Nu ska det klippas!!

Inte idag men nästa onsdag, har jag tid hos frisören. Blir kort nu, nåt enkelt man inte behöver ha i vägen, och i ögonen. Eller som sonen inte får tag på så han får hårstrån i munnen, han har börjat mumsa på händerna och tar gärna det mesta till munnen nu.
Iaf, här är två frisyrer jag tänkte på...

 Eller     
Det sista känns mer jag, dock inte i blondt utan i min bruna färg, trivs i det så jag ska ha det kvar =)

I går åkte vi till Lager 157 i Sågmyra, enormt stort. Blev de här grejorna:



Ooooupss! ;) Kostat 999:- köpte för 99:- på Scorett outlet


Bodybutter Cocos, luktar yummie!! Varmt liksom...


Å så den här boken... =)

Blev lite andra kläder till pyret oxå, men inte där..

= Pyjamas =)

Lilleman har börjat sätta sej upp, han drar sej upp när man håller honom i händerna och nu är det bara sitta som duger- det är så kul!! Och han pratar och skrattar så underbart.♥

Vaknade i vanlig ordning 08 i morse av att gullungen låg och pratade, och när man säger gomorron till honom så ler han så glatt så det gör inget att man är trött som ett as...:)
Vad som händer idag vet jag väl inte, blir iaf en promenad med vagnen och så ett nytt försök att få bada i vårat badkar ikväll. Bara ta det lugnt mao... nidå?








Höst!

Brrr vad det blåser, massa löv som ringlar ner från träden här.. Men fina färger, man brukar kunna få fina bilder då om man tar. Jag tycker jag får lika fina bilder med mobilen som med min kamera, dessutom är det sällan man kommer i håg att ta med sig kameran ut...

Tagen med mobilkamera...

Var skönt att få skriva av sej här iaf, man kan inte hålla allt inom sej och vart bäst kan man skriva av dej om inte här..?

                     

Nej vet ni vad..

nu börjar man ju undra vad som rör sig i huvet på folk. Bara för två som står mej väldigt nära inte kommer överens längre så tycker inte jag att den ene av dom har nån som helst anledning till att helt utesluta mej från sitt liv? Bara för att denne har kapar av alla band till den andre, ska det väl inte tas förgivet att jag tar någons parti? Bråka om vad fan ni vill, men ge fan i att anta saker om mej- FRÅGA mej först. Brukar man inte göra så, vid vuxen ålder?? Ringa och ta en diskussion på en gång än att knalla runt som ett fån och anta saker? Vi har känt varann i hela våra liv- ska vi nu sluta bry oss om varann, kapa all kontakt, och det värsta av allt- ska inte E få lära känna sin morbror?...  jag blir så less på sånt här, inte undra på att man har migrän när vissa beter sej som snorungar.. Jag är inte perfekt, men det som går att lösa, och det jag bryr mej om, försöker jag alltid att få rätsida på innan jag bränner alla broar.

                                                       Trist sånt här, men vi ska nog överleva det här med, brukar vi göra... 

Är ju inte direkt första gången sånt här händer, att man förlorar folk runt om en, som man trodde brydde sej men som i själva verket visade sej vara falskare än egentryckta sedlar..  Men nån som man trodde stod en så nära, börjar än en gång få mej att vackla ifråga om att lita på folk.

          Var bara tvungen att skriva av mej lite, hoppas ni förstår...
(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Gäsp!!

Uppe runt 07, eller ja vaken iaf. Lillen låg klarvaken och "pratade", ammade honom sen somnade vi båda om nån timme så vid 08 var vi uppe. Och sånt här ruggigt höstväder blir man lite småtrött av- tur det då finns kaffe! =)

Blir att ta det lilla lugna idag, var ungar här och härjade med 4-åringen igår och förrgår så nu är det ganska tyst här. En promenad med vagnen hade vi då tänkt, sen jobbar ju han dygn i mån. Då SKA jag till öppna förskolan så tiden går lite och lilleman får lite att göra så sover han gott sen!


Sigge gillar vatten, det är sååååå fashionerande!
 
Längtar/fruktar tills Paranormal Activity 3 kommer ut, det är en av väldigt få filmer (ja, 1å 2 då, har ju inte sett trean än ;) som har skrämt mej så som dom så är ni lättskrämd- se dom inte själva, Huuuvva!

 Uuschh! 



Konstigt...

... att alla mina vita puma strumpor "försvann" när jag bodde i ettan förut. Har tänkt på det, vart tog dom vägen? Var det tvättfen kanske? Haha..

Uppss...

Hajhaj. Blev mer shopping idag, men vadå jeans för 15-50 kr och toppar för 10-15 kr är inget man får ångest av direkt. Och snygga var dom oxå...


Gina jeans och HM jeans... : - )

 Den lila koftan köpte jag förut men har inte lagt upp bild förut..  Såhär ser den rosa och turkosa ut på...
Vart även tyginlägg, några stora (bra på natten!!) och några små man kan ha när det är slut på de i "bomull"
                                                                  


En liten kille som sitter å sover, det är ju sååå skönt att somna i bilen.
ZZZZzzzzz...

Så nu vet ni det gott folk =)

                            Nu blire en latte å leta klappar!
                                                                           



Lite mera Update..

Vet att jag har varit dålig med bloggeriet, men man har ju en del för sej som ni vet.
Idag har vi varit och handlat lite åt "lill"killen, han växer ju ur det mesta så nu kommer det lite bilder på det vi handlat...



(Sigges tassar  hörnet...=)


                                        Fleeceoverall...

                          Pyjamasar

Och så en mössa, blir säkert mer inom kort oxå, men det blir då...

