Charmtroll!!

Sitter vid datorn lite, sambon och M är och badar och jag ska väl röra lite på mig i hopp om att starta i gång lite värkar... Och se vilket sött sällskap jag fick vid datorn...




 Lilla Sigge... Han sov vid mina fötter i natt, till och från. Så fort jag eller P-A närmar oss eller om Sigge närmar sej oss så börjar han kurra så högt! En riktigt kelgris är han...

                                        Hoppas ni får en fin dag, KRAM!

Åh vad trött!

Man blir ju det när det är 27+ från dess man vaknar till sena em. Jobbigt när man har magen och vatten att bära på, annars hade jag gärna lagt mej ute och solat... Men vi har då varit på stranden i dag, samma som förut men nu var det lite mer folk och så stekte solen på rejält. P-A och M badade, men jag satt mest och läste tjejtidningar å drack capuchino :-D



Annars inget nytt med magen några rejäla förvärkar bara, när dom väl kommer så håller dom i sej ett bra tag, sen är allt som vanligt igen... Hoppas dom kan sätta igång det på riktigt på måndag för nu börjar tålamodet tryta! Vi vill ha bebis NU!!




I brist på annat...

så bloggar jag väl lite då =)  Var och åt på Kina med mor å far och sambon i går+ en liten shoppingrunda efter tiden hos BM, nu är bebisens huvud fixerat iaf. Men livmoderhalsen var rätt långt upp och låg lite bakåt så igår var det inte dags iaf, men när som helst o princip. Vi fick ny tid hos Mödravårdsspecialist på måndag för lite prover och så får vi hoppas på bättre tur då.

Just nu:

 En kopp cappuchino. Buffy sitter å spanar på lillen, namnen som vi velar mellan just nu är Svante och Sigge- vad tycker ni?

Och så lite av shoppingen:


                                     +

                                       +

(suddig bild, men det är ett par hårnålar med sidenrosor och en liten diamant i)
                                                           +

Allt det här har ett värde på ca 350:- och det köpte jag för 49:- i en giftbag på Glitter! Inte dumt alls :-P


Vristlänk, oxå från Glitter, separat...


Löshår med clip-ons från Pigtail.se och borste till löshår från Glitter.


Klänning från HM, rea 75:-


Liten klänning/ långt linne 49:-från Gina Tricot


Långt linne från samma place.. 29:-


Collagetröja oxå från Gina dock inte rea...

Sen köpte jag 3 pack hipstertrosor därifrån som hade stöldknappen kvar på, såg jag när jag skulle packa upp dom  går så idag gick vi dit igen och fick den utplockad, hehe! Mm, heltokig rea därför sätter jag ut priserna på vissa plagg för allt är ju så farligt billigt nu!! 3 pack hipsters- 19:-!!

Sen vart det lite nytt till mina tre bebisar (katterna) men det lägger jag upp en annan gång...



Nykomlingen :)

Vi har köpt en liten misse, en kattunge.. Röd är han och sååå mysig! Lucifer utsåg sig själv som "mamma" direkt och gick efter å jamade. Sen när lillskrutten gömde sej gick L runt och "ropade" på honom... Sött!

Så här ser han ut...





Sicken sötnos va?

I mån ska vi till BM igen och förhoppningsvis sätta i gång lite värkar.

                                Ha en skön tisdag, everyone!

Kattutställning...å regn.

Har sett massa söta missar, abessiner, norsk skogskatt, siberian och många fler. Vad man vill ha allihop!! Och vilka härliga burar dom hade, allt från rena princessdrömmen med rosa överallt till hängmattor och sovtält. Rätt imponerande att vissa katter sov i burarna mitt i alltihop! Men dom är väl vana.. Sen var vi på Burger King och åt, sen for vi hem =) I morgon ska vi till älgparken och kolla på "tama" älgar och då åker kameran med!

 Lusse på mattes mage..

 Å Buffy, det är en väldigt uppskattad huvudkudde!


Eller så ligger man såhär..


Oxå en liggställning...


Han skulle hoppa ner från början men han låg kvar, det var tydligen skönt att ligga så...:D 
Älskade små pajasar, dom slår vilken raskatt som helst anyday!


Norge

Idag tänker nog många på vad som har hänt i Norge, hur nära det är och att sånt faktiskt kan hända idag- hur fredliga och neutrala vi än är. Det finns så många sjuka, totalt omänskliga människor där ute som inte vet nån gräns för sina sjuka handlingar.. Jag skänker en tanke åt alla som var där när det small, alla som drabbades av tryckvågen, alla som berördes på något vis och på alla de drabbade ungdomarna i Utöya. Man ska aldrig gå och ta något för givet!

