Lite tidsfördriv då...

- Vad har du på dig när du sover? Just nu, nattlinne. Annars bara täcke..
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) Förut älskade jag att sova på mage med ena benet uppdraget på sidan, men nu blire mest på sidan, eller på rygg.
- Hur många kuddar har du i sängen? Åtta eller nio, sen två till i soffan..
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Ja, iaf nu för jag brukar vakna av att jag antingen pratar eller skrattar :D
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Har faktiskt hänt, iaf att man känt igen nån situation, som man tror an har upplevt förut.

DAGENS VILL HA: Jag vill ha hem min otroligt fina sambo!
DAGENS KLÄDSEL: Rosa halvlånga mjukisar, svart ribbat linne med knappar
DAGENS FRISYR: I en slarvig svans bara
DAGENS LÅT: "If you dont know me by now"
DAGENS PLANER: Njuuuta av livet ;)
DAGENS SAKNAD: Hmm, ja förutom sambon så är det nog systrarna man inte ser så ofta, och mamma å pappa. Och mormor å morfar, dom kommer jag alltid sakna..
DAGENS DUMMASTE: Njae, har bara varit duktig idag faktiskt
DAGENS MISSLYCKANDE: Skulle väl vara mina återkommande bakplaner som aldrig blir av då..
DAGENS DROG: Pussarna av min bejb!!
DAGENS KÖP: Mini glassar, det var göttans de!
DAGENS GODIS: Det blir chips med tillbehör ikväll iaf. Det är ju lördag, ni vet...;)
DAGENS HUMÖR: Glad å go
DAGENS CITAT: "Jag älskar dej" det blir väl aldrig för gammalt att höra?
DAGENS ROLIGASTE: När det sparkar till i magen, vilket lyckorus!! =D

Tänk nu er för ikväll, och var rädd om alla skotträdda djur därute. Dom ägnar då jag en orolig tanke åt ikväll och hoppas ingen råkar illa ut!

                                                            


Snart Maj =)

Gomorron, har nyss ätit frukost. Proviva och egen ihopkomponerad baguette- Mums!


Ensamt hemma utan min älskling :( men man får försöka få tiden att gå så det blir morgon. Ska sola lite på balkongen iaf, är ju + 22 och sol ute redan!



Vad det är skönt ute nu, dom älskar att sitta och kika på allt som rör sig ute och vill inte gärna in mer än att gå på lådan...

Nu har det blivit grönt överallt, äntligen! :D

Å här växer det, men vad det är kommer jag faktiskt inte i håg, hehe ;) Men troor det är rädisor..

Ska bli roligt att få lyssna på lillparvelns hjärtljud på måndag <3 Om ca 13 veckor är det dags, det ni! ;)
Ha en trevlig valborg allihop, och var rädd om varann.

Nu äre klart!

Var ner på stan, cyklade, och lämnat in moderskapspappret på FK och så in till min chef med ett papper + att jag ska få shemat om jobbtider i sommar. Man vill ju jobba så mkt man kan nu innan bebben kommer.
I går var vi till blge, handlade snygg mössa till min förra granne, mat och ringklocka å stöd till min cykel så nu är den kittad så man kan använda den. Var ju bara pyspunka som tur var! Men det är åtgärdat nu så den är som ny!

Vad ska ni göra i helgen då? Brasor? Fylla? ;)
Jag vet faktiskt inte alls, sambon jobbar dygn så det skulle vara om man åker till nån släkting då?! Vi får se..

Min underbara mamma fyller år på söndag iaf, sen ska vi på MVC på måndag, jobb på fredag för mig, det är allt som vi har inplanerat so far.

Fan vad ont man börjar få i höfterna å ryggen på nätterna, gick inte alls bra att hitta nån passande sovställning, till slut somnade jag på rygg. Fortsätter det får jag köpa Ipren, det ska vara bra tydligen, mot sån värk.

Näe, nu ska jag sätta mig ute på balkongen lite å njuta av solen. Ha det så bra...


Spring för livet..

Den låten med Sara Varga har gått varm hemma, jättevacker röst och låtar! Vi brände 3 skivor med Cornelis Wresvik i måndags, känns verkligen som svensk sommar då!