Sen hade jag ju köpt stövlar, tycker dom är grymt snygga. Såhär ser dom ut:

Rätt höga i skaftet oxå- me like!! Sen blev det ett par svarta tajts på Gina med dragkedjor på höfterna och gråa härliga benvärmare.




              Älskade, älskade sonen våran!!

Hoppas ni tyckte om bilderna, ska försöka updatera lite oftare.... Puss!

Fixat dop!

Äntligen tagit mej i kragen och ringt kyrkan och boka tid och datum för dop, nu när vi har sån fin dopsärk och allt =) Ska bli spännande. Nu är det bara att inhandla inbjudningskort och bestämma vilken slags fika/ smörgåstårta som ska avnjutas efteråt.

Blev lite shopping idag med efter BVC- han ökar fint i vikt och längd btw *stolt*


Skön fleecetröja att ha under dunvästen...


Och en längre typ "farfarströja" med mudd på ärmarna.


Mammas ögonsten! Att man kan älska en liten varelse så otroligt mycket... Härlig känsla!

Nu ska jag passa på att äta lite och göra sit-ups sen så magen blir normal ;)



Ahh dryyygt!!

Med molnande dryg huvudvärk =( Har jag varken tid eller lust med nu när jag och killen är ensamma och sambon jobbardygn, ända till 16.30 i mån... Hatar det! Men men..

Katterna har då gått en rolig leksak,vi fick den av P-As syster. :)




Fast Sigge verkar gilla kattigloon bättre, hehe!

Sen köpte vi en sak som jag velat ha lääänge i badrummet, nämligen..

Kanon att ha tandborstarna i istället för muggar som tar plats på handfatet!
Sen köpte vi 2 runda mattor till köket och två korgar i samma plastmönster till att ha grejor i på hyllan under v-rumsbordet. Ordning å reda!

Just nu sover myspys killen såå sött i vår säng, känner mej så rastlös när han sover, även om det är skönt oxå. Då kan jag göra saker jag inte hinner med eller kan göra när han är vaken.. Som att blogga och diska och sånt.

                                


Färgat håret..

Före..


Efter..


Blev rätt bra va? =)  Chokladbrun med lite röda toner.

Har varit fryssen i dag så storsockorna åkte på. Köpte ett par lila randiga med teddyfodring- Görsköna!!


A
nledningen till frågan om skitsnack frågan var att det verkar vara sån våg av det nu, både i blogg och media världen och IRL sas. Varför kan man inte bara lätta sitt hjärta direkt till den det berör istället för att gå runt och störa sej? Menar inte att jag gör så och är helt skrupelfri, men man kan ju alltid försöka?!... Ska man säga nåt om nån annan- säg nåt snällt.

Natti natti..

                       ZZZZzzzz


Ah, just ja..

Morning, eller ja, vi var vakna lite till och från sen 04. En viss söt kille var vaken och ville ha mat och var väldigt pratglad =)

Vad tycker ni om SkitSnack?  Är det nåt ni gör? Eller är det bara nåt ni tycker är skönt att snacka av er till andra om några/någon viss person? Bra eller anus...?

Nu slänger jag upp en bild på de fina tavlorna, satte upp dom snett brevid teven..

 Nice ones huh?

Nä, nu får ni ha en finfin dag i höstrusket, det ska då vi ha!


Söndag igen

Och vi har varit långt upp och hälsat på mina föräldrar, var jättemysigt verkligen. Lillparveln var vaken ett tag oxå och han är så söt nu när han har börjat skratta. (han har alltid varit söt, men ni vet vad jag menar)

I veckan ska jag väl ta och bege mej med Elwin i vagnen och gå till öppna förskolan och träffa lite likasinnade, vore kul med några vettiga (förutom sambon och H å H) att umgås med, prata av sej lite och sånt. Saknat det faktiskt. Man har ju inte riktigt tid med så mycket sånt nuförtiden och jag ser verkligen framemot att umgås med någon ny vuxen.

Fick fina tavlor av mamma oxå, visar i mån, nu ska någon liten knatte nattas.

                                         Hejs svejs!

Hmmm..?

Lillkillen mår inte så bra idag, magknip kke, eller så börjar han få tänder. Han har varit lessen och sovit mest hela dan, nu sover han så gott brevid mej på soffan så jag hoppas det går över. Hjärtat mitt.♥

Skönt slippa marknaden och all trängsel iaf, vi skippar nog det i mån om han mår såhär..

En bild för några veckor sen i gamla lghten, stark i nacken är han!

 

Bild update

Hej hej, fin morgon här- solen skiner och katterna vill gärna sitta på balkongen och kika. Vi har ju flyttat =) Åh så fin lägenhet vi har fått nu!! Kommer trivas bra här känner jag! Tänkte visa lite bilder härifrån...

Börjar med några fynd jag gjort på second hand...


Skitsnygga, 50 riksdaler...


Dunväst med huva, snygg. 80:-
Köpte även lite jeans men dom får jag lägga upp sen för dom ligger i gaderoben i sovrummet där lillen just nu ligger å sover..


Till parveln, 50:- sparade 300:- (kostar ca 350 på jysk)


Nytt tvbord+ ny större tv! Ej second hand dock...;)


Ny tavla...

Oxå ny... Sen ramade vi in den vi köpte på Ginza och satte upp i hallen..


Oj, blev rand tvärs över av blixten efter kameran... men men..


Till minne av min ständiga följeslagare som gick bort för ett tag sen :(


Doftar Såååå gott!!!

Nu ska jag och lillkillen mysa och ha det bra i höstvädret... hörs sen!

RSS 2.0