 Tänker även på min morfars släkt som bor i Norge och hoppas dom mår bra under omständigheterna..

Blixtrar å dunder..

... fast inte så värst mycket av det här, eller vad vet jag. Jag gick som vanligt upp och käkade frulle när älsklingen och M åkte till jobb å dagis. Sen somnade jag om och vaknade av ösregn och avlägset muller. Sen vare klart! Hade gärna fått fortsatt vara mer regn, härligt höra hur det smattrar på balkongen =D

Har haft besök av syster och mamma idag+ 2 syskonbarn, vi har fikat och babblat. Trevligt att träffas ibland tycker jag! Vi ska ju i väg och shoppa lite igen på onsdag, mamma har fått mersmak för det så då tackar man ju inte nej- hähä! Sambon får nog följa med oxå så det blir nån måtta på det hela ;)

Lägger upp några bilder på fåren i hagen som vi brukar åka och hälsa på...







Haha, sista bilden ser det ut som fåren undrar " Vart tar M vägen?"

Nu blire mat för min del och soffläge!!                                Pusselipuss!!

Stranden!

Hallåj, idag har vi varit på stranden. Jag har setat och läst SOLO och druckit latte medans älskling har badat med M. Det är jättefin strand där vi var idag, camping med både stugor och husvagnar och en båthamn där man kan ställa båten medans man äter nåt eller badar.


Pappmuggar måste man ju ha så man kan gå ut och dricka kaffe!


Här kan man äta eller fika.


Brygga där jag tror Slussbruden lägger till och hämtar upp folk på sommaren, till vänster strax bakom träden finns gästbryggan för andra båtar.


Bastubåten..



De grå och blå stugorna kan man köpa för nån mille och hyra ut om man vill..


Tror det är nån slags uteservering/ utebar det där vita tältet brevid...


Älskling och M ♥

Var väldigt varmt ute trots att det inte var nån sol ute här, och eftersom jag inte hittat nån passande baddräkt och inte riktigt känner mej så bekväm i att bada i bikini med gravidmagen så hoppade jag över badandet idag. Får nog vara mindre folk isf...

                                            Vad har ni gjort idag?

Shopping på stan!

Idag har min mor varit hit och vi har fikat, shoppat och lunchat på stan idag, det var såå härligt! Inte ofta vi gör sånt så det är väldigt uppskattat!
Det här blev det denna gång...:


Spetsleggings från Indiska



Två tröjor från HM 30:-/styck


Kjol från Myrorna


Och så en liten pyjamas till den nyfödda, söt va? ♥

Sen var vi på MVC, idag är det ju beräknat att jag ska få, sen får man ju räkna med plus minus två veckor men BM sa att om jag inte fått innan nästa onsdag så skulle hon göra en undersökning som "stimulerade" livmoderhalsen så det skulle sätta i gång lite värkar. Så ny tid nästa onsdag alltså men vi hoppas att bebben ska komma ut innan dess! =)

Nu ska jag vila lite till framför teven, har sovit nån timme sen vi kom hem- jätteskönt! 
                                        
                                                  ♥  Ha en fortsatt fin onsdag


Frukost ute!

Trots regnet så satt jag ute på balkongen i morse och njöt av både väder och frulle =) Jag förstår dom som vill ha sol och inte behöver bära runt på en bebis och en del extrakilon, men själv trivs jag kanon i regn just nu.
Var meningen att vi skulle åka till leklandet så M skulle få leka av sej men gissa om det var knökfullt där!? Så vi åkte till kusinerna ist och runt på lite loppisar.

Lite av vad jag fick på födelsedan...



Tischa till bebben som jag redan packat ner i BB väskan (den börjar bli rätt full nu!)
Och små vantar oxå =)


Liten söt bok om att få bebis <3


Den stora och jättefina blombuketten från älsklingen. Det andra jag fick lägger jag upp sen för toaletten var upptagen när jag skulle fota så jag tar det sen...;)


Och så ett fint ljus :-D Kan man inte heller få nog av..

På onsdag ska jag och mamma gå på stan och shoppa och äta lunch på Kina, eller nån annan restaurang och så ska hon få följa med mig till MVC och lyssna på hjärtljuden. Tror det kan vara roligt för henne att följa med =) OM
nu bebben vill vara kvar där inne tills dess- hade riktiga förvärkar i förrgår...

 Tiggmissarna...



Köttbullarrr MUMS!!  Nu är husse poppis...

Nu ska jag ta en macka och en smoothie och vila mina ben lite!
                      Hörs sen!

Ett år kvar..

