Hej alla glada!

I måndags skulle jag ha tatuerats, men det hade dubelbokats så jag har tid nu på torsdag kl 16 ist! Och vad det blir visar jag då, eller på fredag ;) Ska ialla fall bli sjukt fint och spännande!

Idag åkte vi och inkasserade vinsten av loppisen- 1504:- hade det blivit! Inte illa alls, och skönt att få bli av med lite bråte =) Vi förlängde inte tiden, utan vi ska gå igenom lite till att sälja sen bokar vi nog ett bord igen framöver...

Vad som händer i mån vet jag inte än, men på tal om inget så har jag verkligen kommit igång med motionerandet! Har blivit långa snabba promenader på ca 45 min nu och -1 och ett halvt kg redan! Kul!!

 Lucen och Elwin kommer bra överens! Överlag så kommer kattkillarna överens med bebiskillen. Man förundras lite över hur stort tålamod dom har och hur snälla dom är när han drar i pälsen och busar med dom.. Kanske förstår dom att han är ett barn och inte förstår bättre..?

    ♥ Bus med pappa, det är skoj det!♥

Sömnig söndag

Har varit en helt OK söndag, Lucen har varit ute hela natten och kom in nyss, nu ligger han å snusar på köksbordet. Vi har varit hos Elwins kusiner och lekt å fikat. ♥ ♥
Snart blire sen middag och lite mys.. Hoppas er helg varit bra!





Lite lördagsmys

Hej hej... vaknade med huvudvärk, igen. =( Men inte så våldsam den här gången- tack å lov!! Dessutom har katten kissat inne igen =( Åååh, vi blir tokiga!! Antagligen därför jag får ont i huvet, stressar upp mej varje gång det händer och nu vet vi inte vad vi ska göra längre... Vi har provat med två lådor, han får vara ute på dagarna, han får uppmärksamhet mm. Nu börjar tålamodet ta slut, man kan ju inte ha det så här, spec inte när man har ett litet barn som börjar upptäcka alla rum i lägenheten...

 <- Den skyldige!
Har ni nåt förslag, eller har ni varit med om liknande??

Som sagt, bara innemys idag...





Döljer lite kattkiss (bläää!!) Har torkar golvet med grönsåpa oxå, och har tänt doftljus....


Tvätta håret sen...


Köpte hela serien, cocos! Hade ju bara body butter förut och luktade så sanslöst gott!! Även hårinpackningen, den doftar fläder och vanilj...



Och så 2 skivor med barnvisor och en mini tv till lille keruben våran...




        Ha en fin lördag allihop!!


Gäääsp!

Vi har slumrat 15-17, det var mysigt och behövligt. Vi gick med vagnen vid 12 oxå å då sov han läääänge när vi kom hem också. Dom behöver sova de små liven, mammor oxå för den delen. På tal om mammor- är det bara jag som upplever att jag lossar ovanligt mycket hår..?  Kanske dags att köpa lite Priorin..

Sambon jobbar dygn så vi har inget särskilt för oss, Elwin ligger på filtar på golvet och jag har just läst och sjungit för honom. Teven är på för jag ska se 2 program sen slås den av igen. Försöker trappa ner på tevetitteriet, inte för att han kollar så mycket och så skadligt är det inte. Det är mer för min skull...  Känner ni igen er? ;)

                                                   

tagit lite bilder...

..och tänkte ta bilder på vår promenad idag men vart det så? Nope... Men jag tog bilder på lite annat =)

   
                                

Bla. köpte semlor å glass (glass till halsen, ajaj) Jeflar vilka goda semlor!! Fyllning i oxå och smarrig grädde.. Har ni ätit semlor än?



Sen har Elwin ätit lite fruktgröt- nami nam nam var det. Den vanliga risgröten går inte ner så mycket som denna gör :)



Har även rensat i min gaderob (phuu, hur ska man få plats med allt??!) satt upp nya gardiner i köket och städat i sovrummet. Så man har haft fullt upp.. i mån blire promenad och ev svänga förbi tatuerarstudion och boka tid!

By the way...

                     
                                                                            Snygga muggar va? ;)


Hårslusk!

Gomorron! Ingen längre sovmorgon idag, men å andra sidan har jag sovit utan vare sej vakna eller sova med migrän, och lillen har sovit hela natten oxå så det är bra =) Inget å klaga på här inte..
Nu är hela familjen förkylda, min förkylning hänger tappert kvar och lillens är iof rätt mild och sambon har lite problems med bihålorna... Uäk för förkylningar..

