Ny frilla!!

Here it comes...

 Från sidan...

                                      Framifrån...

 Bakifrån... Å ja, det är min frilla vi snackar om..;)

Hon la i lite slingor och klippte precis så som jag ville ha det- vad tycks? Jag är supernöjd!!

Var ute och sprang igår- Nice! Och nu snart blire lite styrketräning.. Har lite egentid nån timme eller två för resten av klanen är på avslutning på Mollys dagis.

   Ha`de ♥

Hej hej!

Nu är frisörbesöket inbokat! Imorgon kl 11 blir det klippning och färgning... Lägger upp bild på resultatet då =) Spännande!



Hann få färg igår redan, satt ute och pressade lite på balkongen. Solen steker ju... Tur man smörjde in sej med solskydd- det är ju ett måste nu!



                     ♥♥♥ Lovely ♥♥♥




Mors dag- min dag!

Hej, igen får man säga för det var ju ett bra tag sen sist. Har berott på flera olika saker, ingen lust, ingen ork, inget att skriva och ingen motivation riktigt... Sen vill jag ändra utseendet på bloggen och det är så frustrerande att jag inte kan det själv. Men men hursomhelst nu skriver jag iaf så får vi se vad det blir.

Det är ju Mors Dag idag, och jag vet att det är ett kommersiellt jippo egentligen för nog ska man visa sin uppskattning till dom som är en närmast varje dag, men idag var det en speciell dag för mej, för jag är ju själv mamma nu och då känns faktiskt såna här dagar lite extra kul =)
Vår lillkille är 9 månader nu och i augusti fyller han 1 år!! Helt otroligt vad tiden har gått fort, och oj vad han växer och utvecklas snabbt!

 



Han kryper, drar sig upp stående mot bord mm och håller på att dra sej upp på sängar och soffan... Det är full fart med andra ord så nog får man motion..;)

I morgon ska jag ringa frissan för tid- måste få klippa mej nu!! Vill ha kortare bak i nacken för det är skönare nu när det är varmt...



Det var allt för denna gång... ♥


Hm?!

Jag vet att det är rätt löjligt å barnsligt med såna här inlägg men nu vill jag skriva av mej lite så får ni tycka å tänka vad ni vill om mej, det gör ni väl redan ändå.

Jag förstår inte vad jag gör för fel när det gäller att välja sk "vänner"? Vad gör jag för fel? Varför drar jag till mej så skumma människor??? Och varför är det så svårt att vara ärlig och rak? Gillar man inte mej, var då vuxen nog och säg det RAKT UT till mej, inte bakom ryggen på mej till folk jag inte känner eller har valt bort. Vad får man ut av sånt? Mår man bättre av sånt då? Växer man som människa eller what?  Vem/ vilka jag menar? Dom som tar åt sej kan ju ta detta till sej...

Som tur är finns det några väldigt få människor som jag kan räkna på mina fem fingrar som jag kan lita på. Resten är väl mest ytliga bekanta. Varför? Se ovan...
Jag har min underbara, finaste son att fokusera på nu så jag har inte tid med flams hit å dit. Och min älskade bästa sambo ♥ Och jag försöker hinna med mina närsta så gott det går, för nog har jag några riktigt goa vänner oxå (NI ska inte ta åt er av det översta!!)♥ 

Summan är väl att jag är inte dum, elak eller manipulativ av mej. Och jag vill heller inte ha såna runt mej heller och det är väl inte annat än logiskt?

                                                            


RSS 2.0