Bortblåst

Nejdå, jag har inte blåst bort, fast det har varit nära några gånger...;)
Vi har haft fullt upp med förkylningar och annat här, det har gåt om å om å om och nu sist var det lilllskruttens tur att bli sjuk.. Nu börjar vi alla bli friska och jag hoppas det får fortsätta så!
Det har blivit en hel del vändor med vagnen iaf, är ju vårväder ute för det mesta..

 Gott att sova i vagnen ♥

 ♥

Skönt att snön är borta nu och man kan sitta ute och fika... 

 Haha, de flesta variationerna stämmer faktiskt för oss, vi samsover ju med Elwin för han tar inte flaska, och så är det så mysigt oxå.  Huu, hur ska man klara av att sova utan honom sen??

 Åka bil är skoj, iaf ett tag sen får det hända nåt mer tycker Elwin. Fast han är inte gnällig alls, tvärtom, han är hur nöjd och glad som helst. Pratar med alla han ser och charmar dom med sitt leende ♥

Nu har jag gett er ett livstecken, ska försöka blogga oftare.... 
       
                                         

Ääh!

Har varit så himla sjuk, förkylning å huvudvärk med rinniga och nästintill igensvullna ögon... Börjar nu bli aningen piggare men ni fattar ju att man inte varit så pigg på att sitta å blogga då....

Nu ska vi sova midda... vi hörs när vi hörs...

Ikväll, då ni..

Hej, haft ett litet avbrott i bloggandet, livet har kommit emellan ;) Fullt upp här men ska ta mej tid å göra en update ikväll...   Hörs då!

Vår!?

Här i solen har det varit +20 grader, helt underbart!! Katterna, eller nja, iaf en av dom- Lucifer- har velat vara ute. Han drar iväg på skogsstrapatser och det är nog skönt för honom att få komma och gå som han vill igen. Sigge vill hellre sova i, under eller brevid badkaret. Eller i handfatet... Vi har fått tid för kastrering och chipmärkning åt honom nästa vecka =) Skönt!


Hittade den här lilla katten nedanför våran kattstege...

Annars har vi haft fullt upp, i måndags var vi till Ikea, tisdags storhandlade och städade vi, onsdags var vi barnvakt till 3 ungar som sambons syster har. I torsdags var vi å kikade i den nyöppnade secondhand butiken... Idag ska jag ta en tur med Elwin i vagnen och sen när sambon kommer hem ska jag ta årets första löpartur. Känner att jag måste komma igång med det nu!


Och ni...?   Kram.

RSS 2.0