Lilla glada jag! =)

Vaknat med ett leende på läpparna idag... Helgen har varit sååå fin, och inte så konstigt med värkdens bästa pojkvän!! Enda nackdelen är ju att det går så fort, timmarna och dagarna bara flyger förbi...
Vi har inte gjort så mycket, Shoppade på fredagen, stövlar som var lårhöga och skitfina!! Klippte håret oxå, ska absolut klippa mej där igen för hon var både duktig och billig!! =) var med på övning på lördag, sen åt vi och sen var vi bara hemma.... Jag är mer än nöjd!

Idag ska jag jobba, och sen handla lite och dra upp pyntet. Blir inte så hysteriskt mycket men lite måste man ju ha....=)

Nä, nu ska jag fika!
Ha en fin dag och ta hand om er...........................<3

Ensam i helgen...

Jahapp, då var man gräsänka igen då... Älsklingen åkte mitt på dagen idag... men vi fick ju en dag och en natt och en fm tillsammans så jag är verkligen nöjd och glad över det. Nu ser jag framemot nästa helg som jag kommer att tillbringa med honom hemma hos honom!! Mmmm!!!! ;)

Ska plugga ordentligt de här dagarna, sen blir det jobb söndag måndag, tis ons... Skönt när dagarna går och man kommer närmare helgen:-) Man får lite motivation att anstränga sej rejält för då glömmer man tid och rum...
Sen måste jag ta tag i styrketräningen oxå, känns som om jag försummat den lite, har ju mest varit ute och sprungit och gjort benböj, sit ups och utfall... Iof räcker det ju bra men jag vill ju träna armarna lite oxå=)

Ha det gott....<3



Tjena!!

Varit och käkat med ina föräldrar på em idag=) Riktigt mysigt faktiskt! Sällan man gör sånt nu för tiden så jag vart riktigt glad när mamma ringde!

Vaknade glad i morse;) Sällan jag blir from så tidigt (09.) på dagen men dag kändes det helt okej... Bara äta frukost och dricka sitt kaffe i lugn och ro. Mer sånt! Finns det nåt värre än att börja dagen med en massa stress och jäkt? Inte undra på att folk blir som dom blir... en del...

Nu ska jag väl ut med hunden och sen svida om till träningskläder och springa några km och träna lite mage och ben på det;) Sen har jag inga planer... Skönt!!!

Finns det något härligare än att veta att den man älskar, älskar en tillbaka? Tror inte det...:-)

Puss puss............


Årets bästa helg!!

Synd att helgen är över, den har varit så mysig och fin... helt perfekt! Man har verkligen behövt en sån helg, med den finaste man kan hitta.. Så nu ser jag framemot nästa...:)

Hunden är hos mej nu, har badat henne och borstat ut all päls ordentligt för annars kliar det.. Brukar ta en vända med borsten efter att vi varit ute och gått för hon drar ju med sig en massa som fastnar i pälsen. Funderar på att köpa några täcken till henne när det blir kallare och snö för då fastnar det ordentliga bollar på hennes ben..

Nästa projekt hemma är att tapetsera garderobsdörrarna, hade först tänkt måla dom svarta och sen tapetsera över med någon lila nyans som är lika den som hallen är målad i. Tror det kan bli fint. Lite roligare så=)

Nu ska jag fika, puss så länge! ;)

Kall onsdag!!! :-(

Har varit ute och gått väldigt långt idag, det snöade tom.=) Men kallt som fan för ansiktet var det... Irreterar mej som fan på alla bilister som totalvägrar blända av sina jävla strålkastarljus när man har reflexer som en julgran och dom SER att det är någon som går. Jag fick ju hålla för ögonen flera gånger annars hade jag ju blivit blind!! Läs om trafikboken för helvete!!!!!!!!!!! Vissa, och det är väldigt många, borde inte få ha något körkort alls!

Var ju på jägarskolan i går och fick med mej alla böckerna hem, hela 7 stycken!! Så nu vet jag vad jag ska göra på kvällarna... Väldigt pedagogiska... :)




Trött nåt så in i helvete...:-(

Jag vet inte varför man hela tiden är så trött?! Man går på sparlåga hela dagarna.. och på morgnarna är det helt omöjligt att ta sej upp (iaf då man inte jobbar annars får man ju tvinga sej upp)
Kanske för att vädret är precis likadant hela tiden? Bara grått och sen svart på kvällen.. ingen humörhöjare direkt :(

Idag ska jag tvätta och träna och sen ska jag till skolan lite senare:) Det ska blir roligt!! Sen kommer hunden i veckan, var meningen att hon skulle komma igår redan men det blev inte så helt enkelt. Saknar henne sååå mycket!! Tända lite ljus så man piggnar till, trodde inte det var möjligt att jag skulle bli så här trög...

Ha en fin dag...;)

Härligt!!

Äntligen mår man lite bättre... Av någon anledning blev det bra när jag pratade i telefon i går...;) Fast det kanske inte är så konstigt när det är någon man tycker så mycket om!

Idag blir det att sätta igång med träningen igen för jag tog det lugnt förra veckan pga huvudvärken... Tänk er, sju dagar med enorm jävla huvudvärk... Inte konstigt man känner sig som en ny människa när den gått över=)
Börjar med 3 km och slutar med 5 på fredag... Lagomt! I mån börjar jag plugga till jägarexamen... det har jag sett framemot som själva den så det ska bli skoj!

Ha en fin dag, det tänker jag ha....;)

RSS 2.0