Orkeslöst!!

Ja man blir ju det, vet inte varför men man har ju inte lust med mycket nu förtiden, helt slö! Idag har jag iaf jobbat, och allt har löst sej jättebra på jobbet så det känns faktiskt skönt och bättre nu när man ska gå dit! man vill ju lixom trivas på jobbet annars känns det ju rätt tröstlöst om inte det heller fungerar. Annars har jag fan inte orkat göra så mycket, nyss vikit i hop det jag tvättade i går så ni fattar ju hur låg motivationen är till att göra nåt.. aaah, blir väl bättre snart får vi höppös! ;)
I mån blire mera jobb å sen blire vin på kvälln skulle jag tippa =) Fina grejjor d!
En sån vill jag ha igen, gu vad man saknar den tiden då man hade egen häst!!
Aja, svunna tider... gonatt...

Mycket nu..

har börjat glömma bort saker, förlägger nycklar och orkar lixom inte ta tag i sånt som jag brukade vara så noga med hemma.. det beror dels på att det just nu är skit på jobbet. Det har gått till den gränsen att jag känner mej trakasserad och nertryckt och jag får panik och ont i magen varenda gång jag ska dit... Så ILLA är det. Och det är så illa att det börjar påverka mej hemma oxå. Jag är inte mej själv längre... Och nu som känner mej vet att det går till en gräns sen kommer hela helvetet att bryta loss, då får fittkärringen hålla i peruken!!
Sen kanske inte allt annat funkar som på räls direkt heller men det är en annan sak. Mer vin, jatack!


Dritt!

"håller på" att möblera om, men jag tappar intresset för saker så snabbt nuförtiden så jag hamnade här istället..ett tag iaf sen ska jag ju ut å springa en vända...Sen äre fan dags å köpa nya löparskor. Å nåt att ha mobilen i på typ överarmen så man kan ha den med och lyssna på musik samtidigt. Kanske finns på nätet?.. Shit vad mitt hår växer... tycker det har blivit jättelångt och fint, inte alls slitet... eller ja, inte så mycket som det var förut iaf. Rött är min färg, trivs jag i!! =)
Nä, nu kryper det i skinnet så det är dags att snöra på sej skorna å springa iväg...

Kortfattat..

Har inte gjort så mycket annat än varit i falun och varit fanvakt med 6 andra goa människor, och så dalaplutonen då
på ett 40tal pers å lite fler folk. Det var väldigt fint faktiskt!
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, men det räcker väl ändå tycker jag =) Ska väl mest vara hemma ihelgen å ta det piano... Jobbar söndag..


Kaffe å Anna Hibbs på teven..

Ja, vilket jävla sätt att försöka vakna på... hon är störande lik någon jag brukade känna.. Dom har sånt nonchalant och störande puckat beteende, vet inte varför jag stör mej men dom representerar ju inte de mer intelligenta blondiner som jag känner. Hmm, känner jag någon intelligent blondin? Nää, känner mest brunetter, snygga och smarta sånna! Äh, nu ska jag inte generalisera... det finns säkert nån blekt blondin med hjärncellerna kvar, jag har bara inte träffat henne än... Flörtade iof med nån blondin som satt i en traktor och fick kärringstopp, då passade jag på att le.. och hon log tebax!! Mmmm...;)
Jag är inte riktigt vaken än känner jag, får sätta på en ny kanna kaffe och börja om... ska jobba idag, sen i mån bär det i väg till falun=) Sen relaxa med grannen å fika <3 Nä, nu ska jag sätta fart...


Snart äre helg igen! =)

Gu vad fort veckorna går, såg till min förvåning att jagg ska jobba i mån... trodde först det var idag så hjärtat höll på att stanna!! Help! Men det var i mån tack å lov =) Vad vimsig man har blivit på sistone, Post it lappar, jatack!
Man börjar med en sak sen kommer man på att man ska göra nåt annat och så håller det på... Slutför nåt! tack å lov funkar löpträningen igen iaf=) Fast mitt ex... faaan, säger han att han springer en mil kommer jag puscha mej själv att springa två.. Inte bra! Jag får hybris.. haha! ;) men det är kul med motivation, nu är man ju igång iaf, det är att börja som är tuffast, sen är det bara att fortsätta!

Kaffe, de ä najs de!

Har haft lite upp å ner med en killkompis, han och jag har hörts av varje dag sen jag kom hem från Ånn och vi har blivit såå tajta, sen kom det upp en sak som fuckade upp det lite och det var hårt för jag har sånna jävla problem med att lite på folk och släppa in dom på livet så det var en rejäl svacka ett tag men han har bett om ursäkt, gråtit i telefon och bett om ursäkt igen,så nu ska vi försöka lappa ihop det. Han är en nära vän och jag vill ha kvar honom i mitt liv...=) Och nej, det är inget ex... haha.

Nä, nu ska jag ta itu med lite annat... See Ya!


Så fucking trött!

