Äntligen sommar! ¤

Åh, vad skönt med sol och värme, och slippa bylta på sej jackor å massa kläder och frysa! Även om jag faktiskt fryser mest hela tiden ändå ;) Sen så blir allt så mycket vackrare när allt börjar slå ut och bli grönt...
I helgen hände det mycket trevligheter, på fredagen var jag och en kompis på rockstad falun, sen på bio och kollade Prince of Persia, rätt ok film by the way, sen åt vi på donken å sen skjutsade han hem mej, på lördagen var det mest jobba som gällde, sen söndagen åkte jag å en annan vän till leksands medeltidsmarknad och kikade. Så mycket fint! Fick ett visitkort av några som gör skor som jag ska ha till gotland på medeltidsveckan i augusti. Man kunde beställa av dom, så slipper man sy egna....

Köpte ny tröja oxå...Love it!
Älskar mina leosolisar! Vill även ha ett par myggögon oxå... Puss så länge!

Segt..

Vaknade 1300 idag... trodde inte det var sant! Nog för att jag var uppe sent å "snackade" med en kompis på msn men jag trodde iaf att jag skulle kliva upp iaf på fm.
Om jag känner efter ordentligt så känns allt bra, vi fattade helt klart rätt beslut och det är jag glad för, inga  hard feelings alls. Dessutom ska jag ju åka dit på söndag å prova ett par byxor så det känna bra att vi kan fungera normalt gentemot varann. Känns det inte bra så ska man inte plåga sej igenom nåt bara därför att... alltt ska kännas bra för att fungera och man kan aldrig ha för många vänner =) Tycker synd om dom som är tillsammans med någon bara för att "ha någon" sånt är så himla tragiskt... Det är inte alls hälsovådligt att vara singel, tvärtom...
Ska väl gå ner å handla lite sen ska jag ut i spåret å springa lite.. helt lagom dag för mej känner jag!

Ta hand om varann...puss.

Gäsp!

vad trött man blev, nyss hemkommen  från jobbs å ska väl käka lite å sen hoppa in i duschen å göra mej klar. Ska åka å lämna saker hos killen...  Undrar hur det går... Aja, det som sker sker, jag har mina fina vänner bakom mej som tröstar å stödjer mej.

Norrlands Guldet, kom hit snart, annars kom ja dit å nyp de i öra...;)

Nybliven singel..

Ja, det har man ju blivit, och ni som läser detta är dom första som får veta för det blir inte officiellt förräns i morgon.
Åh vad jag har grinat, ögonlocken är svullna och jag känner mej som skalman. Så visst är det tråkigt, men det är ju i början av sommaren, jag är fri att göra precis vad som faller mej in utan att ha en massa skuldkänslor och det känns rätt ok ;) Sen har jag varit i kontakt med VIBO (Vilhelmina Bostäder) om två fina 2 or som jag tänkte åka och kika på i juni. Ska kolla jobb i närheten oxå så finns det bara ett ledigt jobb, skitsamma inom vad, så drar jag! men jag kommer sakna alla här..:( Jag kanske tar er med...;) Och vilket perfekt tillfälle att börja med körkortet sen, jag får ju en hel del pengar i juni som jag kan lägga på det, tänkte först köpa en ny tv men det här känns viktigare!
Håll tummarna!! Nu ska jag snart gå och jobba i regnet, ha en fin dag, puss!!


Regn efter solsken

I "morse" när jag behagade kliva ur sängen var det sånt fint väder, solsken och klarblå himmel, perfekt för att sitta ute på balkongen med kaffekoppeen och dagens tidning och sola sej lite. Sen försvann det och blev regn, mysigt det  med iof men man vill ju hinna få lite färg innan man ska trä på sej bikinin..
Var ut på en löparrunda i gårkväll, jätteskönt! Kändes riktigt bra, hade kunnat fortsatt längre men jag tyckte det räckte med den rundan för igår, man ska inte  ta ut sej för hårt utan börja lite lagom sen kan man bygga på. Tog tre uppförsbackar som var rejält branta så det kändes skönt! Ev en promenad ikväll så man förtjänar ett bad ;)


Häij!