Har haft fullt upp idag, plockat, diskat, dammsugit, moppat och lagat mat och nu håller jag på med tvätten och funderar på att baka lite muffins..? Men föräldragruppen skippade jag idag, sov middags så skönt vid den tiden och det var mer behövligt kände jag.

Skönt att dagen har gått fort så det blir morgon och min älskling är hemma hos mej igen, saknar honom sååå när han jobbar dygn :(  Men snart är han hemma igen <3

                                                  

Ah, sorry!

Skulle ju blogga mer i går kväll ja, men det blev ju inte riktigt så... Vi gjorde lite andra trevligheter och tog en cykeltur till Främby udde- jättefint där! =) Var ute en timme typ, sen vart det mer mys framför teven..

Shoppat lite..

Skor som man bara kan klämma i fötterna i utan att böja sej ner =) Det börjar bli smått omöjligt nu..

Suuuuupersköna mag"gördlar" som man kan ha om tex tröjan är för kort över magen..

Olika tajts/byxor-> behövs!!


Å en stor skjorta =) Sen ett nattlinne oxå men det har jag på mig just nu så det får vänta ;)

Inga direkta planer på dagen mer än att sola på balkongen och cykla till föräldragruppen, för dom tar upp komplikationer idag och det vill man ju gärna ha koll på, även om jag inte trivs i gruppen egentligen. P-A jobbar tills i mån så det blir lite egentid..

                                             Ha en skön dag alla!

Tebax =D

Blir ett kort inlägg just nu, ska skriva mer senare och lägga upp bilder, nyss hemkomna från borlänge så nu ska vi äta och landa ett tag =) I går var jag äntligen å hämtade min cykel, i grevens namn för de skulle kasta alla som inte har namn på, men eg är det olagligt, man får ställa bort dom nån annanstans men inte slänga... Skumt att dom ska det då.. men men, not my problem anymore =) En snäll fd. granne lånade ut sin hemnyckel iaf.
Just ja, har ju beställt...
                                      Så den ska väl komma i veckan, nåt att mysa runt i hemma ;)


Bloggpaus!!

Så ni inte tror att jag rymt/ rest bort/ gått vilse eller fått solsting.
Återkommer med bloggeriet på tisdag...

Tills dess:                   

Påskhelg!

Har nästan precis kommit hem från stan, har shoppat lite nödvändigheter till mig själv, sambon och ett morsdags kort, så nu slipper jag tänka på det =)

Till mig från HM, dom har ju rea än! massa fint för 50:- å 75:-

Ett kul spel till mig och sambon... Resten som jag köpt till honom kan jag ju inte lägga upp för då ser han ju det innan han får det.. ;)
Men det blev allt lite...
                                 

Så hoppas ni får en glad påsk och en massa sol på er hela helgen...

...önskar jag och missarna  

Föräldragrupp.. :S

Mja, jag förstår ärligt talat inte det konceptet.. Det enda som var värt att lyssna på var det som barnmorskan pratade om. Gruppen som helhet får väl IG. Kände verkligen inte att jag hade nåt gemensamt med någon av dom, speciellt inte med anledningen till att skaffa barn var att "jag vill ha en förändring i mitt liv" What?? Snälla lilla människa, då kanske du ska möblera om eller byta jobb men man skaffar väl fan inte barn av den korkade anledningen?? "Nää, men själv vill jag ha barn för att jag vill ha bredare höfter", eller "jag vill ha barn för att jag känner mej ensam och vill ha nån mening i mitt liv"(???? Psycho!!!) Behöver jag säga att jag inte engagerade mej särskilt i "grupparbetet"?  *Suck*



Skönt att komma hem, men jag har fått skavsår av dom nya ballerinaskorna. Varför får man alltid det av sånna? Är så himla trist att gå med plåster nån månad innan man vant fötterna...


  
Bebbarna våra, dom kommer jämt å möter oss vid dörren, det är oslagbart!

Hoppas eran dag har varit givande, Kramen!

Kvällsbloggar lite ^^

Jävla skitnät å skitdator, precis när jag skrivit ett par bra rader här och skulle ladda upp en bild så fucka skiten upp sig SÅÅÅÅklart!

