, hittade ett par underbart sköna, svarta täckbyxor i förrådet som jag heeelt glömt bort (ja, det är dags att sortera ut allt därifrån nu) Och det blev sån skillnad att ha på sej dom utanpå när man skulle ut och handla lr bara ut och gå... Att jag inte hittat dom tidigare... Bara en pulka som fattas. =)

Fick hem min jättefina nya almenacka idag, helt personlig och fin! Skönt att ha nåt nytt att skriva allt i:)

Vet inte om jag har så mycket anat att skriva om, bara att skriva det här tig ju upp lite plats, hehe.. Ska väl hem till mina föräldrar i veckan och ladda upp lite nya bilder både hit och på facebook.. Blir lite roligare så. Sen måste jag ju köpa en egen dator snart.. man känner att det börjar bli dags. Igår typ. Inte för att det inte är trevligt att sitta hos grannen men jag tror hon tröttnar snart, om inte redan, hihi... stackars...;)

Nu ska jag hem å ta ett bad, behöver tvätta håret för nu kan man ha det uppsatt utan snodd....
Bye........


Tralalaa..

Snön är kvar idag igen! Hör å häpna... nä, börjar seriöst bli trött på den här årstiden nu. Det finns ju tre till som är mycket mer givande än den här... Ok om det hade varit mildare så man kan gå ut och röra på sej lite men nu är det ju för kallt för allt! Bara hålla sej inne och hoppas graderna blir varmare.

Den jag trodde så gott om har visat sej vara något helt annat? Varför...? Det kändes ju som att han menade allt han sa och någonstans vet jag ju att det är så men då måste man kunna bevisa det i handling oxå tycker jag, är det dumt?... Näe, det tycker inte jag. Jag har en annan, sann vän som jag nu känt i snart tre år och vi var tillsammans längre... inte behövde vi hålla på så här då. Så jag begriper mej inte på denna personens rim och reson och det gör att mitt beslut känns ännu mer korrekt. Man ska inte behöva ta skit. Jag har klippt bort denna personen helt från mitt liv och det känns bra. Nu iaf. Det är ju antingen eller, antingen vän, antingen inte, inte nåt jävla kke vänner, vi får se... Det är inget jag har tålamod till. Bestäm dej....

Nog om det... ska väl inte göra så hysteriskt mycket idag, mest bära ner alla julgrejjor och några tavlor i förrådet, dammsuga och torka golv typ... Sen kke om vädret tillåter, ska jag ta en promenad så man kan sova gott i natt =)

Ha en fin dag ni andra, och var sanna mot varann!! ............

Bara minus!

Sitter med storkappan på och mössan och försöker tina upp efter promenaden till och från ica... den var inte att leka med, kallt som fasen! Och så var det tydligen de speciellas shoppardag idag... Ja, inte för att vi var ut utan för att alla andra som oxå var ute verkade lite... speciella. På ett bra sätt naturligtvis!?...
Aja, blir iaf att hålla sej inne idag, har ju tvättis iof så man lär få luft medans man springer emellan...

Så nu vet ni det;) Howdy...........

Eyy!

Jag tycker faktiskt att det får vara nog med kyla nu, både härifrån och därifrån... Tex en sak som jag tycker verkar extremt konstigt, när en sk. vän säger att jag är en av dennes närmsta vänner och insisterar på att vi ska höras och vill absolut inte förlora kontakten med mej, men sen aldrig hör av sej?? Whats up with that?? Ok att man kke måste "distansera" sej ett tag när det är jobbigt men... ah, jag vet inte. Det känns som så mycket talar emot det hela och man blir bara förvirrad och vet inte vad man ska göra...? Är det fel att vilja hålla kontakten med någon man tycker så oerhört mycket om?? Eller överdriver jag igen? Kan ju vara så... Jag kke oxå borde "distansera" mej, men jag är lite emot det konceptet om man menar det där ovan....

Sen, tycker jag att vissa borde lägga ner den där genomskinliga fasaden dom försöker hålla uppe... Vi har sett igenom den nu och det går inte att luras mer. Ta och visa dej för den du är, för det är den vi ser....

Nu ska jag äta en bulle!! <3.......................

Början på nåt nytt..

Äntligen dags att vända blad och fortsätta/ börja om på nytt=) Känner iof inte att det är så mycket jag ska ändra på så drastiskt som andra verkar ta sånt här... typ att dom ska bli pinnsmal på tre dagar och liknande... Mer kanske att jobba på mej själv lite, hur jag beter mej ibland mot människor och så... Bara slipa till lite kanter. Det blir nog bra så tror jag!

Snart är det sommar, det ser jag framemot just nu... Och nya bekantskaper. Alltid trevligt med nytt folk man kan hålla kontakten med!

Ta hand om er!! Puss........

RSS 2.0