Trevlig helg då

Gräsis som jag är så blir det bara hemma mys med lillkillen ihelgen. Ut nån vända med vagnen och så men inte så mycket annat. Krypis har stängt i dag så det var synd. På söndag kommer vår älskling hem iaf =) Och på måndags ska vi på kalas hos Elwins kusiner ♥

Ha en fin helg nu!

Söndag före måndag

Hello, nu blire lite bloggning igen. Har väl inte orkat eller haft tid riktigt med det... man ska ju ha nåt vettigt å skriva oxå..;)  I helgen har vi väl inte gjort så mkt, sambon har jobbat så min mor har varit här lö-sön när han jobbade dygn. Vi var nere på våryran (Med snö =( ) på stan och kikade och åt ute.. Mysigt. Men snö är inte lika mysigt längre- FY! Nä nu vill jag ha sol och plusgrader så man kan sitta ute och sola och se när dom sjösätter båtarna vid slussen och sånt..

  Tussilago ♥ Snart kommer vitsipporna, maj- juni va? Härligt!!

Jag och Elwin brukar gå på öppna förskolan, eller Krypklubben som det heter här, på onsdagar och fredagar. Går mest för gossens skull.. Är tyvärr en hel del snorkfröknar och P.O.P entusiaster där men ungarna är goa. Fattar inte riktigt varför man klär upp ungarna till förskolan?? Dom ska väl leka och träffa andra barn, inte bli skällda på om dom skrynklar sina märkes outfits..?  Aja, försöker att inte bry mej så mycket men folk som tror dom är förmer än andra orkar man verligen inte med.. 

                                                      ♥ ♥         ♥ ♥

                        Ska slinga håret igen ikväll och sen ta ett skumbad och slappna av lite- härligt!
                                  Trevlig söndag!!


Röd måndag...

Tjing, ingen post idag upptäckte jag.. hehe, lång helg dethär.

Idag var vi å shoppade, jag behövde en ny vårjacka- blev en i skinn, en svart. Och ett par typ converse fast utan skaftet...  Love it!! Var på tiden att jag köpte skinnjackan btw för en sån har jag sneglat efter och velat ha lääänge!! Typ en sånhär...

http://www.google.se/imgres?q=svart+skinnjacka&hl=sv&safe=off&biw=1440&bih=700&gbv=2&tbm=isch&tbnid=TkA_VQOleToKiM:&imgrefurl=http://kathe.blogg.se/2007/april/&docid=xzr0FPVIIjPlVM&imgurl=http://kathe.blogg.se/images/2007/2080_1176801070_188956.jpg&w=215&h=326&ei=__-CT5nXA8L64QS2kYHxBw&zoom=1&iact=hc&vpx=933&vpy=259&dur=1467&hovh=260&hovw=172&tx=105&ty=138&sig=105777414296549460930&page=2&tbnh=158&tbnw=104&start=27&ndsp=35&ved=1t:429,r:5,s:27,i:151

Annars har vi väl inte gjort mer än att tagit en promenad ner på stan med vagnen och hyrt en rysare, blir nåt att se i sovrummet sen- huuua!

 Länge sen man hade rött hår med lugg... känns som en evighet sen.

 <- Denna killen är så saknad!! Finns inte en dag då jag inte tänker på honom och saknar myset, hans jamande, buset som lös i ögonen som en kattunge,när han var på det humöret och, ja allt som var han...♥ En sån som han får man bara en gång i livet och jag är lyckligt lottad som fick lära känna honom och få vara i hans liv den tid han var med oss på denna jord..

                                 Nä, nu ska jag bygga lite torn med Elwin, sånt är skoj att riva ;)

Sol, efterlängtade sol!

Gokväll, hoppas ni har haft lika fint väder som vi har- nämligen strålande varm sol hela dan =) Det gillas. Man ska inte lita på vädertanterna allt för slaviskt turligt nog.

Idag på fm har jag och Elwin varit på Krypis (krypklubben) och lekt och kollat på påskkärringar, skojskoj! Sen på em har vi åkt och hälsat på svärmor. Även det var väldigt mysigt!

 Så nu skulle jag behöva en såndär, energidryck för kvinnor (jättegod!)


Just ja, beställde en skitfin amningsbh från Glammom- turkos med rosa detaljer =)


                     Sigge♥



        Och så har jag påskpyntat lite...

OCH, mina vänner och annat löst pack som läser detta, jag har kommit ihåg att posta vykorten!!

                                                                     Hej hopp...

Mulna veckan...

Vilket abrupt slut på det soliga, varma vårvädret =( I veckan ska det bli minusgrader och ev. snö... Fy fasen!

I dag har jag glömt följande: Postat vykort, såg även att jag glömt köpa frimärken..? Bra jobbat, men vykorten finns iaf...  Glömt ut och röra på mej, lika som i går, då kom jag på att jag skulle ut och springa när jag låg i badkaret. I morgon DÅ ska jag ut.. Har även glömt att måla baglarna... la fram två nagellack på byrån brevid sängen och varje gång jag gått förbi har jag tänkt att "ja just ja, det skulle jag ju..."  Hehe, senilAB..

Ikväll blire iaf tacosmys, var längesen nu. Sambon har ju jobbat de senaste helgerna så det har inte blivit mycket av fredagsmys. Men nu blire mys med mina två favvokillar!! Hoppas er måndag oxå får ett mysigt slut och en mysig start på veckan...

 ♥♥♥♥ Puss ♥♥♥♥

RSS 2.0