Fixat!

Torkat å sopat och fixat lite på balkongen, det far ju en massa gult pollen (?) överallt...








Help vad det växer =) Ska väl köpa en tomatplanta på plantagen oxå..vart vi nu ska få plats med den där ute..?


Har bytt i hängkrukorna oxå, började bli dags... ska nog ge bort en å annan blomma med, det är som en djungel därute... Mamma får ta med sej en när hon kommer på torsdag, vart nu hon ska få plats med den, hon har ju ännu mer än vad jag har.. Men men ;-P

Fina va? Skulle vilja ha på arm- eller hals band oxå..
Vi var ju nere på stan tidigare, och då vart det ju lite shopping, blir ju så när man har världens generösaste karl..


Linne, 30:- HM


Lååång klänning, 49:- Gina Tricot


Kortare klänning, 49:- Gina Tricot


Kortare mjukisar 99:- HM

Växer ju ur allt!! :-( Aja, nu har jag ju till semestern iaf nån dag eller så..blir ju mer shoppa där! :-P

Nu ska jag ta en Cappuccino i solen, Puss på er..
                                            


Länge sen nu..

som jag bloggade alltså, har jobbat hela helgen å igår. Men idag fick jag sova ut iaf så det var skönt! =) Fixat kattvakt till semestern, dom får bo hos svärmor och ha det lugnt å skönt, så det känns bra.
Lägger upp några bilder på dom btw...













Mysungarna... kommer sakna dom när vi är borta...

Bloggar mer sen, ska ner på stan till min chef å dona lite :)
                                                                    Ha det så bra tills dess!

Bortslussas...

Kom på att jag har en bikini jag inte kan ha, varken nu eller sen för den är för liten så jag tänkte ge bort den till den som är intresserad. Maila bara namn och adress så skickar jag den till dej. Tror det är strl S. Aldrig använd.


Mailadress: [email protected]

Blir inget Leksand för mig i helgen, blev inringd på jobb lördag, söndag och måndag =) Blir 22 tim OB så det tackar man inte nej till. Tackar inte gärna nej till nåt jobb what so ever ändå för alla pengar behövs ju!

I dag kom det efterlängtade paketet från Go`boken med saker till bebisen...



Och brev från Ella =) Jättekul och uppskattat, tack vännen
                                                                                                
Ska väl ta en promenad i det mysiga vädret, det regnar här och är såå frisk luft. Sen ska jag sätta igång med lite matlådor till jobbet och lite sånna vardagssysslor =) Verkar dock inte bli nån minigolf än på ett tag, men vi tar igen det inom kort!

Puss å Kram alla fina... 




Old times..

Hej hej, vad gör ni? ;)

Jag har haft fullt upp iaf, inte haft så stor inspiration till att blogga... men så behöver jag ju faktiskt inte blogga varje dag heller...
Aja, vi har iaf städat ur kylskåpet idag och handlat och ägnat oss åt varann <3 Och igår storstädade jag hela lägenheten när han var på jobbet =)
Och i helgen ska jag till Leksand på medeltidsmarknad med mina föräldrar, det brukar vara väldigt underhållande och kul och dessutom brukar man alltid hitta fina, originella smycken och saker att köpa där.

Sen åker vi neråt, till Göteborg på fredag (den 3e) ska bli sååå kul!! Träffa syster å bror å shoppa och bara njuta av att se nåt nytt... Vi ska köpa det sista som behövs till bebisen, och så lite annat såklart..

Aja, ha det så bra så hörs vi när vi hörs! 


                                                             

                                                                    


Shitzofrenväder...

Snyggt stavat va? Hehe, nä men igår och i dag har det både vart sol, blåst och regnat om vartannat. Hur kan man klaga på det? Alla får det dom vill ha =)

Vi var på MVC igår, och det gick bra, allt såg bra ut och hjärtljuden lyssnade vi oxå på- underbart. Han/hon låg med huvet neråt och fötterna upp, men det dröjer ju några veckot till innan han/hon fixerar det så...
Och så blir jag lite putt (haha, putt??!) på apotekets varor, vi skulle köpa en ny flaska havandeskapsolja och hittar en jätteliten flaska på 69:- brevid står en dubbelt så stor flaska babyolja för 39:- samma innehåll (!!!) halva priset typ (!!!) och dubbelt så stor flaska, så vad är skillnaden? Jo- namnet... Fyyy skäms apoteket!



