Hur tänker dom?

Har länge funderat på hur folk tänker som skaffar djur, och sen när det uppstår minsta komplikation som om dom ska flytta, tar bort djuret lr lämnar bort det- Varför då?? Fattar dom inte att när man väljer att skaffa djur, då väljer man oxå att ta hand om det djuret HELA DESS LIV. Inte tills man tröttnat, inte för att man blivit lat eller nån annan dum bortförklaring. Det är Människan som har valt djuret, inte tvärtom, och då ser man fan till att sköta om det tills det går bort!
Djur är inga leksaker, de är levande individer som blir beroende av oss människor och det ska fan inte slussas hit å dit till olika ägare hursomhelst. Tänk på det!

Har haft ont i huvudet sen måndags men nu äntligen börjar det kännas bättre, så jag ska se till att plocka undan lite och diska tills älsklingen kommer hem i morgon så vi kan ägna oss åt andra trevligheter än städning...;)

Take care....

Kommentarer
Postat av: ella

kollat ditt blodtryck på länge?har man lite högt/lågt kan man ha huvudvärk med.bra d gick över iaf=)

m många skaffar djur för hastigt för d e gulligt"eju ej gulligt alls är ett liv den väljer ej att bo hos människan.vi väljer dom å då har dom rätt till en trygg tillvaro resten av sitt liv..men för många tar hem sen tröttnar dom:(

sen alla hemlösa katter uush dom fryser till döds för dom ej får mat.livet e hårt för stackars djuren .men bra d finns djurvänner å katthem =)

2010-12-09 @ 09:18:00
Postat av: ella

hej!!=)

mår iillla fyy..hoppas d går över till kl 18 isf ses vi!

ananrs hoppas ja ni ska ner fler g=)?

packat en julklapp som dimper ner hos dig senast tisdag=)nu vila igen:(drygt detta är!yr å illamående upp å ner.test imorn bitti,annars sjukstugan ta prover .nått e d iaf.kram

2010-12-09 @ 15:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0