Iaf, det jag skrev var att man nu ska vila en halvtimme varje dag när man är i mitt tillstånd och jag förstår verkligen varför! Jag kan lätt sova 30 min- en timme varje dag på em. Man blir så trötter... konditionen är ju inte som den brukar och jag kan lätt förstå att man inte gärna går mer än 3 km för AJJ i fötter och ländryggen och under magen :( Anar foglossning så det får väl bli ett bälte snart.

En liiten parentes, nedkomsten är 20e juLi och inte juni som jag trott förut, så det blir en liten kräfta ändå, precis som sin mor =)
Här är en bild på magen från idag...
 Jag vet vad ni tänker- stooor mage! =) Men jag tycker om den, det tumlas och sparkas friskt där inne och det är det viktiga, att lillen mår bra!

Nu blommar vårlöken!! Va fint..

Och så här sur kan man bli när man inte får klänga på matte hela tiden..
  Surgubbe!!

Nä, desperata hemmafruar sen blire sängen för oss 4 =) 

Tisdag rätt så molningt..

Hm, det var ju sol i morse?! :( Aja, är rätt skönt ute ändå, men solen får ju titta fram oxå tycker jag. Vaknade som vanligt av att ytterdörren stängdes, sambon jobbar dygn nu, så han och M åkte runt åtta i morse, hon ska till dagis =) Å jag ska väl inte göra så mkt, ringa två samtal och sen får vi se vad det blir..


Lucen i M´s rum... sömntuta! Dom har fått mat av sambon annars brukar dom trängas med mig i sängen och stirra och gosa med mej tills jag vaknar och ger dom mat... Dom är smarta! ;-P

Ha en fin dag nu! 
                                    

Lite shopping bilder me...

... ja, jag känner att måste..;)


Sånna har jag velat ha ett bra tag nu, hängselbyxorna alltså =)

   Äkta Friis väska för 50:- på secondhand affär, vadå nöjd?? =)
 Nya ballerinor oxå! =)

BTW ang elaka kommentarer på bloggar, jag har ju inte fått nåra för mina läsare är tack å lov vuxna och mogna människor som kan skilja på rätt å fel, men ni som skriver skit till andra- tänk på att er IP adress syns och att man kan spåra avsändaren även om den inte skriver ut sitt namn...



Hoppas, hoppas!!

Att nätet är stabilt och har kommit tillbaka!! Vi har haft strul med det sen torsdags så därför har jag varken kunnat blogga, maila lr kollat facebook. Känns lite naket faktiskt. Men jag hoppas det är tillbaka nu som sagt =)
Har mest myst med min älskling hela helgen och förra veckan, vi har ju varit barnfria :-P Så då har vi haft rätt gott om sovmorgnar och tid för varann <3  Och mycket sittande på balkongen i solen och så har vi grillat! Mums!


Satt vårlökar..



Och kattgräs (golvet) så dom håller magarna i form =)

Jag och magen, vi har ju växt betydligt mycket på dessa månader, och snart får vi träffa det lilla miraklet =)

Å så småfjantarna.. På tal om det, så dammsög sambon i förrgår och dom båda var på balkongen och det grå är ju livrädd för dammsugaren. Och vad gör han inte när sambon närmar sig med dammsugaren? Jo, han HOPPAR NER från balkongen!! Knäppa katt! Men där stod han på gräsmattan nedanför som om han bara hoppat från köksbordet... Han är helt OK iaf, men ändå... Vi stänger nog balkongdörren nästa gång vi dammsuger...

Nä, ut i solen nu! Puss på er... 

Gräsis..

Sambon jobbar dygn, så jag är gräsänka och försöker få tiden att gå. Så jag har vädrat sängkläderna, täcken å kuddar, dammsugit soffan, under, mellan och på kuddarna, diskat och tagit en promenad runt tisken som är 3 km. Men aj vad fötterna värkte sen :( Förstår mig inte riktigt på vad min barnmorska menade riktigt när hon sa att man inte får böja sig med särade ben? Hallå, annars kommer man ju inte ner, jag har ju en mage i vägen! Nu är det kämpigt som f*n att bara få på sig strumporna. Men jag måste sära på benen när jag både böjer och bockar mig ner annars går det ju inte?! Aja, det var skönt med en dusch efter det iaf =)
Missarna har setat ute och solat sig och följt all aktivitet nedanför balkongen, men nu har dom sovit med mig..