Så självklart köpte vi babyoljan, man är väl inte dummare än så...


Blev in på HM oxå och köpa en ny sån här, åååh vad gott den luktar!! =)


Roffade åt mej ett gäng sånna här på MVC oxå, sååå bra innehåll, rekomenderar dom verkligen till alla andra havande där ute- LÄS!
Just ja, glömde visa fleecefilten vi köpte för ett tag sen till det lilla miraklet...


Och så kom nappen från MAM, äntligen...


Slänger upp en bild på mej oxå så ni får nåt fint att se på och för att det gynnar mitt ego...;) Haha...



                                       

Pffff!!

Magen har levt rövare i natt, det har sparkats och knuffats hur jag än vände mej.. Sen när jag vaknade hade jag en stor bula på ena sidan naveln och när jag strök med handen så drog han tillbaks den, måste ha varit huvet eller kanske en fot lr hand... Hehe! Älsklingen <3

Idag ska vi möta min systerdotter på stan för hon ska få en kamera av oss som vi inte använder längre, så hon kan ta bilder på sin avslutning och sånt, sen blir det väl en fika på stan och minigolf på Slussen =)

I morgon ska vi till MVC igen och lyssna på hjärtljuden och mäta och sånt, ska bli roligt!!





  Jaja, ha det bra där ute... det ska vi ha! ;)

Jahopp...

Får väl se hur det blir med undergången 03.00 (inte 18.00 det är i USA det...)

Aja, har ju lagt upp bil på FB på hickandet som bebben gör, försökte lägga upp här med men det gick inte :( Är bra att den börjar hicka nu, betyder bara att han/hon utvecklas som han/hon ska! :)

28-32 veckor
Alla sinnen är nu utvecklade och barnet reagerar på skarpa ljud och ljus utifrån. Det väger cirka ett kilo och är omkring 35 cm långt. Barnet kan röra sig med sådan kraft att mamman kan "tappa andan" när barnet får in en fullträff.I vecka 30 förekommer andningsrörelser hos fostret cirka 30-40% av tiden. Barnet kan även skilja på högfrekventa och lågfrekventa ljud och det reagerar olika på olika sorters musik.

Måste bara tillägga att den verkar märka skillnaden på min och P-As röst, för när han pratar då är det kul tydligen för då gör han lite extra rörelser =)  Pratar jag så är det mer som att han knuffas lätt eller som om bebisen räcker ut handen mot min... <3


Nog om detta, nu ska jag dricka upp mitt gröna te och lägga mej i sängen och se på lite Comedy Central, Natti natti!

                                                                                 



Magen kurrade...

...vid 08 tiden så jag gick upp och åt frukost då, men sen sov jag lite till. Tog täcket till soffan och slumrade till 11 och nu är jag uppe. Ska väl vakna till med en cappuccino.. Blir nog en kort promenad i det fina vädret iaf, sambon jobbar dygn så jag blir själv tills i mån fm =(
Hmm, jorden ska tydligen gå under i dag kl. 18- vad tror ni om det? Jag väljer iaf att inte tro på det...




Hick, hick...=)

Bebben hickar, det har den iof gjort ett tag nu, ja inte konstant med lite då och då märker man hur det hoppar till i magen =)  Lagt upp filmklipp på det på facebook...

Sol och fint ute, så jag ska väl sätta mej på balkongen med en bra bok och nåt att dricka och se om jag får nån färg.


Våran lilla ballerina ;)




Vecka 30 =)

Det börjar bli trångt i magen!! Bebben knuffas å sparkas där inne på ett helt annat vis nu, mysigt :-)

 Mina tuppisar på em börjar bli obligatoriska för jag är såå trött på em nu... Sen somnar jag skönt på kvällen ändå.