Sov till minst tio idag... undantag för när jag gick ut med Bobbi halv sju och sen stöp jag ner i sängen igen. Men det var najs det! behövde få sova ut lite! Sen var jag hos min life saveier och fick lite morgonkaffe för min mjölk e slut och det kändes rätt tungt att stappla ner å handla det helt utan morgonkaffet så det var toppen! =) Nu är man människa igen. Ska väl ner å handla å sen sätta sej med en kopp på balkongen om det inte blåser allt för jävligt, sen blire lite mer städning här..

Ja, på fredag är det dags igen, den här bilden är från i februari då gröngölingarna i falun hade sin soldaterinran. På fredag ska dom små gynnarna få medalj å sen är dom med i familjen hemvärn. Visst är vi fina =)

Nu ska jag fixa ansiktet så man kan gå ut... puss på er ;)

Kommentera mera =)

Haha, ja nu kan man kommentera om man nu skulle känna för det =) Ös på bara.. haha ;)

Ny dag med sol=)

Härligt, ska väl ut och promenera till affären och sen ut och springa till kvällen. Sånt är skönt.. Var ut med Bobbi 06 i morse, han måste ju ut då eftersom det var länge sen sist, typ elva på kvällen. Då var det lugnt å tyst ute, mötte bara en tant sen var det mest bara fåglarna vakna. Det räckte haha ;) Han är lite skrajsen av sej lillgubben.
Resten av veckan blir lugn, mamma skulle förbi på torsdag sen ska vi ju till falun nästan hela dagen på fredag. Härligt att träffa alla igen, man behöver sånt! Omge sej med ärligt folk =)
Nä, nu ska jag fortsätta må bra, ha det så fint i solen!
 (Btw det kke går bra att läsa utan att kommentera? Vet inte vad jag har gjort men det lär väl gå bra det med!)

Solsken!

Härligt att vakna till att solen fyller rummet och man hör fågelkvitter utanför, det  blir verkligen vårigt då =)
Sprang igår, 4km det var jätteskönt! (och nä jag är inte viktberoende?? Man vill ju vara i god form iaf jag, å det har väl inget med hur mkt man väger?!) Sen blev det stretchning i 15 min, såå nice att få dra ut musklerna lite! Ikväll hade jag tänkt ta armar och magen+ rygg som jag inte hann med igår. Blir fin helhet om man delar upp det lite så.. Och en promenad måste man ju ta i solen!!

Matdags..

japp, idag slår vi på fantasin och gör lite potäter i ugenen med dill å diverse kryddor och nåt gött till det. Blir bra det tror jag! =) Sen ska jag vika och plocka upp tvätten från igår när jag hade tvättstuga, hann inte plocka upp allt igår för jag skulle med tåget till min andra hälft så det vart lite pressat...(för det var ju inte så att jag hade heeela dagen till godo heller för tåget gick ju sååå tidigt) Hehe, man har blitt lite lat tror jag. Aja, efter det blir det till att snör på sej spring skorna och pressa i väg sej på iaf lite mer än 3 km så jag kommer igång igen ordentligt.
Man ska inte tänka så mycket, bara göra för det är då det bli gjort, annars snöar man inne å så blir man större än siin egna soffa å hur kul är det? ;)

    Nä, nu ska jag sätta igång! Ha en bra dag...:-*

Kärleken..

.. är rätt jobbig faktiskt, det var väl inte så den skulle vara? Känslorna finns där, och attraktionen men det finns så många spärrar oxå..hmmm. Ja nån dag kommer allt att komma fram på en gång och det är väl lika bra skulle jag tro. Det går ju upp å ner.
I mån kväll åker jag å Bobbi till älsklingen, kan blli spännande, även om jag helst hade velat åka själv.. Hmmm, ja det där får man ta när det blir ny dag, ny dag å nya bekymmer.. Fan, mitt ex har hamnat i ännu ett av sina bitterfaser.. Allt är skit å mest är det mitt fel typ. jag har iof vant mej by now och tänker att han har en underbar sida oxå och att det är den jag älskar. Ja man kan älska sina ex som vänner. Det gör jag iaf, för dom är ju några av de närmaste vänner man har. Dom har ju sett alla ens sidor.. Och dom finns där än, ett samtal bort. Känns väldigt tryggt faktiskt, sen kanske dom inte alltid svarar men det är ju en annan sak=)
Oj, vad sentimental man blev nudå... he!  Vad sent man surrar uppe nu för tin... kan det vara för att man har datorn?.. Nääää?? =)
 Natti natti.. ZZZzzzz...

Varmt!!

Det blev ju det nu, när man kom hem från affärn.. nog för att jag brukar vara het men det här är ju löjligt;)
Blir inte så mycket idag, bara ta det lugnt och pyssla lite här hemma... ev att jag drar ut och springer senare.. det skulle jag behöva! Lite kondis alltså =) Sitter aldrig fel.. Aah, vilket svammel, för lite kaffe! Blir intag av det nu.
 Kram kram..

Ny frisyr!! Typ..

har klippt lugg, tycker att det vart rätt ok faktiskt!! =)
Att jag inte har tänkt på det tidigare, känns bra att slippa ha hår i ögena när det blåser och så.. sen ser man lite småporrig ut oxå å det är aldrig fel...

Ahapp..

