New appartment :)

Då har man sovit i nya lägenheten två nätter irad då... Mycket stök kvar än men tar kort på lyan så fort vi fått någorlunda ordning på allt. Och det är så SKÖNT med ett eget sovrum som man kan stänga dörren om!! =) Äntligen.

Jag och Elwin har tagit en skön promenad nu på em med han i vagnen. Är ju så varmt ute nu så man får passa på.  Har varit själv med gossen här på dagarna för P-A är och städar i gamla lägenheten och det ska väl bli klar i em tycker man så jag får lite avbyte. Behöver duscha och dona jag med..

Hoppas ni får en härlig helg, vad än ni nu ska fixa med!

                                                

FantasilöstAB

Måste man alltid ha en rubrik?...

Aja,  måndag idag igen då *suck*  Föredrar förra veckans måndag men men...
Idag har vi varit till socialkontoret för faderskapsbekräftelse, en massa papper man ska skriva på när man inte är gifta, och så att vi vill ha gemensam vårdnad för fram tills nu har ju jag haft ensam vårdnad tills vi skrivit på de där papperna. Sen har vi handlat, på Lidl, Willys och ÖoB. I morgon kommer mamma hit tidigt för vi ska på spec.mödravården för uppföljning, P-A jobbar dygn då så då skjutsar mamma oss. Lite långt att gå med vagnen annars serni =) Och på onsdag flyttar vi till vår nya lägenhet, och tillbringar första natten där! Härligt!
Så det blir väl att pyssla och ordna till det i nya lyan hela helgen- kort kommer då!

 Lucifer (vit å beige) och Sigge (röd) myser och busar i vanlig ordning.


Sista bilden på Lucen och Buffy ♥


 ♥ See Ya Soon


Solsken¤

Hej alla glada fina... härlig lördag här med sol. Elwin sussar gott i sin säng just nu, eftermiddagsluren U know =) Han var duktig på att sova i natt, vaknade inte förrän vid 05 i morse å ville ha mat sen sov vi till halv nio!

Vi ska bara mysa och småplocka, ta nån tur med vagnen och bara ha det gott!

     Hare bra!    

Utågå...

Helg igen och nu är det mesta nerpackat i kartonger och sopkassar (kläderna) Helgen blir väl oxå att packa och fixa inför flytten, nästa onsdag flyttar vi in =)

I går var jag och Elwin hos syrran, mamma och pappa kom oxå dit och ni må tro att lillkillen mös av all uppmärksamhet!

Vi var nyss på en skön promenad med vagnen, 15 kg har jag tappat, bara 15 kvar ;) Utmaningar gillas, ska bli skönt att börja springa snart igen!

                                        Trevlig helg!

Jakten på babygym

Varför är saker till barn, och allra helst sånt som dom bara har några få månader, så onödigt dyrt att köpa nytt?! Visst kan man köpa begagnat oxå, inget fel i det. Det lutar åt att vi gör det, men de som vill köpa nytt då? Ska dom behöva slänga ut en massa pengar på nåt som är så snabbförbrukat?? Tex ett babygym som man använder i några månader- 6-799:- ??!! Är dom handsydda eller..?  Känns bara så onödigt, mer hade jag förstått om det var nåt man ska investera i under en längre tid, typ några år- då hade det känts mer okej... tycker jag iaf.

Idag har vi varit på stan och jag har köpt en ny amningsbh, man lär ha en del å byta med eftersom man, eller vadå man- JAG måste sova i en på nätterna oxå för det läcker mjölk... konstig feeling det där att tuttarna läcker mjölk, hehe ;)
Sen köpte jag ett par sockor till Elwin, såg en jättesöt liten skinnjacka till bebisar oxå ♥ Små "jeans" har han ju redan.. sen var vi till blge och åt thaimat- MMMMMmmmhh!!


Nä, gott folk nu blir det att bänka sej framför Breaking News med Filip å Fredrik sen äre natti natti!

                         
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kväller..

Och man är ju lagomt seg och trött, men det är man ju van vid... Ikväll blir det att parkera sig i soffan med mina gullgossar ♥ Men först ska jag duscha!! Hehe, ja ni med småbarn förstår...

 Nån till som är lika trött som mamma... ♥

  Snart kan man mysa med tända ljus i höstrusket oxå..          
            
                                                                                 Hörs i morgon!!


Morn morn..

Åh så mysigt det är att sova brevid min söta lilla älskling! Han ligger så tätt intill mej och snusar på nätterna ♥

Sen fick jag denna Award av Ella, ger den till Modekatt.. :)


* Varför börja du att blogga ?
Ingen aning faktiskt, blev mest intresserad av alla snygga design och foton som alla la upp..

* Vilka bloggar följer du ?
Likasinnade..? Iaf inte fler än 5 dagligen, som jag följer..

* Vilka favoritfärger har du ?
Svart, lila och turkost..

* Vilka favoritfilmer har du ?
Film? Äh jag svarar serier ist och då blire MiaOchKlara, Kvarteret Skatan och alla gamla typ Rederiet, Varuhuset.

* Vilket land drömmer du om att besöka ?
Är rätt nöjd med att resa runt i sverige, men om jag måste svara så- Irland och Island.


Nu är kaffet klart, Elwin sover och snart kommer sambon hem.
                                          PUSS på er!

Gillar du high heels?