Fint väder det har varit här i dag, Svärmor och svägerskan (visst heter det så, sambons syster??) var och hämtade Pinja vid 11 sen har vi ätit, varit nere i lekparken, varit och kikat i second hand affär (blev 4 barnfilmer) ätit glass på Kafèet vid Slussen, sen gick jag hem och sov lite...:)

Och så har det tagit sej bra med växeriet på balkongen...


Potatis!! I lila och blå hinken, i den lilla blå krukan ska det komma upp smultron hoppas vi =)


Rädisor!! =)


Morötter...



Buskissarna <3 På favvoplatsen, förutom på mattes mage, och på husses kudde på nätterna...


Glada jag...

 Blev rosa naglar, fick lov att klippa dom oxå =( Men dom växer snabbt ut igen :-D

Det var allt jag ville dela med mej av för idag, ha det super!!

Sötisarna <3

I morgon åker Pinja hem, kommer nog sakna henne lite. Men hon kommer nog tillbaka igen nu när hennes matte jobbar =) Passade på att ta några kort..





Och så herr knas som har snott hennes korg i hennes bur...:-P





Stängde grinden så han får snusa i fred... Härliga djur man har!!


För bara några månader sen...

Såg jag ut såhär..



Och nu...



Liite skillnad, heheh =) men men det är som det ska ju. Är inte så hälsosamt med "bara en liten bulle" på magen, den får vara så stor den behöver. Det där springer jag bort på 2-3 månader sen..

17e maj =)

I dag skulle morfar ha hängt ut norska flaggan om han levt, han var från norge... Men har tänt ett ljus för honom i fönstret.  
                Norges nationaldag idag...

Ännu en dag själv, eller ja, själv å själv det är jag, bebis, två katter å hunden. Vi har varit ute på promenad vår andra idag vi hann precis in innan det började regna vid 11 tiden och vid 07 tog sambon ut henne..
Nu börjar det lugna ner sej med katterna oxå, dom har faktiskt sovit brevid varann idag, med lite mellanrum givetvis...;)







På nätterna får hon sova i buren, hon har en vattenskål däri oxå och hon verkar nöjd med det, åh så hon snarkar gött =)

Foglossningen har blivit bättre iaf, det kommer och går lite beroende på vad man gör men jag har då sovit bättre och det känns bra. Bebben verkar må bra oxå, det rör sej där inne till å från och natten som var sparkade han på P-A, hehe ;) Mysigt att vara gravid <3

Hoppas ni har det mysigt idag, KrAm!    


Hundvakt =)

I morse kom svärmor med Pinja, som ska vara här nåra dar... Hon har sprungit efter oss hela dagen tills han åkte till jobbet och nu har hon fått gå in i sin bur å vila lite så katterna törs pusta ut lite =) Men det verkar gå bra. I går åkte vi och storhandlade, och det var sååå skönt att få hem min andra, fina hälft igen!! Har sovit kanonskönt i natt brevid honom, annars har jag mest sovit oroligt när jag är själv, men det är väl en vanesak antar jag...

Tvätta 16- 21 sen blire mys big time framför teven... Å den 3e- 9e juni åker vi nedåt landet på semester... Borås, göteborg, falkenberg, ullared och stockholm =) Sen ska jag jobba 10e + vecka 26 och 27= Money, money money!! Dom kommer behövligt tills det är dags <3

Nee, packa ner tvätten så det är klart kke... Ha det bra... 

Ajajajjajajj!

Foglossning på det sämsta stället möjligt :( Kan inte gå som folk, så ni kan ju gissa vart fanstyget har satt sej... Så, jag kunde bara jobba till 12 idag sen kom det en annan vikarie och bytte av mej- snällt! Men jag får så dåligt samvete bara för jag vill ju jobba hela tiden ut...  Men aja, tur man har en snäll och förstående chef och arbetskamrater =)

I morgon kommer min prins hem 
                                                  !! Äntligen, och på måndag till torsdag kommer hunden Pinja hit =)    Ska bli roligt att gå ut och gå med henne på lite längre promenader än man kan gå med Farbror B, han vill mest krypa ihop å spana på folk å fän ;) Hehe..