... till 30!! Men det känns helt lugnt för min del, man blir ju bara klokare och mer självsäker ju äldre man blir, iaf jag! :) Idag var iaf mina underbara föräldrar här och firade mig, vi åt glasstårta och fikade och så fick jag såå fina presenter. Bebisen oxå, men visar allt det sen! :-P

Det här halsbandet fick min älskling av mej i går:

 På en sida står det "älskad" och den andra "älskling"
Av honom fick jag skönhetsprodukter som jag velat ha, dvs spray tan, BUS, lipgloss och bodysplash :-D Underbaraste älskling!!


Har kollat in lite skor som jag vill ha sen när lillen kommit ut... Bla ;


Och..




Tillsist..


Är mest inne på dom blå och de överst... Snygga va? ;)

Rain! ♥

Tycker det är sååå mysigt med sommarregn!! Kan sitta på balkongen jättelänge och bara mysa av hur det vräker ner...=) Man blir så tillfreds på nåt vis.
Nu är det iaf klart med den andra lägenheten, vi skrev på kontraktet i går och så fick vi (Jag) bestämma ny tapet till köket för den gamla där var det så mkt spikhål i. Den här valde jag iaf:

 Rätt fräscha tycker jag!
Fick vykort av E idag oxå, sånt uppskattas ju!!! ♥ 
        Ska posta ett till henne med när vi åker och ska handla tårta ikväll, jag fyller ju år i morgon :D Men jag och sambon firar bådas ikväll, dels för att han inte är hemma i morgon och dels för att han inte är hemma på sin heller. Har köpt en sak som jag länge velat att han ska ha, lägger upp bild på det ikväll ;)


Köpte lite sånt här igår,som börjar ta slut... nödvändigheter ni vet. Tycker apotekets ansiktsprodukter ger mest resultat- man blir så len och mjuk och känner sej REN!
 Haha, mobilsmycke lär man ju ha ;-P

Tre haklappar sambon köpte i gtg, söta va?

Nu tänkte jag tända lite ljus i lyktorna ute och sen ska jag äta nånting... Ni får ha en fin fredag även om ni inte är lika förtjust i regn som jag! 

                                        

Puts å finlir..

Vi har packat ner lite böcker och tagit ner lite tavlor till förrådet, tipexat hål i väggen och putsat dörrkarmar och skåp och sånt för i mån ska våran lägenhet besiktigas =D

Blev en ny matta till köket oxå..



Och så ett par skor jag köpte när vi var i Ullared som jag glömt visa..


Å så gravidbyxor... Vita highwater, som jag vikt upp..
Underbara "prassel"byxor med lockfickor bak, båda från HM :)

Trött katt..

 Buffy spanar från köksfönstret... Tänk att han blir 11 år nästa år!! Gullgubben ♥

                                                  Ha en fin kväll nu allesammans!

Vill ha!

Åh, nu vet jag vad jag vill ha när jag fyller år, eller när som helst egentligen vill faktiskt inte fylla år mer nu... siffran blir ju bara högre å högre...
Men anyhow...

Den blåvita...
 Och dessa korsettleggings, snygga va? Givetvis tänkte jag anväda detta när jag gått ner några kilon, för jag har ju gått upp lite... *host host* eller mycket..


Full rulle!

Gokväll! Har precis ätit, jag gjorde en sallad på färskpotatis, rädisor och tonfisk och mycket annat. Väääldigt gott måste jag säga, och mättande! Sambon gillade den oxå, gjorde en rätt så stor skål så det som blev över blir till grillat i mån.
Annars i dag har vi varit i blge och kollat och shoppat lite, jag köpte bara en huvtröja... känns rätt onödigt att köpa mer nu när det bara är veckor (!!!!) kvar nu. Har inte känt så många förvärkar ändå på hela taget, men det är väl olika det där med =)

Nä, nu ska jag ta och hoppa i, eller nja, snarare klämma, pusta och stöna mej i bikinin och så ska vi åka och ta ett kvällsdopp. Det är ju så varmt!!





                                                 

Stickat till bebben av mamma ♥

De här två seten som är stickade, har jag fått av mamma. De vita fick jag igår när vi var dit och de färgade för några månader sen. Det är så roligt att få något som hon har gjort själv för det ligger så mycket tid och kärlek på dom och det är så fint, och uppskattat!






På lappen som finns på brötet på vita koftan och på mössan här står det "Gjort speciellt till dej av mormor"
Hur fint som helst verkligen! =)

Underbara älskade!!

