Liten snabb

uppdatering medans Sötnosen sover...

I torsdags förra veckan fick vi åter åka in på akuten pga att jag hade feber- 40,7. På onsdagen hade jag slutat med kuren jag började med sen första akutbesöket onsdagen innan och sen kom febern tillbaka alltså.. Så vi, eller snarare jag, blev inlagd på avdelning, P-A och Elwin bodde givetvis med mig på rummet, och jag fick medicin både intravenöst och i pillerform. Sänkan låg på 300 så just då var man väl inte så pigg :( Men det redde ut sej till på söndagen så då fick vi ut medicin och recept att ta ut på måndagen och sen dess har tempen legat på 36 och sänkan har gått ner betydligt=)
Så jag har en liten infektion i livmodern efter snittet, antagligen för att min kropp var så pass slutkörd innan doktorn äntligen beslutade om snitt ist för vanlig förlossning, vilket jag tycker känns rätt onödigt. Jag bad ju om snitt när det kändes som jag inte orkade mer, ändå trugade dom på med värkstimulerande dropp några timmar till... Aja. Huvudsaken är att vi mår bra nu.

Våran fina bebbe utvecklas finfint som han ska, det är en rejäl gosse och han kan redan lyfta på huvet och vända sig från sida till rygg och vägen nu 5kg. Han är helt otroligt duktig!!

                                 Vi får se när nästa inlägg blir, men prioriteringarna är ju nån helt annanstans.


                                               

Kan inte låta bli...

... att visa er vårat finaste fina mirakel...



 Det finaste vi har, förutom varandra...
Och jag hade aldrig klarat det utan min älskade P-A <3

Nu vet ni hur något av det vackraste som finns i den här världen ser ut.

                                          


                                               (och TACK alla ni andra, söta, för alla hjärtevärmande gratulationer!!)

Fått bebis =)

Natten till söndag, 02,30 ca, fick vi en liten pojke. Fick bli kejsarsnitt pga 17 timmars i gångsättning som inte alls ville sej, men nu är han här- frisk och pigg på 4,9kg (redan passerat sin födelsevikt så det är ett riktigt A barn ;) Elwin ska han heta.

Så med anledning av detta, och det tror jag ni förstår, så kommer jag lägga bloggen på is ett tag. Man prioriterar ju helt andra saker nu när man har barn =) Men jag kommer skriva lite mer längre fram...

                                    Ta hand om er nu där ute!!
                      


I morgon lördag..

blire BEBIS, då ska vi åka in till BB på morgonen och bli igång satt, sen hoppas jag att allt går smidigt så vi får träffa vår efterlängtade lilla parvel inom kort =)  Ursäkta att jag inte har skrivit så mycket men jag har haft en riktigt dryg förkylning...  I dag ska jag vila mej ordentligt+ att vi ska städa hela lghten.

Skriver mer när allt lugnat ner sej, puss på er!

Snart så =)

Vi var på undersökning i går hos specMVC, på grund av att parveln inte vill komma ut, så hon mätte, vägde och kikade via ultraljud i går. Stor bebis- ca 4763 låg vikten på så jag hoppas och ber om att efterssom det är första barnet och det är så pass stort (+ att jag inte har så värst breda höfter) att jag får göra kejsarsnitt nu på torsdag för då ska vi in igen. Då ska dom göra fler prover+ känna om livmodertappen är mogen, förkortad och tillräckligt uttänjd. Dom får bara inte skicka hem mej på torsdag utan bebis..  

                         

Och ovanpå det har jag blivit förkyld, inte kul alls. Inte nog med att man är höggravid och det är snuskigt kvavt ute, man är snuvig och har ont i halsen, oxå... Regn skulle absolut inte skada nu, varken för mej eller för naturen.

                                          

              Jag ska väl fortsätta vila mej och slökolla på teve, så mycket mer blir det inte idag...
                                                        Ha det gott!

RSS 2.0