Näe, mina vänner, nu ska jag äta nånting, jag å magen är väldigt hungriga!!




Lite fjortistester dåå...;)

KÄRLEK:
Är du kär just nu?
OM jag är...
Har du någon kille just nu? Ja
Har du dumpat någon? Yes
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Näe, känns väl rätt meningslöst
Vem kramade du senast? Min älskling, åsså katterna då =)
Är det okej att din kille hånglar med en
annan tjej?
  Det vill han inte göra heller, han har ju mej <3


FAMILJ:
Hur många är ni i din familj?  
5 i släkten, 3 här hemma och en på väg :)
Du bor tillsammans med dina föräldrar? Haha, näe, inte sen jag var omyndig.
Trivs hemma? Hos oss i falun, ja =)
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?  Oj, minns inte men d tror jag inte.
Har skrikit och slagit din mamma? Skrikit nej, men höjt rösten..
Har fått en rejäl utskällning på sistone? Nope..
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.?  Jo, när man var fjortis... :(
Vem betyder mest för dej i din familj? Alla givetvis, men sambon och mitt barn går väl i första hand just nu
Du älskar din familj oavsett vad som händer? Självklart

VÄNNER:
Du har vänner?
Få men ÄKTA
Du brukar vara med?  Haha, jag är alltid med ;)
Vem/vilka var du med sist?  Helen
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Absolut
Är det okej att ha kill-kompisar? Jaa, det tycker jag
Har du pussat nån av dina kompisar? Oja, det har hänt!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar?  Nej, vad för kompis är man då?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden?  Mormor å morfar?!

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag?
Nej men gud, orka!
Putar med läpparna på kort?  Det kan nog hända
Tar kort på dina bröst?  Näe, han vet hur dom ser ut...;)
Använder foundation på läpparna? Nja, känns väl rätt meningslöst?
Super dej packad varje helg? Aldrig, fy vad fjortis å onödigt- AA nästa eller?
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? Plattar vid behov...
Ditt hår e knallblont? Nej fyy vilken risbuske man skulle ha då...

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell?
Åååh vad fjortis, nejj!!
Vill du bli kriminell? Neeej
Varför gör du sånt här? Ja, säg det?
Vad är inte okej med att vara kriminell? Kan det vara för att det är- kriminellt?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? Så fet å lat är jag inte...
Har du suttit i fängelset?  Never
Vill du hamna i fängelset?  Nejj

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden?
Inte alls
När grät du senast? I går...
Du har gråtit över en kille? Jo klart man gör det när man gjort slut, de´t är väl mänskligt?
Vem bråkade du senast med? Brukar inte bråka med folk, lägg ner å gå vidare...
Tröstdricker du/ dricker du för att bedöva känslor? Näe, jag har blivit vuxen för länge sen...


Det enda som fattas..

nu i sko samlingen är ett par högklackade svarta pumps med stängd tå... Sen kan jag nöja mej ett tag ;)
Ska kolla runt lite sen... Såg en hel uppsjö av skitsnygga pumps på Deichman på falangallerian, Yummie!! Och de flesta är under 300:- Mer Yummie!!!

Idag är vädret behagligare iaf, sval luft och skönt utan muller å oväsen som igår- huuua! Husrören var smockade med hagel på backen i går, det såg ut som det var snö... så det haglade rätt rejält igår... Men inget i natt vad jag vet, sov som en stock med en katt på varje sida som snarkade, för OJ vad mina pojkar kan snarka! Bebben i magen måste ha hört det för han rörde sej flera ggr.. Eller hon ;)









  Sådär, nu fick ni lite kort med ;)

Ha det så gott i dag, pusspuss   !! ;) Hahaha...



UUUuusch!!

Äckelåska i 1.5 timme, skitvidrigt, jag fattar inte vart det "mysiga" finns i det vädret? Få en blixt i huvet lr bli döv?? MMmmyyysss!!? Nu är det över, men vem vet hur länge skiten håller sej borta i natt/kväll? Nä bort med fanstyget!

