Nu rasar jag...

.. i vikt! Ska börja springa snart oxå sen är jag nere på samma som innan jag vart gravid! Är ju inte så svårt direkt när man vet vad som funkar! Och nej, man måste inte banta- banta är sååå jävla 80-tal och så osunt.
Ät mindre och rör dej mer är vad som ger resultat. Och då kan man äta i stort sett vad man vill, måttligt!

Nåja, har varit på långprommis med vagnen till Willys å handlar wipes och blöjor =) Lillparveln var såå duktig och sov hela vägen. Det trixiga tycker jag är att klä dom, inte för varmt och inte för tunt... och så filtar på det... hmm, hur gör ni?

Nu blir det gos med min ängel, kram på er!

Isig söndag!..

Här blänker asfalten av is, uscha hoppas sambon kör försiktigt! Elwin och jag är ensamma hemma till em så jag tänkte röja upp lite här, sen kanske vi tar en tur med vagnen. Har köpt en sån där vagnleksak(Tummen) man hänger så han har nåt skoj att titta på för han verkar vara inne i nån period då han inte alls gillar att åka vagn. Det kan gå när han är lite trött för då brukar han somna i vagnen om man kör på grus. Hehe.. Bil verkar han oxå ha tröttnat på att åka, blir världens gallskrik och gråt och funkar inte alls, hur mycket jag försöker prata och sjunga och trösta honom... Men så är ju en tand på väg oxå så det kan vara därför.

Blir att dricka upp kaffet, klä på lillgrynet och ta tag i disken å allt nu då.

                                          Ta hand om er där ute!!


                                 

Blommor

fick jag idag av finaste sambon ♥

 Han är för bäst!

Idag har prästen varit här och vi har gått igenom dopet- det kommer bli såå fint! Bjöd grannarna oxå, dom är sånna goa vänner! Gudföräldrar är klara oxå så nu är det bara att invänta nästa lördag! =)

 Vänner! ♥

Jojo..

Hade en görmysig helg med genuint sällskap <3 

Idag blir det en promenad, bus med sonen och fika...


Ha det gött.

Skojig onsdag!

Har jag haft, eller vi snarare =) Vi har varit hos grannen nästan hela dagen. Elwin tycker så mycket om henne och hennes dotter (och hennes karl me ) så han har haft det skojigt mest hela tiden. Sen kom ju pappa P-A hem nån timme på em idag så dom har busat lite med! Skönt att ha lite sällskap på dagarna när han jobbar dygn, annars blir dagarna rätt långa...  Vi är bjudna på middag där med i veckan/helgen så det känns jättehärligt!

Nu tror jag lillkillen blir lättvaggad ikväll, konstigt vore annars!

Förkylningen verkar inte alls vilja släppa, men svullnaden i halsen har då hållit sig borta sen andra dagen så det känns skönt- finns inge värre än en igensvullen hals :-(

Nä, nu ska jag se "Bonde söker fru" sen ska jag ta hand om disken så älsklingen slipper det i morgon!
                                                               Ha det gött!


                     


                  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Krasslig =(

Sen i går men nu verkar det värsta gått ner (dvs svullen hals och feber) bara lite huvudvärk och halsont kvar...


Här är det full rulle, bebben kan vända sej på mage och nu blir han så sur när han inte kan komma nånvart.. Men han är så duktig för att bara vara 3 månader! *stolt*


I morgon blir det lite kalas för tjejen som fyller 5, så i morgon fm får jag lite avlastning och tänkte passa på att sova lite. Han sover mindre på dagarna nu och oftast sover han hela nätterna, brukar kunna lägga honom runt 20 på kvällarna sen sover han, med lite avbrott för mat och blöjbyte, till 07.30 och det är skönt!


Nu blir det lite mat här, och plocka i hop lite. Har träffat en jättetrevlig granne som vill fika på dagarna- hon är oxå hemma med barn så det känns jätteroligt! Äntligen nån till vuxen man kan prata med!


Sigge gillar att sova på udda ställen- i morse hittade jag honom snarkandes i handfatet...


Jaaa nyklippt!!

Aldrig mera långt hår, eller!? Blev iaf sjukt nöjd över nya frillan...


  Så vart det, ska dit igen sen när det växt ut lite och göra ljusa slingor =)



Tisdag igen.

Hello hello.. Lillen sussar på soffan en stund så då passar jag på att blogga lite. Ska sälja av lite kläder på Tradera för nu får jag inte in NÅT ENDASTE plagg i gaderoben mer... så väck med det jag ändå aldrig använder/ för litet /stort! Såg btw på "Dyngkåt och hur helig som helst" med Mia Skäringer i går på dvd- jättebra! Både allvar och skoj och så sjunger hon väldigt fint!

Idag var sista dan för att anmäla sig som gäst till dopet, de flesta kommer och det känns bra =)

Näe, ska väl fixa lite mer medans han sussar sen ska vi ta en tur med vagnen oxå...
                                               Ha det så mysigt i höstrusket!




RSS 2.0