Och smink mm till ett lägre pris? Kolla in den här sidan: upbrand.se
 Heelt sjukt snygga skor som jag absolut tänker lägga in beställning på en eller fler sen ;)

Nu ska jag försöka se 40 days and 40 nights medans lillen nappar lite... Sen äre natti!

                Bla. dessa finns på den sidan :-P

Morgonkaffe!

Vaknade halv nio i morse, lille Elwin som sussar tätt brevid mej vaknade nog samtidigt för sen blev det full fart med joller och sparkar =) Vi låg och pratade och han log så sött, ett tag innan vi gick upp..

Nu har han somnat om och jag har lagt honom i sin säng så jag kan dricka morgonkaffet i lugn å ro. Köpt Gevalias Carabean sunrice= MUMS! Frukosten är redan intagen, har en underbar sambo som brer smörgåsar åt mej innan han drar till jobbet för det har inte jag tid med när jag är själv med lillen.. Snällt va?

Vi ska väl bara ta en tur med vagnen idag, sen blire mys inomhus. Vad ska ni hitta på?




Fräscht!

Fått bloggen fixad av Ella, blev jättesnyggt om jag får säga det själv. Alltid kul med lite nytt!

Jag har gått 3km med vagnen, Elwin sov så gott. Nu sover han igen efter fått ny blöja och mat, så jag har kunnat äta lite själv och sånt. Man får som sagt passa på när han sover eller när sambon är hemma. Nu sitter jag här och dricker lite amningste och halvser på tv..

Inga större planer, på måndag ska vi köpa fler flyttkartonger och packa ner bohaget i för sen flyttar vi ju in i trean. Skönt att det är i samma område så vi slipper åka så långt med allt ;)

                              Nä, nu ska jag fortsätta med mitt, ha det fint i höstvädret!

                        
                                  (inte från idag men ändå. Älskar våran fina vagn btw!!)


Nejje...

Förvirrad som jag numera är så skrev jag att Elwin blev en månad i söndags, och alla ni med huvet på skaft lär ju undrat hur jag tänkte där..? Det rätta är naturligtvis att han blir 1månad och 2 veckor...

Puss på er, nu blire kaffe här!

1 månad idag!♥

I dag är vår fina, enormt älskade Elwin 1 månad!! Vad fort tiden går... Han växer och utvecklas så bra och vår barnmorska tycker han är helt perfekt, han charmar alla. ♥
Jag och P-A har gått en 30min runda med Elwin i vagnen idag, just nu sover E och P är och tränar med en kompis lite längre bort och jag sitter mest och kollar runt på overaller till vintern samtidigt som jag ser på Real Housewives ;)

I morgon funderar jag på att färga utväxten på mitt hår som jag inte har vågat göra sen jag tonade det när jag var gravid, och den toningen har ju gått bort för längesen så nu är det väl dags igen =) Blir chokladbrunt med lite röda toner så det passar perfekt.

Lägger upp en rätt ny bild på vår ögonsten å ni ser hur raringen vår växer...♥


                                    





Passar väl på nudå..

Medans jag, efter många vändor från vardagsrummet till köket och tillbaka otaliga gånger, har vyssjat och nynnat med lilla Elwin till söms på bröstet. Idag har inte nåt dugit, inte ligga på pappas bröst, knappt mina tuttar eller annat vaggande, gullande heller. Men så fick jag en paket från Goboken med en skiva och böcker med vaggvisor, och den har gått några timmar nu och han sover... Och då passar jag på med lite uppdate..

Vi håller på att packa flyttkartongerna nu, ska ju flytta in i nya den sista denna månaden. Det får vi göra antingen när båda är hemma eller när gossen sover. Men det ska hinnas med, för vi har så många goa människor som vill hjälpa oss så det känns tryggt!

Sen fick vi ta bort en av katterna, den äldsta på 11 år- Buffy. Jag kommer fortfarande på mej själv att leta efter honom ibland och så slår det mej ju att just ja.. han finns inte längre..:,( Kan inte ens skriva om honom förräns en tår kommer.. Han hade njursten, usch så plötsligt sånt där kommer. Inte anade jag nåt när han sprang på toa så ofta jag tänkte väl att han var dålig i magen bara. Sen kände jag att nåt var på tok och vi åkte in och där sa vetrinären som det var. Visst kunde vi låta operera honom, hade det hjälpt honom då så det inte kom tillbaka hade vi självfallet gjort det, men det skulle inte räka med bara en operation för det skulle komma tillbaka för det gör det tydligen på katter som är till åren. Så då beslöt vi oss för att vännen skulle få somna in och få ett värdigt avslut. Min fina, otroligt älskade kompis som alltid funnits där, mötandes i hallen när jag kom hem, tröstandes när jag varit ledsen och sovit brevid med på kudden på nätterna... Tror han förstod hur det låg till hos vetrinären för han kröp upp i min famn och buffade på mej, som om han sa hej då..  Aja, han glömmer jag aldrig!

 Sov gott kompis..

Annars knallar det på här, Elwin växer så bra, 6080g nu. Jollrar och leendena kommer tätare. Man kan inte sluta titta på honom, han är så go! Och jag mår bra, förra söndagen för 2 veckor var vi in på akuten igen men då kunde dom äntligen fatställa diagnos och det var mjölkstockning. Fick annan antibiotika en vecka som jag slutade med i söndags och sen dess har jag mått bra- äntligen lite flyt där! =)

Näe, nu har jag väl ändå skrivit en riktig novell så ni har lite att läsa ett litet tag iaf, så nu ska jag passa på att äta! Kram på er....

                                  

RSS 2.0