Jag har inhandlat ett par stövlar, hitta dom på blocket för 100:- och hon som sålde dom bodde här ikrokarna så jag hämtade dom innan psyko vädret var här =)



Stackars Lusse, han är lika rädd som jag för åska och nu följer han mej vart jag än går i lägenheten och kollar skrajset ut genom fönstret och lyssnar...:-/ Usch som sagt, nästan så man velat ha vinter...

 <3

Ska göra lite te, pepparmynta, och lite smörgåsar och tända lite doftljus å se tv... Ha det!

Phuuu!

Har satt om alla små blommor vi köpte som inte fick plats i blomlådan. Vi ska köpa en till men tills dess så måste dom ju få fräsch jord och lite större utrymme...

Några här..

Några i M`s rum...

På köksbordet...

Och en i köksfönstret, och så har pelargonen slagit ut- fin va? =)

Åså vart det onsdag..

Gomorron, gick upp kvart i åtta för pappa skulle komma och hämta en sak till kfö`n. Förhoppningsvis kommer sambon hem ikväll och sover här i natt och åker tebax igen i morgon. Dom håller ju på ända till söndag och jag skulle oxå vart med om jag inte varit gravid... Men men, nästa år ska jag vara med på både det och högvakten igen hoppas jag! Det är för kul för att avstås frivilligt.
 Japp, det är jag med rött hår...:D

Det skulle tydligen bli regn idag? Och ev. åska?? Usch för att vara hemma själv när det åskar, men det känns något tryggare när man bor som man gör och inte en trästuga mitt i skogen.





"Mattes mage rör sig... vad har hon därinne?" Hehe... Jag tror dom både har sett och känt hur lillen knuffas och rör sej i magen. Svårt att missa när det väl sätter igång...

Nu ska jag ta lite mer kaffe och vakna till, pussar!! 

Neeeeh..

Inge vidare att vakna utan finaste... :( Men han jobbar dygn så han åkte vid 08 i morse. Han är duktig han..
Soligt å fint här, redan 22 grader så jag ska väl försöka hålla mej ute idag. Vi köpte mer blommor igår till balkongen+ blomjord och stora krukor så jag ska väl sätta lite sånt idag.. Det blev 10 st Petunior och 10 st Tagetes =)



Kattgräs och rödlöken i hinken har kommit upp nu =)

Missarna har sovmorgon idag (igen) tydligen...



Ska fixa till mina naglar oxå, just nu ser dom ut såhär...
Rätt så boring, men jag har inte haft nån större motivation till att fixa dom... Men idag så =)

Ahapp, ev bloggar jag mer ikväll...

Lite bilder då?!


Här satt jag i går fm och hade det bra =)
Gästhamnen, mitt emot sjösatte dom båtar..
 


ÄNTLIGEN funkar det att lägga upp bilder, försökte hela dan igår med det var nåt trasel tydligen :-/

Nåja, idag blir det bara att ta det lugnt, sen ner till slussen å spela minigolf å mysa i solen bara vi två!( Äntligen )


Varmt! =)

Har setat ute vid gästhamnen med kaffe och en bok i dag på fm, vart några timmar och skönt var det! :) Tog kort med mobilen så jag ska lägga upp nåra senare.
Just nu äre tvätteri på schemat, vet inte om vi åker till fårhagen och klappar lite får och fårungar sen, dom är ju så små och söta <3 Full rulle ute iaf, ska sätta mej ute med en bok och ett glas citronvatten tror jag...

Hörs sen...

Gäääsp!!


Jobbdag idag, men är hemma på rast och myser med mina fina hårbollar och sambon, snart tebax men bara några få timmar så jag kan bita ihop :)

Bloggar mer i mån... Love Ya!

Trötter...

Hello, vi har varit på stan idag oc h kikat lite, hämtade nyckeln till jobbet hos min chef och så köpte vi en söt och fräsch skötväska till barnvagnen. En vanlig axelremsväska med massa bra fack i, funkar bra det med.