Då var det snart dags att dra sej till jobbet igen då, och fixa färdigt allt förhoppningsvis. Har varit ut med Bobbi och släppt ut katterna så det är iaf klart, tror han klarar sej tills jag kommer hem, då ska vi gå en längre promenad. Skönt! Iaf nu när snön har smält bort och det är bart under skorna.
Vaknade lite senare än jag räknat med för ena katten, Lucifer, hade kagt sej på telefonen så det hördes knappt när den ringde i morde.. hehe! Aja, kom ju upp iaf...
 Snart kan dom hoppa på åkern efter möss å annat oknytt! =)
                                                Ha en bra dag alla!   

Tisdag utan rött =)

Skönt med vanlig vardag igen... Idag ska jag jobba, sen kommer storebror med hunden Bobby som ska bo här till 1a maj. Det ska bli mysigt faktiskt, tror det blir enklare med bara en hund att hålla rätt på. Sen är han ju i den storleken att man kan ta med honom överallt =) Rasen ser ut såhär...:

Riktigt söta är dom, och han är dessutom lite skelögd...hehe! Fina djur iaf.

Just ja, idag fyller min mormor år!! grattis mommo...
Ska försöka ta mej ner och hinna köpa ett kort te henne iaf, och ringa när jag kommer hem!
Skönt att slippa börja jobbet så tidigt, spec när man inte är någon morgonmänniska som jag och tar lite tid på mej att vakna... Sen får man ta en skön rask promenad till jobbet oxå, det är helt klart ett plus!
nä, vakna var det... Ha en fin dag och God morgon!!!

Tankspridd..

Hmmm, ja, man ska absolut inte ta saker och ting för givet, speciellt inte sånt som har funkat i ett förhållande ska man inte ta för självklart att det ska fungera i ett annat.. Tro mej, jag vet, upplever det just nu och det gör mej vimsig av att inte veta varför. Speciellt när personen i fråga på ett sätt försöker gottgöra det på ett annaat sätt som iof fungerar mej som inte gör pusslet komplett. Vad gör man om känslorna finns där, men det blir inte komplett? Avslutar man, eller ska man vänta ännu längre och hoppas på att det ger med sej? Det känns inte rättvist mot någon av oss.. Det är inget fel på honom men det är nåt som saknas, nåt som jag Faktiskt behöver...

       Tack E och O, för att ni finns där när jag behöver er som mest...                                                              

söndag, igen..

Efter i mån är den här eländiga långhelgen äntligen över!! Fy vad utdragen den har varit.. allt stannar ju upp, tur att det inte är fler sånns här nu, bara vååår!!! =)
Vet inte vad jag ska göra idag, det visar sej väl.. Ska iaf passa på att vakna till i lugnan ro nu med en kopp kaffe!

 

Ny dag, nya bekymmer.

Ja, det är väl så det står i slutet på Andra Avenyn? "Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya" Det stämmer ganska bra det! Hehe, men inte särskilt muntert dock.. Jag har oxå en del att fundera på så det ska blir skönt med en promenad och rensa tankarna, få se om det klarnar lite. Känner att jag måste ta ett beslut snart och få rätsida på en del saker. Jag gillar inte att gå omkring och älta och grubbla utan jag vill få svar direkt för att sen gå vidare, min tid är för dyrbar för att haka upp sej på småsaker!

Nu snart, efter jag vaknat till, ska jag ta en långpromenad så man ser ut för nåt sen i sommar när bikinin och de små jeansen ska på..;) Ha en riktigt fin dag och ta väl hand om varann!!

Glad påsk!!!

Hehe...kunde inte låta bli...

Uppdrag storstädning!!

Nu har jag äntligen börjat röjja upp här hemma,vika in kläder, plocka upp packning, diska, dammsuga... ordna tvätt och tvättid... Handlat har jag oxå gjort. Blir ju inte klart på en gång och just nu har jag tagit en liten paus för jag har ju inte bloggat på ett tag. Igår tex. var jag ju hemma hos mina föräldrar och laddade upp lite bilder och filmklipp som jag sa, från Ånn. Blev rätt nöjd faktiskt. Är inte så dumt att ta med kameran på allt!

Glömde ju tacka mina söta granne för de fina tulpanerna och kortet- Tack!! Vad glad jag blev!
  Det gör verkligen stor skillnad på bordet med lite färgglada blommor!!

Har inga speciella planer i helgen... vet att det är påskmen jag tycker det har blivit så hysteriskt på alla högtider så jag trotsar massorna och gör mest som jag vill.. Kanske åker till älsklingen nån dag oxå, han ska ju åka bort sålänge sen på tisdag, kommer inte hem förrän den 21a april...
 Glad påsk alla!!

Spring väder?!

Ja nu regnar det ju, men det behöver inte vara nån nackdel när man ska springa. Tvärtom det brukar vara riktigt nice! Nu finns det inga fler bortförklaringar lr ursäkter, har fan saknat mina löparvändor..och känslan efteråt är helt jävla otrolig!! Nästan bättre än sex, haha!! Inte undra på att man saknat att vara ute och springa..



Nä, om man ska snöra på sej skorna å greppa paraplyet och ge sej i väg till jobbet då...

RSS 2.0