Sitter å klurar på mitt liv å sånt, ja ni vet... sen hör jag hur det låter i mitt kylskåp, det knastrar å prasslar å låter sådär onomralt som det inte ska göra.. Nice. Undrar vem som springer runt där inne? Aja, vem lr vad det nu är så har dom kommit fett fel... det är ju så kallt därinne oxå kom jag på.. Brrrr!
Sitter även och läser andras bloggar och längtar efter att få lägga upp egna bilder här jag med, ska skaffa en kortläsare så är det problemet löst =) Sen skulle jag vilja göra om designen lite här oxå, få med en enda stor playboybunny i bakgrunden till djuplila bakgrundsfärg å text i svart skrivstil, snyggt va? Hör av dej du som känner att du kan fixa det.... Jag ska tvätta klart sen ska jag nog ta en promenad lr en löparvända i skogen så man känner att man gjort lite... Börjar bli rastlös!

Ja, bästa träningen är man ju ändå två om.;)

Planerat...

Ännu en helg som jag hoppas blir produktiv, tänkte nämligen satsa mer på träningen nu. Ska köra lite uppförsbackar och intervaller, brukar ta som fan på krafterna men det blir fina muskler sen=)
I mån kommer bror med Bobbi <3 har saknat honom så det blir full rulle här hemma igen.. Å ikväll ska systerdottra sova över här oxå, det är alltid trevligt att träffa henne. Alltid mysigt att umgås med dom som vill och tycker om en. Sen avslutas helgen med jobb sön, mån, tis, ons så härligt att få lite struktur i sin vardag!! Sen den helgen bär det av till karln för vi ska på medeltidsmarknaden då, det blir skoj!

Adios...

Hantverkare...

...vad är det med dom och dra fram en massa prylar som dom inte kan lägga tillbaks?? I morse när jag kom till jobbet låg det TRE (3) lådor med spik på golvet, MITT i hallen... Vad tror dom att man använder en hall till? 1 stapla bråte? 2 lägga ut grejer så alla kan slå sej 3 dom har ingen hall hemma...?? Killar.. dom kan inte lägga ner spiklådan lite snyggt längs väggen utom dom ska vara manliga och kasta ner den mitt på golvet för att visa att här arbetar MÄN med SPIK! Haha.. Aja, dom tog med sej grejerna sen, resten fick jag plocka undan.
Blev en lång dag på jobbet idag iaf... kom hem halv sex, har käkat å vilat lite så nu ska jag packa ner uniformen till i morgon. Vi ska till falun å byta ut uniformen mot en mindre och så ska vi gå i lite affärer å ha det trevligt=)


Underbara skor!!!

har kollat runt på olika sidor på nätet, och fastnade på have2have.se och dessa himmelskt vackra skor som jagg bara MÅSTE ha nån dag... Allihop! Se och njut...
Mmmmmmmums!!

Till dej som orkar..

...lyssna på mitt eviga gnäll å tjat om allt och andra
...börja om på nytt när jag sabbat det två första försöken
...ha tålamod när mitt är obefintligt
...trösta mej när jag är ledsen och nere av ingen anledning alls
...hålla om mej när jag varit arg, elak och hysterisk
...förstå att jag faktiskt mest menar väl även om det inte alltid kommer ut på det viset
...ringa upp när jag slängt på luren
...smyga in med kaffe på sängen och smyga ut igen
...ta nya tag även om allt känns meningslöst
...älska mej för den jag är, just för att du vet att jag älskar dej så besinningslöst mycket tillbaka, Tack!


Snart ny vecka igen..

vad fort dagarna går, tycker att det mest är söndagar och torsdagar nu för tiden resten av dagarna svischar ju bara förbi.. I torsdags åkte jag till min karl å kom hem idag, i morgon är det jobb igen, likaså på måndag å tisdag, sen åker jag å mor till falun på onsdag, sen är det ju torsdag igen =) Men nästa vecka börjar jag med löpträningen igen så det blir någonting av. Ska bli härligt att komma igång med att röra lite på sej faktiskt, nu när man kan springa i skogen oxå. Såg en HV kamrat komma springandes med en full rygga, det är duktigt!! Man ska inte ligga på latsidan här inte, för all träning behövs! Lagt in semester i aygusti, då blir det en vecka i göteborg samt en vecka för högvakten, det känns bra, längtar dit.
Just nu sitter jag i soffan och skriver å tittar på Wipeout, har lite väärk i knäna och huvudet så jag har mest legat å vilat, lite trist när det är sånt fint väder men det lär ju komma fler fina dagar.