 Och är det en liten kille så får jag väl säga att det är mammas väska ;) Men visst var den fin? 50:-
Hittade en äkta Anna Sui väska oxå, på Myrorna för 40:- som jag, tro det eller ej, INTE köpte. Vet inte om jag ångrar mej... Ska jag det..? ;)

Så det blir tidig morgon i morgon, men på lördag får jag sova ut, sen ska vi till sambons syrra och fira hennes 3 döttrar och äta tårta, och förhoppningsvis får jag hålla i deras lillebror som är några månader <3 Mys!

 Magen. Och fyy vad ont jag hade i benen och höfterna i natt, och vrålhungrig var jag så magen kurrade på högsta volym! Inte undra på att jag behöver sova på mornarna... 
I kväll ska sambon fixa med mina fötter igen (Ja, för att jag inte når dom just nu, har liksom en mage i vägen annars hade jag ju gjort det själv) och det ser jag framemot!




Var längesen jag la upp bilder på älsklingarna! Men dom har det så bra så. I dag har dom fått en burk sardiner och oj vad dom kurrade när dom åt! Det var götta det :-D

Nu får ni ha det fortsatt bra, jag ska fixa färdigt salladen vi ska käka ikväll och sen blir det varma päronhalvor med after eight som jag suktat efter så länge! Kramen..

Vecka 27

Nu går det undan, snart blir det besök hos MVC varannan vecka, och lillen rör sej på ett annat vis i magen och sparkar givetvis =) Härligt!
I dag var vi på ännu ett föräldragruppmöte och förutom alla med järnspett i röven, så var det intressant att lyssna på barnmorskan om amning! Vi fick en hel drös med papper med oss oxå, behövligt att läsa på om vissa saker. Man börjar bli lite smått nervös och man hoppas ju lite på att lillen inte ska vända sej med huvet neråt så det blir snitt... :-S

Just ja, lådan är ny. Tyckte vi behövde lägga undan alla hårprodukter å sånt som stod här i hallen på byrån...

Fin va? Sambon köpte den igår <3

Å så lite nyare bilder på mej, det var ju ett tag sen man fastnade på bild ;)


=)

Ha en fin kväll alla sötisar! Puss..

Snö, hagel å sol...

Skumt väder, ska det inte bli nån sommar i år eller?? *LESS*

Myser runt i min zippis, plockar undan lite och donar. Sambon och hans dotter är på biblan så jag får lite lugnt å skönt =) Jag å lillen behöver inte bli mer stressade än nödvändigt..
Ska in i duschen och prova en ny produkt, inpackning och färgkur i samma..


För brunetter :)  Jag har ju tonat håret igen för det blir så fula utväxter på mig eftersom min naturliga hårfärg är ljusare, och så vill man ju inte se ut... Så hoppas den är bra!

Det är väl det jag ska göra, sen ska sambon skämma bort mina fötter med fotbad, filning, klippa naglarna, massage, måla naglarna och smörja in dom! Jag vet, han är BÄST! Och i mån ska vi väl genomlida ännu en föräldragrupp, men det ska handla om amning så det är ju rätt så intressant, bara man slipper grupparbeten, för jösse namn skolan har man slutat i för länge sen...

Nu får vi hoppas på sol, och regn är väldigt välkommet om man måste välja mellan det å snö!

                                                       


Hähä..;)

Idag kom den, min efterlängtade Ziperall, eller one piece. Rosa och helt gudomligt skön att mysa runt i här hemma eller vart man nu vill softa runt i den nånstans. Och ja, jag erkänner, jag var rätt skeptisk till dom när dom kom men man ska aldrig säga aldrig ;)


Mysig va? Lite suddiga bilder bara men men. Ser ut som en liten tellitubby men det bjuder jag på!
Sen har jag shoppat lite second hand...

Ett par mjukisbraller med tryck på baken, en svart klänning med knappar, och två tröjor/ tunika.
Vad kostade dom? 10:- styck!! =)

Och så dagens höjdpunkt- vi var på MVC och lyssnade på bebbens hjärtljud <3 Åh, vad det känns bra att höra och veta att han/hon mår bra där inne, och att mina värden var tiptop! :D

Nu ska jag varva ner med en capuchino, Ha det Gött!!

RSS 2.0