Gomorron, vaknade väl vid halv nio, åt frukost och la mej i soffan och skulle se lite teve bara men somnade och sov till halv tolv, Hähähä ;) Men skönt vare! Nu ligger det en kurrande Lucifer brevid datorn och kikar på mej och i bland lägger han huvet på sne.. Han är så charmig!

I går var vi på en liten roadtripp och hälsade på alla fina, först E som jag inte sett på flera månader, men igår äntligen! Var dit och fikade lite och så fick hon presenten som jag tror hon tyckte om =) Sen börnade (!) vi vidare till mina föräldrar och åt tårta och så kom syrran med kids oxå så det vart en heldag med underbara människor ♥

Innan vi åkte igår så var jag till MVC och lyssnade på hjärtljud och tog prover- lillen ligger rätt så nu kan älsklingen få komma ut närhelst det behagas! =) Men gärna när inte P-A jobbar dygn då.. ;) Näst sista besöket där nu, dom bokade in ett sista på min BF dag så det var ju lite komiskt, men det kan ju komma senare, man vet aldrig.

    Han kan han, Lucifer!!

                                         Bloggar mer sen, puss så länge...


Måndag! :)

Och idag ska vi till MVC och mäta och lyssna på hjärtljuden och förhoppningsvis få reda på hur den lille spillevinken ligger! Sen drar vi till raybay och lämnar present =)

Vi har fått en trea!! Så äntligen lite mer plats, och inte ligger den långt härifrån heller... Jättefin och rymlig är den, och på första plan så nu kan katterna få gå ut om dom vill det! Känns så skönt att få ett eget rymligt sovrum som man kan stänga dörren till!!

                                Nä, nu ska jag fixa till mej, ha en underbar dag allihop...

                         


I found it! =D

Var ner på stan idag och hittade det jag letade efter...


Snyggt inslaget, va? Inte jag som gjort det dock..

Sen hittade jag två klänningar på rean inne hos HM..



Söta va? 50:- styck
 Och inpackning behöver jag, så jag kan färga utväxten ordentligt sen. Nu ska jag låta håret vila ett tag iaf.
Sen lite annat jag köpt som jag inte visat, bla..



Cardigan och en bolero, skönt nu på sommaren =)

Inga större planer idag, ska mest pyssla hemma. 19 grader ute nu bara så det blir att ta en promenad sen!

                                     

Hmmhmm..

Sitter å fnular på vad jag ska köpa till E som fyllt år, ska ner på stan i mån å köpa nåt till henne... Men vad? Hehe, svårt sånt där men det lossnar väl när jag väl är å kikar runt i mån. Ska köpa till pappa oxå men det är faktiskt lite lättare :-D

(Finns nya bilder längst ner i detta inlägg)

Jag sitter i köket med fönstret öppet, mycket skönare ute än inne, typ 22 ute och 27 inne och det fläktar mucho behagligt måste jag säga. Ska nog ta en liten promenad, den lilla vända man nu orkar på typ en kvart eller så så jag åtminstone har rört på mej något. =)



Undrar hur mycket våldtäkter det blir på "Piss& Larv" festivalen i helgen då... verkar ju vara gränslöst med sånt beteende där. Usch och fy, tur man är klok och håller sej därifrån!
                
                                                                          

Ja, jag vet. Man blir bara klokare med åren... ;)

                                                                 Nä, nu ska jag mysa med min darling och känna hur det sparkar i magen... Det missar jag gladeligen vilken trashig festival som helst för!

                                                                                                       Puss!


19.00  Tittut!

"
Det ser intressant ut där ute..."

"Snälla mattee..."

Weeeeiii!! =)





Haha, mina små gullgrisar får gå ut och in genom köksfönstret och kika, mycket roligt tydligen! :)


Kvaaavt!

Kan det inte åtminstone blåsa lite...? Eller ett lätt sommarregn vore mysigt för då brukar det bli fräschare luft. Nu blir man ju så klibbig och varm vad man än tar sej för..

Ah, titta vad jag hittade i fönstret i går, inte visste jag att dom fick blommor?? Och så stora? =)


Gott luktade dom oxå!

Sen köpte vi äntligen tomatplanta i dag på Plantagen..


Vi ska sätta om den i en större hink sen.

Och dom här rosa blommar ju som ogräs, tar man bort en vissen kommer det upp två nya.. Så man ska inte klaga!

Nu är jag ledig som sagt var, och det behövdes sååå väl, som jag har saknat att ta mina tuppisar på em- och så fort man somnar, hinner knappt lägga ner huvet förrän man snusar gott. Så jag valde rätt i att vara ledig nu. Jobba hinner jag sen.

Nä, hare gött nu alla söta vänner, resterande får må som ni förtjänar....

RSS 2.0