En till sak jag har tänkt på är det här med folks  illvilja till att säga saker rakt ut, å då menar jag mest killar, tro det eller ej! Som är få men dom finns... Tror dom seriöst att man ska gissa sej till allt dom vill å att det på det viset ska lösa sej?? Det går inte, bara så ni vet- UT med språket!

Aja, det var väl det enda jag mäktar med att skriva idag... Bye bye...

ledig dag! =)

hallåj, idag blir det att ta tag iallt som man vanligtvis inte hinner med eller orkar ta tag i, som att packa upp allt efter helgen å sortera in, bära bort konserver å tidningar till ÅC och plocka å diska lite =) Skönt att få bort en massa göra så man slipper det! Har rätt ont i knäna fortfarande så det blir väl att ta det lugnt den här veckan. Även om jag helst skulle vilja ge mej ut i löparspåret å jobba på kondisen lite =(

Hoppas ni har det bra, puss puss...

Underbara helg!

Helgen som varit, med start torsdag som jag tillbringade på kfö i trängslet i älvdalen var helt jävla underbar och behövd!! Det kändes som  alla kurser man gått och alla övningar man haft fick utdelning och allt satt. Klockrent! Önskar att det var fler sånna här, men det är väl bara att söka kurser och vänta på nästa störövning i höst..

Nu ska jag ta en smörgås å en kopp kaffe...=)

Dan före dan..

Gomorron, blev inte så mycket sovmorgon här idag. Mötte systerdottra 23.15 vid tåget igår så hon sov här och klev upp 07 för att sen gå till skolan som börjar 08.50. Hon är så duktig och fin!! Sen försökte jag somna om lite med det gick väl lite sådär när man redan har fått i sej kaffe, hehe..
Fick två nya tavlor idag som jag köpte på nätet, föreställande en vit lilja och en vit ros i canvas med svart bakgrund, jättesnygga! Så nu har sista solfjädern åkt ner. Idag blir det mest av vila upp sej inför morgondagen för det lär inte bli nån lathelg för oss kan jag säga. Fy fasen vad roligt det kommer bli!!!

Önskar er alla en trevlig helg... puss puss...

Missunnsamhet suger!

Gläds åt dina medmänniskor så växer du som människa! Förstår inte varför folk inte kan vara ärligt glada åt andra å deras lycka? Gör det så ont att se andra vara glada och trivas?.. För samtliga stämmer det in riktigt bra, men det är väl för att dom är så osäkra i sej själva så dom måste klanka ner på andra. Bort med sånna från min närhet!

Annars har jag hafr en väldigt trevlig och händelserik helg =) Mamma fyllde ju jämnt på lördag och då blev det kalas, god mat å vin och aånt som hör till =) Sen ville jag å syrran ut, för vi tyckte inte att man skylle gå å lägga sej när man fått till en så fin en fylla så vi gick ut på krogen! Jag menar, hur ofta brukar hon å jag dra ut? Typ aldrig så det var vi mer än värda, spec hon som jobbar å står i och tar hand om barn å hem på dagarna! Så det var riktigt roligt!! Det var dessuton 33 års kväll på krogen så det var vuxet folk ute, å det underlättar ju..

Nä, jag är mer än nöjd med helgen, sen har jag jobbat på bra idag oxå så det känns så bra! har satt upp ett nytt duschdraperi med badankor på som jag fått av storebror, sött så! Fick 15 st kakeldekorer med gula badankor på oxå =)


Maj!

Jaa, skönt att man närmar sej sommaren på riktigt nu.
Igår var jag till min andra hälft och såg på kasen i gropen med hans son, det var välkdigt mysigt. Sen åkte jag hem med 23 tåget för i dag ska jag till mamma för hon fyller jämt i dag-60 år.
Sen är det väl jobb nästa vecka sen åker vi på torsdagsmorgon till älvdalen på kfö och kommer hem på söndag em. Längtar!!! Har varit alltför långt uppehåll nu...

Så man bör väl börja springa lite mer så man kommer i någorlunda form tills dess för man lär ju inte ligga på latsidan då...


RSS 2.0