Helt sjuuuk dag!

Idag när jag var på konsum så träffade jag på Alexander Skarsgård och han gav mej så sjukt fina komplimanger, inte om hur jag är som person utan om mitt utseende som jag blir såå sjukt gald av att höra.
Shit vilken kö det var i kassan och där kom Persbrandt fram till mej med en kopp julmust, gottis, och började prata å guu vad kul va hade det. Alla lever på rosa miln och jag sveper julmust utav bara faan!

Fick lov... hahaha! Shit vad vissa ljuger och är falska, dags för dom att uppsöka psykologen och gynikologen, jajjamän! Fort, innan det blir en ny pandemi!!

Ska städa upp i min lilla lya idag, fick paket av M igår och oj vad glad jag blev! Finaste killen i vääärlden! =) Och idag fick jag hem skorna jag vann på tradera, oxå ruskigt fina! Blir att träna i dag, ville ut och springa 5km men är för kallt =( I morgon kke, eller så lånar jag löpbandet på jobbet och passar på att basta efteråt.... Låter lockande! Väger äntligen som jag ska, nu gäller det att hålla sig där oxå! Och efterssom jag älskar att röra på mej så ska det nog gå finfint!

Ha en fin dag alla riktiga vänner......pusss!!!

Äntligen är det över...

Snart vardag igen, fifan vad skönt. Nu kan man slappna av och fortsätta som vanligt igen utan att stressa upp sig inför julen.. Skönt! Nyår är lixom inte samma sak, ialla fall inte när man är över 15. Man har inte samma festhysteri som man hade då, och det är skönt.
Åker hem med bror runt tio tiden idag på fm, ska bli skönt att komma hem till katterna och slappna av lite.
Ska väl bunkra upp med nåt ätbart och lägga mej framför teven bara och se alla filmer som brukar gå nu.. Håhåå jaja..;) Ska tjata till mej brorsans iPhone som han ändå inte behöver eller kan med... han har ju redan en mobil, klart lillsyrran ska få den!
Det var jättefint i kyrkan i morse, det kompletterade hela julkänslan och nu kan man gå vidare och vara nöjd med hur allt blev, trots allt..

Åh, längtar tills nästa kryssning....

Nu, kaffe! Pusss.................<3



Julafton

Ja, efter att ha fått vänta på storebror i fyra timmar efterssom han gick och vilade och somnade efter han ätit där han var innan han skulle till mormor, så kom jag äntligen fram, vid fem tiden... aja. Jag ärnöjd med denna dagen ändå=) Det är gemenskapen som jag värdesätter högst, inte det matriella, även om det oxå är ganska kul... Jodå, jag fick faktiskt en å annan klapp. Är nöjd..;) Och i morgon bitti blir det otta i kyrkan, det är såå mysigt!!


Jobbat igen då...

Nu har jag klarat av ännu en dag på jobbet, känns så skönt att ha det=) Jag trivs verkligen superbt! Underbara arbetskollegor<3

Sitter och fikar hos grannen igen...Såå mysigt så! Har fan inge lust med nåt mer att göra idag. :-/

Ta hand om varann................................................................................................................

Skor!!

Dom här har jag beställt från Nelly.com... helt heavenly!! :)

Söndag!!

Skriver lite till då... Har lite kaffe kvar i koppen och vill gärna ha nåt att göra...;) Behagligt väder ute känns som man ska ta sej ut och röra lite på sig. Det är aldrig fel så det blir nog så=)
Sen tänkte jag väl ta och sortera lite kläder och skor så dom får plats i mina små gaderober.. Vill ha större!!
Det är alldeles vitt ute....

Puss puss........................<3

Lite bilder...;)

Lägger upp och kompenserar för avsaknaden av bilder här...
Det är på mej och katterna mest...=)



Julhandlat...lite...

Happ, då har man ännu en klapp färdig, till ett barn! Är lite skeptisk till att handla julklappar till vuxna när det är barnens högtid... Julkort får räcka! Eller ja, mamma och pappa har jag köpt åt sen lär det väl bli en till bror För att vi aldrig ses typ, och till grannen för att hon står ju mej närast...=)

Idag ska jag bara ta det ici... kanske en promenad om vädret tillåter och plocka lite hemma... har ju den eviga disken att handskas med... Och fixa fötterna:)

Ha det gött!!..................-_-.............................

Bättring:)

Hello, nu känns faktiskt det mesta mycket bättre än sist jag skrev... tror det är viktigt att man uttrycker det man känner och tillåter sig att vara ledsen och tråkig ibland.
Jag må ha förlorat en pojkvän men jag vann en sjuhelvetes fin kompis, och det om något är värt att vara glad för!

Jag har mest pysslat i min lägenhet de sista dagarna, känner att jag behöver ha nåt att pyssla med och lägga tankarna och energin på. Fick väl nåt vredesutbrott men det kan ju vara bra, det ska ut det med =) Planerna för den här veckan är väl mest att må bra och träna, det är mycket energi man bär omkring på som måste ut och det gör den och man gör nåt fysiskt krävande. Iaf funkar det för mej.

Hoppas ni får en fin vecka....Puss puss<3

När man trodde nåt...

Det är då allt rasar samman, när man tror att allt är bra och okej och man kan lita på någon, det är då det faller och visdar sej vara en enda stor lögn!!

Jag skiter i det här nu...

Vänner...?

Ibland undrar jag vad man har gjort för fel när personen i fråga aldrig kan säga det rakt ut. Inte undra på att det blir så jobbigt för henne och att hon kommer med en massa skumma inlägg i sin blogg..? Jag menar, är det nåt jag har gjort som hon stör sig på så rekomenderar jag henne att säga det. Det lär ju inte bli värre... Fast det kanske inte är så lätt när man inte hör av henne, ever... Ja, det skulle vara om man själv hör av sej och får svar men hur länge ska man orka ha det så, det ska väl gå åt båda hållen lr hur? Och inte bara när hon ska ut och supa och vill ha nånstans att "sitta" typ... för då duger man minsann... Det måste vara väldigt jobbigt att ha det så, att aldrig våga säga rakt ut vart problemet ligger, bara grubbla och tala i gåtor... Dags att ta tag i sej själv. För länge sen! Snart kanske du inte har några riktiga vänner kvar som du håller på...men du kanske inte vill ha några heller...

Ja, då var det lördag och jag har en massa som jag måste göra, dammsuga och torka golv, plugga, träna, slänga burkar och skit på ÅC.... mm mm... listan kan göras lång. I morgon ska jag jobba och sen är veckan åter igång...=)

Nä, tacka vet jag vänner som vågar säga ifrån och höra av sej utan att vilja nåt, bara vara! det är vänskap det!

Stressigt värre....

... hur ska man få dagarna att räcka längre? Jag tycker att det finns på tok för få timmar på dygnet, och dessutom flyger dom ju bara förbi. Allra helst när man inte vill det! Men det är väl så... orättvist tycker jag!
Har jobbat, handlat , ska ut och springa, hämta upp julgrejor och dona och sen äta.... Ojoj, bäst jag skyndar mej....
Puss å hej!!...................................................

RSS 2.0