Tänk att det bara är maj och lite av juni kvar, sen ska bebisen komma ut. Helt ofattbart!
Hoppas vi hinner njuta lite av semestern nere i gtg innan det är dags =)

KRAM!


Lovely monday!!

Soligt å varmt! Har setat ute å läst lite i solen på balkongen med katterna... Å dom har kikat på grannens katt..

  En balkong bort...=)
  

Sötnötter...
Aja, idag har jag egentid till typ 23 ikväll för sambon är instruktör till rekryterna och dom har slutövning idag.. Barnfri vecka har vi oxå <3 Så jag ska väl pyssla lite hemma och ut en runda sen, tränade ju på crosstrainern 15 min i morse plus mer träning så den biten är iaf avklarad =)



21.44
Gör lite sånt här då, har lite småtråkigt..

Beskriv din stil med 3 ord: Bekvämt, propert och magvänligt ;)
Vad innebär mode för dig? Inspiration, följer inget slaviskt.. det ska ju passa kroppstypen oxå.
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? HM, Mycket mamma kläder nu..
Shoppar du second hand? Ja, älskar sånt!
Vilken är din favoritdesigner? Skor- Jimmy Choo <3 Kläder- ?
Vad är din favorit i vår? Långa kläningar.
Hur mycket shoppar du för i månaden? Just nu runt 500:-
Dyraste plagget respektive billigaste? 1300 för ett par skor som jag inte har kvar :( och 25:- för ett par byxor..
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? Njae, beror nog på vad jag jobbar med då.
Brukar du tröstshoppa? Ja, förut tråkbeställde man väl hem en del men nu, nej.
Högklackat eller lågklackat? Högklackat helt klart!
Vilken är din drömväska? En stor, lila Guessväska.
Vilket blir ditt nästa köp? Behöver inget eg. Skulle vara ett par sköna gravidshorts å sommarklänning då..
Vilka är dina stilikoner? Vet inte, Kim Kardashian verkar klä i allt ;)
Favoritplagg just nu? Mjukisbraller å lång röja/ top
Favoritaccessoarer? Snygga örhängen å ringar..

  

Småmulet men skönt!

Så efter min rejäla frulle tog jag en promenad, det var så skönt väder!! Solen kisade fram aningen men sen försvann den, kanske trött i dag? ;) Härligt var det iaf, sen hem å duscha och så grillade vi korv till lunch.

Typiskt att man aldrig har kameran med sig när det händer nåt, men i går var vi ute allihop, utom Luc då, och så kom det en stor spräcklig katt som Buffy stod och "pratade" med.. Så där satt dom mitt emot varann och snackade om vem som var störst bäst och vackrast. Tills matte fick nog lyfte bort Buffy och gick hem.
Hann  innan vi gick ut, ta kort på katten han pratade med..

Tur man har lite zoom på kameran. Det är 3 andra katter som bor här med den inräknat, en svart som bor med han/hon på bilden och sen en långhårig grå mittemot.

Vi grillade ju i går oxå, åh så gott det luktar av grillat!! Smakade gott oxå.. =)


Årets första grillning!!

Japp, i kväll ska vi inviga nya elgrillen på balkongen, vadå fint väder?



Blir kyckling med vitlökssmak, grillad majs och squasch och pommes, sol och vårkväll med den man älskar mest <3 Man har ju sagt så många gånger att man ska grilla men det blir ju aldrig av... NU blir det det!
Annars har vi haft en riktig slö lördag, såå mysigt så! Trevlig fika i rättvik med mamma och syster i går med. Vill jag flytta tebax? Absolut inte. Men man kan ju åka dit ibland, å hälsa på =)


Det är så varmt å mysigt på balkongen nu! Synd bara att det blåser in barr från träden på balkonggolvet :/
Ev köpa trall att lägga på ist för mattan som ligger på (alla lghter här har sånna tydligen, matta alltså) så blire fräschare.
   Buffy smygsmuttar på cappuchinon, hehe ;)
Inga spec planer på resten av helgen, bara ta hand om varann och ha det bra. Ska väl ta nån promenad i mån, har varit rätt duktig på det på sistone =)
En till tröja jag ska köpa sen, när jag kommer i...;) Gillar när det är lite mönster på ryggen!


Håll i er!!