0 gradigt här så ut ska vi nog idag, bara bra att få lite frisk luft. I går var vi till en loppis och bokade bord för försäljning av saker. Man kan hyra ett bord och ta dit sakerna, prissätter och skriver dit bordsnumret så fixar det sej själv typ =) Skönt att rensa ut en massa man aldrig använder och ev få lite betalt för det utan att jolla med frakt hit å dit. Å det som inte blir sålt får nog gå till Myrorna.

Tvätta håret ska jag oxå... Bobbys schampoo och balsam är oslagbart, håret blir fräscht och fint utan att bli "tunt" å flygit och så luktar det friskt!!  


 
                      Suddig bild, taget i bilen för nåra månader sen... Ha en fin söndag alla!





Minus migrän

Vaknade av en hemsk migrän, hade den sen sent i går kväll och vi hade inga Diklofenak hemma =( Det är typ det enda som hjälper mot min hemska migrän, men det är lite lurigt för ibland funkar inte ens det och då får man härda ut, och det kan ta allt från en dag till 4 dar. Nasty! Så i morse åkte min sambo och köpte det, och smarriga munkar som jag tog till morgonkaffet när huvudvärken släppt. Vad tacksam man var då, kan jag lova. Man bara ligger å väntar på en snäpp och sen hjärnblödning, så ont gör det...

Just nu ligger mina favvokillar å sover. Vi har provat ge mjölk på flaska men det är inte så populärt... mammas tutte ska det vara tydligen. Klagar inte, det är så mysigt å ligga å vila med lillkillen medans han tuttar, sötisen.
Vi började med smakportioner innan jul, och igår hann vi precis ur köket så var det en viss katt som norpade Elwins stol..





Täppt å nyvaken

Ingen bra kombo, avskyr att sova förkyld- det sticker i halsen och smakar päck, är alltid täppt i ENA näsborren vilket är fruktansvärt irreterande, och man har en vidrigt molnande huvudvärk på köpet..  Hoppas det går över snart för jag känner inte att jag orkar med mer förkylning. Vidrigt!

Tog en lugn promenad till konsum i går för jag ville ha lite luft, men nja... hade inga servetter med mej och utomhus kom rinnsnuvan så det var ju ingen större hit. In fort på konsum å köpa det jag behövde och ut igen.

Här håller solen på att komma upp och jag passade på att föreviga det...

 Från köksfönstret, vart väl rätt bra ändå =)



Visst är dom för söta när dom sover? Att somna efter man äta är nog det skönaste som finns när man är liten.
 
  

Sovit middaa..

Har vi gjort =) Jag å Elwin, såå skönt det är att vila några timmar på dan!

Det här inlägget har jag hållit på med i snart en vecka, alltid har det kommit nåt emellan, men nu verkar det kunna bli publiserbart ;)


Gott att kunna dricka kaffe igen ♥

Ska ta en promenad själv ikväll tänkte jag, dags att komma iform lite igen så får sambon passa lille keruben...
Han håller på att få en tredje tand!! Och därav humöret, glad som en lärka på morgonen sen går det lite i vågor men det gör det väl på alla antar jag, bara det att han är mer otålig än vanligt och allt ska tuggas på.

 Hjälp vad han tar sej fram, han rullar åt sidorna så man får skarva med filtar så han inte slår sig, sån fart det är på gossen ♥

 Elwin och jag, morgonmys och alla är nöjda...
            
                  ♥

Nä, om man ska sluta medans man har chans att publisera detta färdigt for once...:)
                              Ha en mysig söndag alla!!                                                                              





Bulle i ugnen...??

Haha, åh, är så sugen på att baka nåt men tiden räcker inte till. Är ett under att jag har tid å blogga... Skriver ju det mesta på fejan å då känns det lite meningslöst att upprepa det här, men jag ska skärpa till mej med bloggeriet så ni inte tappar intresset helt! Just nu sover Elwin, vi brukar sova middag mellan 15- 16.30 ca men nu sover han fortfarande så nu passar jag på!

Och nä, än har jag inte en bulle i ugnen igen, men man vet ju aldrig när Elwin får en lillebror/syster... ;) Tänkte komma i form först och på tal om det tog jag ner en jättebra app till luren i går (och Spotify i mobilen- super!!) och där kan man skriva upp vad man äter och så räknar den ut antalet kalorier man får i sej varje dag och hjälper en gå ner i vikt. Jag har stannat av lite där... De första 15 försvann fort men sen...

Ikväll blire tacos fast i ny tappning.. vet inte vad det heter men den starkare varianten med starkare bröd och såser- gött!!


Buffygubben förra vintern...

Utsikt från Kvarnberget, taget förra vintern...

Ha en fin fredagkväll nu..

RSS 2.0