Help vad det har blåst, hann ta en promenad på em innan det började blåsa rejält. Då var det mest sol... Skönt!
Annars har vi varit på Plantagen i dag och handlat lite fröer och blommor. För ja, fru glömsk glömde ju de stackars grönsakerna ute på balkongen, då det var nån minusgrad ute...:S


De här kan man börja sätta ut i balkonglådan nu för de tål tydligen de kyliga nätterna =) Phuu...;)

Nytt försök med de här då+ att vi har satt potatis ute.


Köpte "häng krukor" att sätta upp på balkongen och ha lite olika blommor i =)
Och kolla vad som har hänt med pelargonen jag fått av mormor för längesen, bara det att den överlevt till nu är mycket imponerande!
En KNOPP!!! Haha!
Var ute med gammelgubben oxå, å hann ta lite kort...
   Innan, "Vad seg du är, matte"!


Och Herr Fjant himself, som bara ylar när man tar (drar) honom utanför dörren, fördrar att ligga inne på värmedynan och jäsa...


Myyys!!

Ha det så mysigt, och blås inte bort!

Åhåhåhååå

Haj haj, har ni sett vad mycket snö som har smält bort?? Underbart!!   Inte mycket snö kvar här iaf. Mer regn å solsken så har vi snart våren här! :D

I dag har vi vart på stan, fyndat lite. Har inte hunnit tagit kort än för man är ju lite småless vissa veckor, enough said.. men jag ska lägga upp sen, köpte så gulligt till bebben. Ååh hjälp vad kläder han/hon har nu! Å jag med för den delen...

Vad tar det åt kastrerade han "inne"katter eg? Varför måste dom sätta på varann?? Det börjar bli genant... Jag fattar ju att det är en dominansgrej men måste dom göra just SÅ???? Haha...  Jag fick ju en värmedyna av mamma som B brukar sova på, han älskar den när det är varmt å mysigt... (Å tyst..) ;)

Hittade en fin klänning till nåt speciellt tillfälle... skitbra hemsida, från samma som det svarta tröjan jag la upp i sista inlägget..
 Hihi...;) Från talkingclothes.se 
Hoppas allt är bra med er och att veckan börjat bra?! Puss puss..


18.07
Bilderna....



En skön sommartopp, en klänning med fickor framtill och en skön bolero.


Å en jättesöt mössa och en skön pyjamas med bilar på till det lilla undret :)

=)

I dag har vi varit på MVC och lyssnat på lillens hjärtljud och mätt och tagit prover, allt såg bra ut, skönt det!
Inga större planer i veckan utom att åka till lilla rättvik på fredag och träffa min mor <3 Längesen så det ska bli trevligt! Annars hoppas jag mest på lite jobb och ska ut och gå lite mer...

                                       Älskar min familj, dom kan man lita på!!

Hittade en skitsnygg tröja jag ska köpa till sen jag gått bort allt överflöd...
 Nice huh...     Nä, ha det så bra, får se när jag orkar blogga igen ;)

Ruggväder..

Men hellre regn än snö, nu fåre ta och bli vår =) Så man kan ta picnicar och bara sitta ute och fika eller läsa..
Sambon jobbar dygn, å jag har väl inga bestämda planer på dagen direkt, lite motion och sen behövs det dammsugas!
Just nu...

=

Blir väl 1 högst 2 koppar sånna om dagen, annars äre grönt te eller roobios te som gäller.
Men nog har jag kunnat dricka kaffe igen, tog en kopp när vi var hos svärmor.. Skönt.

Dom här fick jag i går av min kärlek <3  Han är den bästa som finns, älskar honom så oändligt mycket!!
Han är lika fin på insidan som på utsidan, det finns liksom inget elakt eller dåligt med honom, alls.

                                                  

I går skulle jag ha filmat min mage, vilken rörelse det var då alltså. Man ser ibland utanför hur "han" rumlar runt där inne, längtar så tills vi får träffa han/hon!
                                                                                               
 18.01
Fikat, innan det körde jag 15 min på crosstrainern- skööönt! =)
        
Får väl se om man orkar lyfta arslet från soffan och tar sig till konsum, ska slänga lite burkar och glas på ÅC... Annars tar vi det i morgon.
 Typiskt, skulle ta kort när det var +10 och precis när jag fick fram kameran så sjönk det en grad... Aja, vi HADE + 10 här i dag iaf =)

RSS 2.0